Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ραντεβού στον χώρο της με συνέπεια στην ώρα και από την αρχή με πολύ όρεξη η γκόμενα. Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο ότι έχει ωραίο σώμα αλλά στο πρόσωπο δεν μου άρεσε τόσο πολύ, πιστεύω ότι ένα 8 της ταιριάζει περισσότερο. Έκανα μπάνιο και με περίμενε στο κρεβάτι και πρόθυμη για την συνέχεια. Παίχτηκαν φιλάκια πολλά στο στόμα στην αρχή αλλά και στο σώμα αργότερα. Έκανε ωραία παιχνίδια τύπου gfe και μια πολύ ωραία πίπα που με έκανε να καυλώσω άγρια.
Έπιασε το νόημα ότι ήθελα να την σκίσω και μου στήθηκε στα τέσσερα δίνοντας μου πλήρη πρόσβαση στο μουνί της. Στην αρχή έκανα λίγο υπομονή μέχρι να αλείψει η πούτσα μου τα ζουμιά αλλά μετά έδωσα πόνο. Το γρήγορο και δυνατό γαμήσι το είχα ανάγκη και εκείνη μου προσαρμόστηκε τέλεια και στην συμπεριφορά και στις αντοχές.
Ο δεύτερος γύρος ηχεί περισσότερο σασπένς σχετικό πάντα με το σεξ γιατί από αγγλικά δεν ξέρει τίποτα και εγώ την γλώσσα της καθόλου. Ήταν πιο ερωτική η εισαγωγή με πολλά περισσότερα γλωσσόφιλα και μετά της έκανα γλειφομούνι. Από καθαριότητα σκίζει, μπήκε και στο ενδιάμεσο να πλυθεί και την έγλειψα με όλη μου την καρδιά όπου γούσταρα. Επέλεξα να ξεκινήσουμε με ιεραποστολικό και μου έκανε ένα στήσιμο λες και με ήθελε μαζί με τα αρχίδια μέσα της. Ακολούθησε ποιοτικό γαμήσι με φιλιά ενώ βγάζανε πολύ συναίσθημα οι εκφράσεις στο πρόσωπο της. Μετά από κουτάλωμα μου έκανε καβάλημα και τελικά πισωκολλητό. Σε ότι στάση της ζήτησα έκανε πολύ καλή προσπάθεια και λογικό το βρίσκω γιατί τα 200 είναι αρκετά χρήματα.
Το μουνάκι της είναι νεανικό και στην πούτσα μου έδινε πολύ ωραία αίσθηση. Με το μόνο που δεν μπορώ να συμφιλιωθώ είναι η τσιμπημένη τιμή, αν την κατεβάσει αμέσως θα πάω για επαναληπτικό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.082
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Larson, TOMCRUISE, Kontopodis και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2024
Χμμμ;
review reaction 3 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1