Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μικρή και στην ηλικία και στο μέγεθος. Πολύ όμορφο κορίτσι, ωραίο σώμα και πρόσωπο. Οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες και αν σου αρέσουν αυτού του στυλ τα κορίτσια πρέπει να είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.
Κάθισε να κάνει ένα τσιγάρο και αφού μιλήσαμε λίγο, πήγε να ετοιμαστεί. Βγήκε με την πετσέτα τυλιγμένη την οποία ξεφορτώθηκε με νάζια και ωραίο στήσιμο. Το κωλαράκι της από πίσω με το θέαμα της πλάτης και της καμπύλης που παίρνει η μέση της είναι το κάτι άλλο. Αξεπέραστο θέαμα. Κώλο δεν δίνει και είναι πολύ κρίμα. Στις ταινίες όμως το έδινε.
Περνάμε στην πίπα. Επαγγελματίας, δεξιοτέχνης και μεγάλο ταλέντο. Σωστό γλύψιμο παντού και χαίρε βάθος αμέτρητο. Παίρνει άριστα 10 και το ξέρει. Μου ζήτησε να την πηδήξω λίγο ακόμα όπως και έγινε σε διάφορες στάσεις. Δεν είπε όχι πουθενά.
Μετά ξαναγυρίσαμε στην πίπα για να τελειώσω όπου και γονάτισε για να τα πάρει παντού στο στόμα, πρόσωπο, στήθος, μάγουλα. Τη γέμισα αφού με είχε κάνει πύρκαυλο. Μεγάλη επιτυχία το ραντεβού. Έχει ιδιαίτερο στυλ αλλά αν είναι του γούστου σου, μην τη χάσεις. Το πρακτορείο συνεννοείτα γρήγορα, άμεσα χωρίς πολλά λόγια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
156
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, Kontopodis και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2024
προβλέπω θα παιχτεί ωραίος χαβαλες και εδώ πέρα Γιούπιιι!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, sisax87 και 1 ακόμα μέλος
18 Φεβρουαρίου, 2024
την έχω πάρει 2 φορές στο σπίτι μου...μεγάλη ΦΟΛΑ η κοπέλα, ξεκινάει πάντα με τσιγάρο και στο ενδιάμεσο τρώει όσο περισσότερη ώρα
μπορεί στο
μπάνιο έχοντας απλά ανοιχτό το ντους...ναι μεν τον τρώει αδιαμαρτύρητα αλλά έχει ένα ξενέρωτο ύφος αγελάδας όλη την ώρα που σε ξενερώνει... βυζί ανύπαρκτο , κώλος εφηβικός έως παιδικός σαν να πηγαίνεις με 16χρονο... στο doggy μου έλεγε συνέχεια να μην το βάζω όλο μέσα... για 170€ ούτε
καν!!!
review reaction 1 hornyasfuck, f21, Bartender 74 και 4 άλλα μέλη
18 Φεβρουαρίου, 2024
Αλλού θα έπρεπε να μπει η κριτική αυτή... Εμείς τη διώξαμε την κοπέλα κακήν κακώς εδώ και πολύ καιρό λόγω εξάρτησης σε σκληρές ναρκωτικές ουσίες και ασυνέπειας στα ραντεβού της....
review reaction 3 review reaction 1 review reaction 4 hornyasfuck, faust_p, The Metalhead και 5 άλλα μέλη
18 Φεβρουαρίου, 2024
Μόνο εγώ βλέπω ότι τη συνάντησες Αθήνα ενώ στο site λέει Μύκονο?

Τι είναι αυτοί την έχουν ότι και καλά είναι Μύκονο? Έστειλα από περιέργεια κ έλεγαν δεν κάνει και τέτοια. Και την κρατάνε γιατί για μόστρα? Ότι να ναι!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
18 Φεβρουαρίου, 2024
Κώλο πήρες ?
review reaction 1 hornyasfuck
18 Φεβρουαρίου, 2024
Την Kiara του Dreams ή την Kiara του Vip συνάντησες;

Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck
18 Φεβρουαρίου, 2024
@Ahortagoslikos σε λάθος γραφείο αναφέρεσε! Σ εμάς ποτέ δεν πήρες και σίγουρα ΔΕΝ θα υπάρξει κιαρα στη μυκονο μαζί μας. Την κοπέλα τη διώξαμε το 2023 νωρίς γιατί έλεγε έφυγε από ραντεβού, με τον πελάτη πάνω στο δωμάτιο, του είπε ενα λεπτάκι ξέχασα κάτι στο αμάξι και έρχομαι, και πήγε να κάνει χρήση ναρκωτικών μαζί με το dealer της! Λοιπόν αυτά είναι απαράδεκτα και σίγουρα η κριτική δεν πρέπει να υπάρχει στο γραφείο μας, δεν εχουμε σχεση με την κοπέλα εδώ και καιρό. Παρακαλώ να διαγραφθεί από κάποιο διαχειριστή. Ευχαριστώ.
review reaction 1 review reaction 4 hornyasfuck, faust_p, Reuzel
18 Φεβρουαρίου, 2024
Απαράδεκτο σχόλιο από το γραφείο για μια κοπέλα που τους πρόσφερε χρήματα με το μ***ι της !
Όταν σταματατε μια συνεργασία ενώ η κοπέλα είναι ενεργή ακόμα δικαιούστε να σέβεστε αμφότεροι!
Απαράδεκτη και εκδικητική μου φαίνεται.
review reaction 1 review reaction 3 gnnakos, hornyasfuck, Reuzel
18 Φεβρουαρίου, 2024
προς dreamgirls-Ειναι ντροπή σας να αναφερετε κατι τετοιο δημοσιως,ιδίως εσείς που φημιζεστε για την αθλια συμπεριφορά σας,τις κάκιστες κοπέλες σας και τις απειλές σας προς πελάτες.Stay tuned..
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Reuzel, bigmountain
18 Φεβρουαρίου, 2024
@gnnakos επειδή εσύ για 10ρικάκι θέλεις να ξενερώνεις κοπέλες και να τις βάζεις σε φιλαράκια σου για δουλειά, τόσο καιρό είσαι Blacklist και προσπαθείς να κλείνεις από ψεύτικα πακιστανικά τηλέφωνα, δε σημαίνει ότι απειλούμε τον κόσμο και θα ζητήσω από διαχειριστή να σβήσει εντελώς το προφίλ σου από το φορουμ εαν δεν δώσεις πειστήρια και εξηγήσεις. Πρόκειται περί συκοφαντικής δυσφήμισης.. Αν εσύ για να τις ξενερώσεις τις πηδάς ( 'Η ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ - δεν κρίνουμε εδώ αλίμονο, ούτε μας αφορά ) ξεσκούφωτα και σε πειράζει η απάντησή μας κακό στον εαυτό σου κάνεις.

@antisthenis πρόκειται περί συκοφαντικής δυσφήμισης, καθώς πρώτων η κοπέλα δεν εργάζεται σε εμάς αρα η κριτική δεν υφίσταται, και δεύτερον ζητάμε την άμεση διαγραφή του μέλους gnnakos καθώς παραβιάζει τους όρους και τις προυποθέσεις του φορουμ.
review reaction 3 review reaction 1 papaphilips, hornyasfuck
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2