Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 29 10
Call-Girls 130158
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για την Dia είχα την περιέργεια εδώ και πολύ καιρό, οι φωτογραφίες δείχνανε κάτι ωραίο και με μια γρήγορη ματιά στις κριτικές πήρα την απόφαση να την πάρω για μια ώρα.
Τηλέφωνο στο γραφείο λοιπόν και ραντεβού την ίδια ημέρα το απόγευμα στο χώρο της. Η συμπεριφορά και η συνέπεια του γραφείου σωστή για άλλη μια φορά, απλά επαγγελματίες.
Το κορίτσι ήταν έτοιμο και κεφάτο με χαμόγελο στο στόμα και όρεξη για κουβέντα. Συμπαθητικά τα αγγλικά της και ο τόνος της φωνής της το ίδιο.
Η εμφάνιση στο πρόσωπο καλή αλλά στο σώμα απλά άψογη, αναλογίες, καμπύλες και δέρμα όλα…. Δεν θα της βάλω δέκα για να μην φανώ υπερβολικός αλλά το 9 στην περίπτωση της είναι ο σωστός βαθμός.
Πολύ καθαρή όπως διαπίστωσα και όταν την πλησίασα για φιλί, το σώμα της μοσχοβολούσε και η ανάσα ήταν φρέσκια. Κλασικά φιληθήκαμε στο στόμα, μια υπηρεσία που με τέτοιες γυναίκες αν δεν την πάρω στεναχωριέμαι. Η συμμετοχή της ήταν με γλώσσα και αληθοφανές ενδιαφέρον για μια gfe φάση. Πάνω στο φασωμα έπαιξα με τα βυζιά και με το μουνί της. Οι ρώγες της ήταν ευαίσθητες και το μουνί με μια μικρή ποσότητα υγρών στην είσοδο.
Πολύ γρήγορα φτάσαμε σε γλειφομούνι, αδύνατον να αντισταθείς σε ένα όμορφο και καθαρό μουνάκι. Οι αντιδράσεις της θετικές, έβλεπα το πρόσωπο της διαρκώς και οι καύλες της φουντώνανε.Το τσιμπούκι της συμπαθητικό με καλό σάλιωμα και παιχνίδια με την γλώσσα στο καυλί. Με καύλωσε δυνατά από πριν βέβαια αλλά ήθελα οπωσδήποτε να την δω να μου τον περιποιείται με το στόμα. Βάλαμε καπότα και ξεκινήσαμε το σεξ με cow, εκείνη από πάνω μου κράταγε σε ωραίο στυλ το σώμα της ενώ το μουνί της εφάρμοσε τέλεια στην πούτσα μου. Το καβάλημα της ήταν ωραίο ακόμα και στην λεπτομέρεια φαινόταν να γουστάρει, μάλλον θέλει να έχει το πάνω χέρι.
Όταν την έβαλα από κάτω άρχισε τα βογγητά, πραγματικά το ζούσε και μου στήθηκε πολύ καλά. Ο κώλος της ήταν πανέμορφος και οι αντοχές της πολύ καλές. Την δοκίμασα σε δυνατές στροφές και στους δύο γύρους και ήταν άψογη σε όλα.
Συνολικά πέρασα πολύ καλά μαζί της και για μένα είναι ποιοτικό έσκορτ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.082
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, maradona7 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού