Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 22 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 113790
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απο προσωπο δεν ηξερα τι θα δω γιατι ειναι θολωμενο στις φωτογραφιες αλλα δεν ηταν απλα μετριο… για τα γουστα μου, αρκετα καλο γι αυτο και το 7 σαν βαθμος της ταιριαζει. Το σωμα σαφως καλυτερο, πρωτα το βυζι και μετα ο κωλος. Ειναι το κοντοπουτανο που βλεπεις στην γειτονια σου και σου ριχνει τρελες ματιες καυλας. Θελεις να το γαμησεις και παρακαλας να βρεις την καταλληλη στιγμη. Το πουτανιλικι της ταιριαζει παρα πολυ για πολλους λογους αλλα να σας πω απλα οτι πρωτον ειναι πολυ ανετη με το να γαμιεται επι πληρωμη, δευτερον δινεται απολυτα φυσικα σε οτι ζητησεις στο σεξ και τριτον απολαμβανει το γαμησι οσο και ο πελατης αν οχι περισσοτερο.
Δεν χρειαζοταν κατι παραπανω απο τα μουνοζουμα που κατεβασε για να καταλαβω οτι την γαμαω σωστα αλλα και οτι ειχε μεινει απολυτα ευχαριστημενη. Απο την αλλη μου εκανε εξαλλο τσιμπουκι το οποιο πηρα σαν εγγυηση οτι γουσταρει αλλα και οτι μπορει πολυ ευκολα να μου τον κανει πετρα. Η μουνοτρυπα της ηταν δεκτικη στον πουτσο μου, καλη απο αισθηση και το στησιμο ακομα καλυτερο. Η θεα απο πανω μου, βυζομπαλα να χαιρεσαι ενω απο κατω η κωλαρα να την γαμας ολη μερα και να μην τα παρατας.
Το τσιμπουκι στον ενδιαμεσο ηταν απο τα πιο αποτελεσματικα, μου τον ρουφηξε ολον και πολυ γρηγορα ημουν και παλι ετοιμος για μαχη. Εναν φοβο τον ειχα για τα σιδερακια αλλα ξερει να το χειριζεται με απολυτη ασφαλεια το θεμα. Παρεουλα καναμε τα λιγα λεπτα που δεν καναμε σεξ και ηταν πολυ ωραιος χαρακτηρας. Πανω απο ολα στην συνειδηση της εχει να αποδιδει για τα λεφτα που παιρνει. Το γραφειο ηταν συνεπες και με το ωραριο και πολυ γρηγορο στο κλεισιμο του ραντεβου.Την Αθηνα ηταν η πρωτη φορα που την πηρα αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα εχουμε και δευτερη, ισως και τριτη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 08, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.311
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 ydroxoos7, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, C.G.A και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού