Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ήταν μια πολύ αναμενόμενη και τελικά καλή συνάντηση αυτή που έγινε με την Molly.
Διάβασα μόνο επιφανειακά τις κριτικές και μέχρι κάπου αυτό που περίμενα ήταν και στην πραγματικότητα. Το κορίτσι ήταν φρεσκοπλυμένο και περιποιημένο. Το ύφος της στην αρχή ήταν σοβαρό προς κομψό, χωρίς περιττά χαμόγελα αλλά με σέξι κινήσεις έκανε χώρο για να μπω ενώ το βλέμμα της έπεσε κατευθείαν πάνω στο δικό μου. Σαν να ηλεκτριστήκαμε λιγάκι, μια απρόσμενη χημεία υπήρξε μεταξύ μας από την αρχή, σαν χαρακτήρες παρόμοιοι και η ώρα άρχισε να περνάει γρήγορα.
Το σόσιαλ ήταν ενδιαφέρον και τα φιλιά φλογερά. Έκανε ωραίο δόσιμο και πιπάρα σαν να ήταν μια γκόμενα που με γουστάρει. Άρχισα εγώ μετά να την γλείφω στο κορμί, πρώτα στα βυζιά και μετά στο μουνί. Έδειχνε να ερεθίζεται και άρχισε να μουσκεύει, οι αναστεναγμοί της μου γλυκάνανε όλο και περισσότερο τα αυτιά.
Δεν ήξερα πως να την πρωτογαμήσω. Το σώμα της από κάθε πλευρά είναι πανέμορφο και πάνω στο μπέρδεμα έδωσε εκείνη την λύση με καβάλημα. Είχε ωραίο ρυθμό, ο αισθησιασμός στο μέγιστο και η ευλυγισία έκανε ακόμα πιο όμορφο το θέαμα. Καμία απότομη κίνηση, ωραία καρφώματα πάνω μου τα οποία με κάνανε να καυλώσω στο μέγιστο.
Επόμενη φάση ήμασταν σε πισωκολλητό και ο ρυθμό πιο γρήγορος. Με έπαιρνε όλον μέσα χωρίς να κάνει κανένα παράπονο. Η αίσθηση πολύ καλή και τα μάτια μου βλέπανε την πίσω όψη μιας σωματαράς που είναι κρίμα να μην την έχω σε φωτογραφία. Έχυσα λούζοντας την με σπέρμα στην πλάτη, σε αυτήν την φάση έδειξε και η ίδια πολύ ευχαριστημένη.
Το διάλειμμα ήταν μικρής διάρκειας, σχεδόν αμέσως άρχισε την πίπα και όταν μου σηκώθηκε δεν χάσαμε χρόνο ξεκίνησε πάλι το σεξ. Η ενέργεια και των δυο μας ήταν μεγάλη και σε ότι ζήτησα ήταν άμεση η ανταπόκριση της. Το τέλος μας βρήκε να την γαμάω σε ιεραποστολικό, εκείνη να με σφίγγει με τα πόδια και τα φιλιά στο στόμα να μην σταματάνε. Το χύσιμο πάνω στην κοιλιά και έληξε το ραντεβού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 21, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.082
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, maradona7, mancunian1986 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού