Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 234 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεν εννοώ έκφρασης βέβαια, αλλά ΒΥΖΑΡΕΣ!!! χαχαχαχα!!!
Συνάντηση σχετικά πρόσφατη το Φθινόπωρο και την αντικρίζω, με ένα μάξι μαύρο φορεμα και αβυσαλεο ντεκολτέ που είδα διακριτικά, γιατί ήθελε συζήτηση το κορίτσι για γνωριμία και δεν ήταν σωστό να την κοιτάω στα.....μάτια! Ευχάριστος χαρακτήρας με άποψη κ τσαμπουκα σαν να στην γνώρισε γνωστός και λέτε περί ανέμων κ υδάτων.
Κατέβασμα του φορέματος και αποκάλυψη τώρα! Κατά την άποψη μου, είναι από τα ποιο ωραία φυσικά βυζιά που κυκλοφορούν. Εκείνη έκατσε στα γόνατα μου χουφτωνοντας το καβλι πάνω από το σλιπ, που είχε σκληρύνει ήδη. Την βυζαξα τρυφερά, απολαμβάνοντας την στιγμή και έγινα ατσαλι οπότε την ξαπλώνω συνεχίζοντας την βυζολαγνεια και κατηφορίζοντας στο μουνακι, το οποίο είναι αποτριχωμενο με lazer Ροζ κ καλοσχηματισμένο πολύ ωραίο. Την άρχισα στο πινέλο μοσχομυριζε! Δεν άντεχα άλλο το καβλι μου πήγαινε να εκραγεί, καποτα και μέσα ιεραποστολικά. Εναλλαγές Ρυθμού για να κρατήσω ώρα και γύρισμα λίγο στα τέσσερα σκυμμένος από πάνω για να τα πιάνω μου γέμιζαν τα χέρια! Ξανά ιεραπόστολος! Και έχασα την αίσθηση του χρόνου, είχα γίνει μούσκεμα και εκείνη ήσυχα να μου λέει κάνε με ότι θες με την ησυχία σου. Σε μια φάση μου λέει αφού δεν άντεχα άλλο θες να μου χύσεις τις βυζάρες μου;;;;; ναι ναι! της λέω μου βγάζει την καποτα κ βάζει τζελ ανάμεσα στο στήθος, την καβαλάω και αρχίζουμε ένα Ισπανικό απίστευτο! Της γαμαγα το στήθος με ταχύτητα και τα κράταγε κοντρα, λέγοντας μου να της τα χύσω και άλλα κοπλιμεντα. Δεν άντεχα άλλο ο άνθρωπος είχα γίνει μούσκεμα και νιώθω να έρχονται, φωνάζοντας έχυσα ανάμεσα κ στο αριστερό κ στο δεξί, ενώ την πήραν και στο στόμα πρόσωπο απίστευτη ποσότητα!
Έπεσα ξερός για λίγο και πήγε μέσα πρώτη για φτεσκαρισμα, όπου την ακολούθησα και αραξαμε μετά να τα πούμε! Απίστευτος τύπος! Λέγαμε για τις περίεργες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι αυτά τα χρόνια κ εξοργίστηκε απίστευτα σε φάση που λέω ωχ αμάν αυτή θα μας πηδήσει χαχαχαχα! Είναι αληθινός χαρακτήρας ξηγημενος και βγάζει πάθος σε όλα!
Την ηρέμησα για το στοματικό, μην την πληρώσει ο φισφιρης μου και απόλαυσα το τσιμπούκι της που δεν χρειάζεται να πολυλογησω για αυτό. Στα τέσσερα πλαγιάστο και δυνατό καβαλημα με τις βυζάρες στα μούτρα μου παρέδωσα τα χυσια μου μέσα στο ελαστικό!
Αυτή είναι η Άννα μας αυθεντική, γνήσια, vfm προσαρμόζεται στα θέλω του πελάτη και μπορεί να γίνει φωτιά η γατούλα, ανάλογα τα κέφια μας. Εύκολα την θεωρώ στανταράκι αν θέλω να περάσω καλά, με λογικό δωράκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.576
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 T-DRIVER1, TRR, Johnny_Castle και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2024
Αννουλα με βυζαρες ποιημα. Ωραιο τυπακι.
05 Φεβρουαρίου, 2024
Τέτοιο τσιμπουκι δεν μου ξανακανε καμια. Έξω καρδιά Ελληνίδα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2