Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Τα είπαν οι δύο κύριοι παρακάτω αλλά ας τα πω και εγώ.
Θα σας έρθει το κορίτσι των φωτογραφιών χωρίς την λάμψη και το έντονο μακιγιάζ, πετίτ με μικρό στήθος και όχι τρελό κώλο. Καλή στο σόσιαλ μιλάει άψογα αγγλικά και κάνει καλή παρέα. Στα του αγώνα είναι λίγο πολύ ότι ήδη έχει γραφτεί, ενώ φαίνεται ότι έχει διάθεση δεν παίρνει πρωτοβουλίες, μέτρια πίπα,καλούτσικα στησίματα, έχει τα όρια της τα οποία τα επιβάλει ευγενικά όμως σε γενικές γραμμές είναι εκεί για να περάσεις εσύ καλά χωρίς όμως να κάνει κάτι παραπάνω. Θεωρώ πως αν ενισχύσει λίγο της υπηρεσίες της θα μιλάμε για καλή περίπτωση διότι της λείπει αυτό τι κάτι. Αν θέλετε ήρεμες καταστάσεις με ένα όμορφο νεαρό κορίτσι που δεν κάνει παπάδες επιλέξτε την, αλλιώς αφήστε την να μαζέψει χιλιόμετρα μήπως και αλλάξει στάση και προσπαθήστε στο μέλλον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Cold Fingers
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
144
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, TOMCRUISE, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2024
Με δύο λόγια αντιλαμβάνομαι η περιγραφή λέει κομψά το εξής απλό: ''δεν κάνει για αυτή τη δουλειά''. Προσωπικά πιστεύω ότι σε αυτό το χώρο, είτε το έχει μία γυναίκα είτε όχι, δεν είναι θέμα να δοθεί μία άλλη ευκαιρία κάποια στιγμή, ούτε μπορούν να δίνονται 160άρια στο βρόντο για να ''αποκτήσει εμπειρία'' η άλλη (γενικώς ομιλώντας και όχι για τη συγκεκριμένη κοπέλα που δε γνωρίζω).
review reaction 1 Bartender 74
21 Μαρτίου, 2024
Σεβαστά τα όρια μίας κοπέλας αλλά να μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο να ξεκινάμε από μία γενική απαγόρευση και να ψάχνει κανείς να δει τι επιτρέπεται και δεν απαγορεύεται...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2