Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 28 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Εύκολη πρωινή επικοινωνία με το κορίτσι και το ραντεβού κλείστηκε τσακ μπαμ για το απόγευμα της ίδιας μέρας στα νότια. Ήταν η δεύτερη φορά που βρισκόμασταν οπότε ήξερα ακριβώς τι να περιμένω και από εμφάνιση αλλά και από υπηρεσίες.

Το κοτίτσι έφτασε στην ώρα του και με το που άνοιξα την πόρτα με άρχισε σε κάτι γλωσσόφιλα μέχρι το λαρύγγι, το έγδυσα στα όρθια ενώ φιλιόμασταν και χαμουρευόμασταν και όταν τελικά έμεινε με τα εσώρουχα με ξάπλωσε στο κρεβάτι και με άρχισε στην πίπα. Ξεκίνησε με αγριάδες οπότε άδραξα την ευκαιρία και την πήγα εξίσου επιθετικά με mouthfuck στην άκρη του κρεβατιού και κάμποσες μπάτσες στο κωλαράκι της για να καταλάβει ποιος κάνει κουμάντο Κουλ . Κάμποσα λεπτά αργότερα πέρασμα ελαστικού, καβάλημα από το κορίτσι για αρχή και έπειτα γύρισμα σε ιεραποστολικό με το τέλος να έρχεται στα βυζάκια της.

Τσιγαράκι, κουβεντούλα και το κορίτσι κατέβηκε οικειοθελώς στο Φρίξο και αφού την άφησα για λίγο την ξάπλωσα να την περιποιηθώ και εγώ. Γλυφομούνι διαρκείας και παίξιμο με το μουνάκι της μέχρι που έχυσε με σπασμούς με τα ζουμάκια της να τρέχουν στα πέριξ. Λάστιχο και πάλι, λυπαντικό στο κουλούρι και είσοδος στο κωλαράκι της που ήταν σφικτό σαν μέγγενη, είχε να τον δώσει λέει σχεδόν 10 μέρες (ήμουν το πρώτο ραντεβού μετά από το ολιγοήμερο διάλειμμα από ότι μου είπε) οπότε είχε γυρίσει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Αφού με αγάπη της τον άνοιξα, τον σομάδισα για κάμποση ώρα μέχρι που το κορίτσι ζήτησε ευγενικά να σταματήσουμε το πρωκτικό γιατί άρχισε να την ενοχλεί, το σεβάστηκα φυσικά και την έβαλα να με τελειώσει γονατιστή με πίπα.

Το ραντεβού κρίνεται ως άκρως επιτυχημένο και αυτό οφείλεται κυρίως στην διάθεση και την τρέλα που κουβαλάει το κορίτσι, δεν λέει όχι σε τίποτα, μιλάει άπταιστα Ελληνικά και τέλος νομίζω πως υπάρχει μια συμπάθεια μεταξύ μας που βοηθάει στην εξέλιξη του ραντεβού.

Γαμάτε γιατί χανόμαστε Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
SilverAries
Ανώτερος
Εγγραφή:
20 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.093
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Atroxistos, doc_lin και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2024
Του κωλου τα εννιαμερα που λενε. Εσυ στην δεκατη ημερα γαμησες. Παντα αξιος φιλαρακι.
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, SilverAries
11 Φεβρουαρίου, 2024
Πως μας πετσοκοψες ετσι ρε φιλε!!!
εμεις προσπαθουμε μηνες επι μηνων να βρεθουμε κι εσυ εστειλες μνμ πηρες αμεσα απαντηση και ραντεβου την ίδια μερα...
Παιξε Τζοκερ οπωσδηποτε σε παει
review reaction 3 Johnny Red2, Aragorn135
11 Φεβρουαρίου, 2024
@fistikoulis το εχω ξαναδεί πριν από μήνες το κορίτσι φίλε, ίσως για αυτό είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Καταλαβαίνω πως δεν κάνει πολλά ραντεβού και ήδη έχει αρκετή σταθερή πελατεία. Keep trying
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3