Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 101 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ένα μήνα πίσω λοιπόν, κλεισμένο ραντεβού για το κέντρο. Γίνεται η επιβεβαίωση το πρωί και την περιμένω!
Ανοίγω την πόρτα βλέπω ένα πονηρό κοντοπουτανο με ανοιχτόχρωμα μάτια και χαμόγελο πονηρό! Ωραίο μαύρο γυαλιστερό φορεμα και τακούνια. Κατευθείαν στην πίπα με ωραίο βλέμμα και περισια πουτανια! Με έβαλε κάτω και τα εγλυψε όλα! Αρχιδια και κωλο πινέλο έλιωσα στην Καβλα. (Συγνώμη από τον επόμενο συναγωνιστή που μπορεί να ήθελε ρομαντικά γλωσοφιλα, ημουν πεντακάθαρος! χαχαχαχα)
Γδυσιμο και 2 δάχτυλα στον κωλο με λιπαντικό. Είσοδος με δύναμη κ ωραία λογια ναι Καβλα! Κ άλλες τέτοιες ομορφιές. Έχει ένα μεγάλο τατού στην πλατη που δεν φαίνεται για ευνόητους λόγους στις φωτό, που δεν μου πολυαρεσε. Δυνατό σφυροκόπημα από πίσω και άνοιξε η βρύση με τα αμφιβόλου προελεύσεως υγρά, που επίσης δεν πολυγουστάρω. Είχα ιδρώσει και βγάζω λάστιχο και την αρχίζω σε δυνατό mouthfuck επειδή ήθελε λέει να συμπληρώσει τα υγρά που έχασε! Μετά από λίγο χύσιμο μέσα στο λαρύγγι που πρέπει να έβγαλα πολλά, γιατί την άκουγα που τα κατέβαζε με αρκετές γουλιες! (Συγνώμη κ πάλι από τον επόμενο ρομαντικό συναγωνιστή) ήμουν πρώτο ραντεβού το μεσημέρι.
Διάλειμμα συζήτηση για διάφορα δικά της κυρίως, με σκοπό να αμυνθεί σε τυχόν πέσιμο μου να την βγάλω γκόμενα! Μου είπε πως πολύ της τα κάνουν αυτά! Τι να πω! Έπινε πολύ νερό για να έχει απόθεμα, αλλά της είπα να τα φυλάει για άλλους που τα γουστάρουν αυτά.
2ος γύρος Καβάλα γιατί ήμουν κουρασμένος και προσπάθεια άμυνας στις βαθιές διεισδύσεις για να βγάλει προφανώς την βάρδια στα όρθια κ στα 4 λίγο πλάγια κ ιεραποστολικό χύσιμο μέσα στο προφυλακτικό.
Αυτά, σχετικά καλά, αλλά διέκρινα μια προσπάθεια οικονομίας δυνάμεων για να βγει η μέρα και κάποια επιτηδευμένη συμπεριφορά με στάνταρ πρόγραμμα. Τωρα όντως έχει αμέτρητα μηνύματα, αλλά δεν ξέρω πόσα είναι για ραντεβού και πόσα για καβλαντισμα. Έκανα μια προσπάθεια ξανά, για να βγάλω το τελικό μου πόρισμα, μου έκλεισε για 5! εβδομάδες μετά! Αλλά όπως είναι φυσικό, επειδή και εμένα το πρόγραμμα μου είναι δύσκολο, της το ακύρωσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.571
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yagulas, mancunian1986, STAVROS6969 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού