Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 134 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία στο περίπου σωστή, είχα ξεχάσει να γράψω για την συγκεκριμένη εμπειρία αλλά όπως πάντα θεωρώ υποχρέωση να ενημερώνω τους συναγωνιστές αλλά και να γράφω δύο λόγια για τα κορίτσια που γαμιούνται για χάρη μας.

Έχω κανονίσει πρωινό πήδο με μια φίλη που από καιρό έψηνα να κάνουμε μια παρτούζα, αφού τελικά την κατάφερα να δεχτεί, αφοσιώθηκα στο να βρω ένα κορίτσι που θα έκανε και τους δυό μας να περάσουμε καλά αλλά οπωσδήποτε να δίνει και κώλο. Αρχικά σκέφτηκα την Ιόλη (που είναι και φουλ υποτακτική) αλλά δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμη οπότε έστειλα στην Χριστίνα την οποία έχω ξαναπάρει σε παρτούζα (με την Ιόλη).

Εγώ και η φίλη μου φτάσαμε πιο νωρίς στο ξενοδοχείο και ξεκινήσαμε τον αγώνα, καθώς καταλάβαινα πως η ώρα να έρθει η Χριστίνα πλησιάζει, πήρα την δικιά μου, την ανέβασα σε ένα έπιπλο δίπλα στην πόρτα του δωματίου και την πηδούσα, χτυπάει η πόρτα και της ανοίγω χωρίς να σταματήσω να πηδάω. Με το που μπήκε το κορίτσι πέταξε τα ρούχα της και σε 1 λεπτό είχε γονατίσει και μου έγλυφε τα αρχίδια ενώ γαμούσα την δικιά μου.

Μεταφορά στο κρεβάτι, βάζω τα κορίτσια σε 69 και εγώ ξεκίνησα να παίρνω τον κώλο της δικιάς μου σε doggy κάνοντας κάπου κάπου ass to mouth στην Χριστίνα που μάλλον απολάμβανε την γεύση της κωλάρας και των ζουμιών που έτρεχαν από το μουνάκι της φίλης μου αφού δεν σταμάτησε να λέει πόσο καυλιάρα είναι και πόσο της αρέσει αυτό που συνέβαινε. Γύρου λήξης στο στόμα της Χριστίνας, μπανάκι και άραγμα στο κρεβάτι για τις απαραίτητες συστάσεις.

Λίγα λεπτά αργότερα έχω και τις δύο να μου παίρνουν ταυτόχρονα πίπα, να φιλιούνται και να χαιδεύονται. Ο φρίξος έγινε πέτρα και ξαναέβαλα τα κορίτσια σε 69 με σκοπό αυτή την φορά να πάρω την κωλάρα της Χριστίνα ανάσκελα, όπως και έγινε ενώ η δικιά μου έχυνε στα μούτρα της και η Χριστίνα την έγλυφε με μανία. Το τέλος ήρθε κάπως έτσι στο στόμα της δικιάς μου με εμένα να τρέμω από την ένταση.

Δωράκι στην Χριστίνα και γεια σας ενώ εγώ και η δικιά μου παραμείναμε στο δωμάτιο για την περίληψη και έναν ακόμα πήδο.

Όπως γράφω και στον τίτλο, την Χριστίνα την καλέσαμε για να την κάνουμε το πουτανάκι μας και αυτό ακριβώς έγινε, δεν είπε όχι σε τίποτα και ταυτόχρονα έκανε την δικιά μου να νιώσει άνετα παρόλο που δεν είχε εμπειρία παρτούζας μέχρι τότε.

Γαμάτε γιατί χανόμαστε Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 16, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
SilverAries
Ανώτερος
Εγγραφή:
20 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.087
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Baby face, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Πέτροςαλανι και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2024
Έχουμε τηλ;;
review reaction 3 Makis99
11 Φεβρουαρίου, 2024
Αδελφέ τον ass με νέφτι τον έπλυνες για να κανείς ass to mouth. Μη βλέπεις τόσες τσόντες θα πάθεις καμιά μόλυνση.
12 Φεβρουαρίου, 2024
@dbaba έγραψα πουθενά ότι τον έχωσα σε κάποια από τις 2 ακάπα? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου αλλά τρεις μήνες μετά σφίζω από υγεία.
02 Μαρτίου, 2024
Δίνει κ φιλιά?
03 Μαρτίου, 2024
@Ailouros 21 οτι θες σου κάνει...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5