Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 3 10
Call-Girls 17624
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιλογή Nadias καθαρά λόγω εμφάνισης. Έδειχνε καλό σωματάκι από τις φωτογραφίες και με δελέασε. Συνεννόηση εύκολη και άμεση. Νομίζω το γραφείο σε αυτό είναι τοπ. Αν ήταν και οι κοπέλες έτσι από άποψη υπηρεσιών θα ήταν μια χαρά. Συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο και η πρώτη εντύπωση με το άνοιγμα της πόρτας πολύ καλή εως πάρα πολύ καλή! Η κοπέλα έχει μεγάλη διαφορά απο τις φώτο όχι κάτι αρνητικό αλλά μπορώ να πω ότι ΄ήταν πολύ καλύτερη από κοντά! Όμορφο πρόσωπο, babyface θα έλεγα, με το ζόρι την έκανα 19. Μελανούρι, μακρυ μαλλί και αδύνατο γκομενάκι που βλέπεις στα κλαμπάκια αλλά κοντό, μα πολύ κοντό όμως, πραγματικά μινιόν. Σωμα αρκετά σφιχτό και με απαλή επιδερμίδα. Κωλαράκι πεταχτό, στητό και σφιχτό. Θεσπέσιο όπως πρέπει να είναι, μούρλια. Βυζι αρκετά μικρο για βυζολαγνους αλλά της ταιριάζει. Εντάξει και κάποια ταττου, οκ αδιάφορο. Στον αγώνα η πίπα μέτρια θα έλεγα. Στάσεις που επιδιώκει και σου ζητά, τις τεμπέλικες, ιεραποστολική και doggy που εκεί πραγματικά αξίζει να την έχεις όλη την ώρα μόνο έτσι, υπέροχη θέα! Αρκετά σφιχτή και δεκτική απλα μόνο δάχτυλα αφήνει μεν αλλά όχι για ανασκαφές. Φιλί οκ. Αλλά όλα ήταν κάπως μηχανικά να περάσει η ωρα να τελειώνουμε. Διάθεση μέτρια θα έλεγα όπως και η επικοινωνία. Γενικά θα περάσεις καλά εχει κατι το θετικό αλλά χρήζει βελτίωσης και επαγγελματισμού. Για μια φορα καλή επιλογή και εμπειρία με ένα πετίτ σωματάκι αλλά μέχρι εκεί, δεν μου έβγαλε κατι για επανάληψη στο μέλλον.
Αρνητικά στο ραντεβού: Οτι και 1 φορά ή και 2 φορές να τελειώσει κάποιος πριν συμπληρωθεί η ώρα, έχει την τάση να φύγει. Δηλαδή 7 λεπτά καθυστέρηση και 15 λεπτά πριν ήδη έτοιμη να φύγει. Θυμάμαι τη φράση που είπε '' εντάξει συμπληρώθηκε το 45 λεπτο ας ετοιμαστώ εχω και δουλειές''. Το πε κάπως αθώα και ναζιάρικα βέβαια και όχι με υφάκι και το άφησα έτσι. Κάποιος από το γραφείο να την ενημερώσει ότι πληρώνεται για 1 ωρα, όχι για 40 λεπτά εν τέλει.
Δεύτερον, λίγο με τη καθαριότητα. Ήρθε μπανιαρισμένη είπε, οκ λεω. Αλλά όταν έφτασα στην επίμαχη περιοχή, τα πράγματα δύσκολα. Το κατάλαβε βέβαια και γι αυτό στο ενδιάμεσο διάλλειμα που έκανε ντουζακι ήταν μια χαρά μετά. Δηλαδή οι κορασίδες τα έχουν φορτώσει λίγο στο κόκορα το τελευταίο καιρο. Στο μουνι τους όλα, έχουμε καλο σώμα αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, χρειάζεται και επαγγελματισμός.
Τώρα επανάληψη, ένα ίσως στο πολύ μέλλον και αν , μόνο και μόνο λόγω σώματος πετίτ, το απιστευτο κωλαρακι της και λόγω λογικής τιμής και ως τελευταία επιλογή και δεν βρεις κατι άλλο. Μόνο έτσι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 18, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
makao
Σεβαστός
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.252
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, mancunian1986, Yatoputso και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2024
Αν με το ζόρι την κάνεις 19, να προσέχεις μπρο μην είναι ανήλικη και τρέχεις. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74
07 Φεβρουαρίου, 2024
Δεν φάνηκε κατι τέτοιο, απλα μικροδείχνει λόγω σωματοτυπου. Θα το καταλάβει κανεις από κοντά. Και στα 25 της θα φαίνεται παλι έτσι. Εξάλλου της το ανέφερα πάνω στη πλακα, και είπε μην αγχώνεσαι έτσι είναι το σκαρι μου, ούτε εμένα μ αρέσει να μικροδείχνω
Απο εκεί και περα, αν έκανε μπαμ ότι είναι ανήλικη θα το εκανα θέμα
review reaction 1 sugardadis, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2