Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 66329
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Διάθεση για αποτοξίνωση από την Λατινική Αμερική σήμερα, Είχα στο μάτι κάποιες από τις ωραίες νέες αφίξεις και έστειλα νωρίς το μεσημέρι στο γραφείο για να δω διαθεσιμότητες. Απάντηση μετά από 1 ώρα και 40 λεπτά περίπου από το γραφείο στο μήνυμα, συνοπτικές διαδικασίες καταλήγουμε να διαλέξω την Yuki γιατί έχω GFE διαθέσεις τώρα τελευταία και κάτι μου έβγαλε με τις νέες φωτό.

Φτάνω στον χώρο της κοπέλα, μπαίνω μέσα και βλέπω μια όμορφη και γλυκιά κοπέλα με ντυσιματάκι που θύμιζε κάτι μεταξύ schoolgirl και άβγαλτης φοιτητριούλας. Η κοπέλα δεν είναι ρωσίδα που λέει στο σάιτ, αλλά Λετονή. 27 χρονών και μιλάει εξαιρετικά αγγλικά. Οφείλω να πω τώρα, ότι το 8 σε σώμα και πρόσωπο είναι γιατί εμένα μου αρέσουν οι πιο στεγνές και αδύνατες κοπέλες. Το δέρμα της ήταν απαλό και με ωραία πιασίματα.

Κάνω το ντουζ μου και κάθομαι δίπλα της στο κρεβάτι όπου με περίμενε. Μου λέει λίγα πράγματα για τον εαυτό της, την ρωτάει τι της αρέσει και τι όχι και ξεκινάμε το φασωματάκι (να ενημερώσω ότι κατά δήλωση της έχει ευαίσθητες ρώγες και μου ζήτησε να είμαι ευγενικός μαζί τους). Ωραία βαθιά φιλιά με γλώσσα, έχω την εντύπωση ότι τα χείλη είναι ελαφρώς ενισχυμένα, αλλά δεν με χάλασε. Ωραία χάδια και εξαιρετική προσοχή στο λαιμό και το υπόλοιπο σώμα μου.

Γλειφομούνι στο καθαρό μουνάκι της με συνοδεία δαχτύλου, το οποίο φάνηκε να προτιμά σε αργούς ρυθμούς. Σε πολύ λίγο έσταζε και ευχαριστήθηκα να την ακούω να το απολαμβάνει. Μετά από κάμποσα λεπτά μου λέει οτι θέλει να μου ανταποδώσει. Ξαπλώνω, κάθεται ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει την πίπα, αφού ξεκίνησε με αργά φιλιά και γλειψίματα σε όλο μου το σώμα, καταλήγοντάς στους όρχεις τους οποίους περιποιήθηκε ιδιαιτέρως και τις 4 φορες.

Πρέπει να ομολογήσω ότι στο κομμάτι τις πίπας έχει μεγάλη μαεστρία και φαίνεται ότι της αρέσει. Σάλια μπόλικα, κόλπα με την γλώσσα, και τρομερό deep throat μέχρι να πνιγεί και μετά πάλι το ίδιο. (Το καλύτερο είναι το ελαφρύ χτυπημα που σου κάνει στο πόδι με το χεράκι της, όταν πλέον δεν μπορεί να πάρει άλλο ανάσα με την πούτσα σου βαθιά μέσα στον οισοφάγο της). Η κοπέλα είναι μηχανή, άμα την άφηνα 2 ώρες να μου παίρνει πίπα θα το έκανε σε φουλ ρυθμούς. Με πόρωσε τόσο πολύ, που την άφησα να μάχεται για κανένα δεκάλεπτο και μόλις της έδωσα την εντολή, με τελείωσε, τα ρούφηξε όλα, τα κατάπιε και χαμογελούσε μέχρι τα αυτιά.

Αμέσως μετά βεντουζώθηκε πάνω μου, με το κεφαλάκι της στο στέρνο και με χάιδευε και με φιλούσε. Καθίσαμε έτσι να μιλάμε μέχρι να ανακτήσω δυνάμεις.

Κάνω ντουζ, αυτή όχι. Το προσπερνάω γιατί δεν κάναμε σεξ στον πρώτο γύρο.

Γρηγορο φασωματάκι, δαχτυλάκι στο μουνάκι της που ήταν ακόμα μουσκεμα, σε ελάχιστο χρόνο ήμουν έτοιμος.

Πάλι δυνατή πίπα, με πολύ εντονότερο ξέσκισμα του οισοφάγου της, μια και είδε ότι μου άρεσε πολύ. Αν και το απολάμβανα την έκοψα σχετικά σύντομα, περάσαμε σκουφάκι και πήγαμε για ιεραποστολικό χωρίς τζελ. Ονειρικό μουνάκι, στενό, με φουλ συσπάσεις. Το πήγαμε σε αργούς ρυθμούς με βαθιά διείσδυση. Η Yuki με χάιδευε και με φιλούσε όπου μπορούσε, με τα ποδαράκια της γαντζωμένα πάνω μου, για να σιγουρεύετε ότι κάθε φορά τον έπαιρνε όλον μέσα της. Στη συνέχεια της σήκωσα τα πόδια στους ώμους, έδειξε να απολαμβάνει την ακόμα βαθύτερη διείσδυση και ανέβασα ρυθμούς μέχρι το έντονο τέλος του γύρου.

Στο σόσιαλ που ακολούθησε την είδα να ανοίγεται ακόμα περισσότερο και να γίνεται πιο τσαχπίνα και παιχνιδιάρα και άρχισα να νοιώθω όπως τον πρώτο μήνα μιας σχέσης. Φουλ στα μέλια και τα παιχνίδια.

Ντουζ εγώ, αυτή όχι :undecided-old: και πάμε για τρίτο γύρο. Φάσωμα, πιπούλα με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως και πριν, και ανεβαίνει πάνω μου για cowgirl. Με κοιτάει, χαμογελάει, πιάνεται με τα χέρια από το κεφάλι του κρεβατιού και ξεκινάει να με καβαλάει για ένα δεκάλεπτο σαν να μην υπάρχει αύριο. Κάθε φορά που της έδινα σκαμπίλια στο ζουμερό κωλαράκι της, αυτή ανέβαζε ακόμα πιο πολύ ρυθμούς. Τελείωμα μέσα της, έξοδος και ξαπλώνει επιτόπου πάνω μου για αγκαλιές και χάδια. Πολύ χαμόγελο, πολύ γλύκα, πολλά φιλιά. Και μόνο 25 λεπτά ακόμα στο ραντεβού.

Η όλη της στάση, συμπεριφορά και ενέργεια με είχε φτιάξει πάρα πολύ, και ήθελα σαν τρελός να τελειώσω ακόμα μια φορά στο στοματάκι της και να την δω να τα καταπίνει με χαμόγελο (απωθημένα είναι αυτά από την πρώην που δεν...:drooling-face:). την ρωτάω αν προλαβαίνουμε 4ο γύρο καθώς το πνεύμα και το σώμα ήταν έτοιμα. Με πολύ χαμόγελο μου λέει φυσικά. Τρέχω στο ντουζ, αυτή όχι :undecided-old: και επιστρέφω.

Ενώ ήθελα πολύ να την πάρω από πίσω, η εντύπωση της πρώτης πίπας μου είχε καρφωθεί στο μυαλό και αποφάσισα να κάνουμε μια επανάληψη του πρώτου γύρου, η οποία πολύ γρήγορα κατέληξε σε ένα δεκαπεντάλεπτο facefucking, με την πούτσα μου να μην ξεκολλάει από τον οισοφάγο της παρά μόνο για να αναπνεύσει όταν ήταν απολύτως απαραίτητο. Τελείωμα στην ώρα της λήξης και μετά αγκαλιές και χάδια διαρκείας. Αν δεν έβλεπα το ρολόι μου εγώ στο +15', μπορεί να ήμασταν ακόμα εκεί.

Αγχώθηκε λίγο στην αρχή για την υπέρβαση του χρόνου, αλλά σε δευτερόλεπτα το ξέχασε ( μάλλον δεν είχε μετά άμεσα ραντεβού) και με άφησε να κάνω ντουζ και να ντυθώ με την ησυχία μου ενώ συνεχίζαμε να μιλάμε. Αγκαλιές φιλία, λεφτά αν δεν της τα έδινα, θα τα ξέχναγε.

Αν εξαιρέσουμε την έλλειψη του ντουζ στα ενδιάμεσα των γύρων, η κοπέλα για μένα είναι κορυφαία εμπειρία GFE στην φάση των μελιών της πρώτης περιόδου μιας σχέσεις. Ζεστή, δοτική, χαμογελαστή και ταυτόχρονα πολύ παιχνιδιάρα την ώρα της μάχης. Δεν ακούμπησε το κινητό ούτε μια φορά σε όλη την συνάντηση και ήταν γαντζωμένη πάνω μου όλη την ώρα.

Απλά ένα απιστευτό πλάσμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 22, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
350€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.948
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kelenor, T-DRIVER1, THV και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού