Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πήγα με πολύ μεγάλες προσδοκίες λογω των κριτικών. Συμφωνώ οτι είναι μια γυναίκα με ωραίο πρόσωπο, πολύ ωραίο σώμα για τα γουστα μου, λογω του οτι ηταν γυμνασμένο, οπως μου αρέσει. Αντικειμενικά ήταν λίγο τσουπωτο αλλά χωρίς ίχνος λίπους στην κοιλιά και στα μπούτια. Ο κωλος της είχε οσο λίπος πρέπει να εχει ο κωλος μιας γυναίκας (προσωπικά ούτε σε πρωταθλητρια στιβου δεν εχω συναντησει κωλο να είναι πέτρα με 0 λίπος ) ενώ τα χέρια της αν και γυμνασμένα ηταν λιγο γεμάτα αλλά χωρις γράμμωση. Θετική αύρα απο την αρχή μεχρι το τέλος και χωρίς να χάνει καθόλου χρόνο. Χωρίς να κάνω περίπλοκα αεροπλανικα στο σεξ τελείωσα 2 φορές μέσα της σε 30 λεπτά, πράγμα σπάνιο για εμένα. Τη 2η φορά ηταν απο την αρχή μέχρι τελους απο πανω μου όπου έκανε όλη τη δουλειά.

Εαν δεν ηταν escort και τη γνώριζες σε παρέα με εμφανιση και συμπεριφορά εύκολα την ερωτεύεσαι. Ολα καλά λοιπόν.

Αυτό που δεν είδα όμως είναι το σώμα Καρυάτιδας και το τρελό σεξ. Οσο για το σεξ δεν αμφισβητώ βέβαια κανένα συναγωνιστή, απο τη στιγμή που ο καθενας μας το βιώνει διαφορετικά. Σχετικά με την εμφάνιση, περα απο την υποκειμενική βαθμολογία που βαζουμε όλοι, καλο είναι να περιγράφουμε με κάποια αντικειμενικοτητα ώστε οι συναγωνιστές που διαβαζουν τη κριτική να ξερουν τι θα συναντησουν. Ετσι και αλλιώς ολοι εχουμε τις ανωμαλίες μας και μπορεί να μας τρελαίνει κατι που αντικειμενικά να μην το δικαιολογεί.

Κλείνοντας όμως θα έλεγα οτι η Isadora ειναι ενα σιγουρακι για οσους τους αρεσουν οι γυμνασμενες προς το γεμάτο και με πολύ καλή διάθεση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 13, 2024
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
3.739
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, TOMCRUISE, mancunian1986 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού