Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 29 10
Call-Girls 130208
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ανάμεικτα συναισθήματα μετά από σημερινή συνάντηση με την Dia.

Μήνυμα νωρίς το μεσημέρι στο γραφείο για ραντεβού με την Kelly, το οποίο κλείνεται πολύ γρήγορα και εύκολα, αλλα ακυρώνεται μετά από λίγες ώρες καθώς η κοπέλα αποφάσησε να μην δουλέψει σήμερα. Το γραφείο ρωτάει αν θέλω κάποια άλλη κοπέλα και είπα να δοκιμάσω την Dia, παρά την κακή τελευταία κριτική. Την είχα σταμπάρει από το προηγούμενο τουρ, αλλά δεν είχα μπορέσει να την δω. Το νέο ραντεβού έκλεισε εύκολα και γρήγορα.

Η κοπέλα έφτασε στο δωμάτιο στις 18:40 με περίπου 10' καθυστέρηση, αλλά μπήκε μέσα με μια πολύ θετική ενέργεια και χαμόγελο και προς στιγμής χάρηκα ότι θα είχαμε μια πολύ θετική συνάντηση.

Η κοπέλα είναι κορμάρα, και το πρόσωπο της είναι συμπαθητικό όχι του γούστου μου όμως για αυτό και το 6. Κάνει ένα ντουζ και έρχεται να ξεκινήσουμε. Λίγα χαλαρά φιλία στην αρχή τίποτα το ιδιαίτερο, λίγο χούφτωμα και τρίψιμό στην κλιτορίδα που φάνηκε κάπως να της αρέσει.

Χωρίς να χάνουμε χρόνο ξεκινάει χαλαρή πίπα εστιάζοντας στο κεφάλι και αρκετό χέρι, ούτε καν λόγος για προσπάθεια Deep Throat ή κάποια προσοχή στο υπόλοιπο εργαλείο, το οποίο είναι μετρίου μεγέθους οπότε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να το καταπιεί.

Μετά από λίγο ζητάει προφυλακτικό και βάζει λίγο τζελ και με καβαλάει. Μέτριας έντασης κοπάνημα με πολύ σφίξιμο από μεριάς της για λίγα λεπτά και κάπως έτσι ήρθε το τέλος.

Χαλάρωμα και γρήγορα ντουζ, με λίγο σόσιαλ στην συνέχεια το οποίο ήταν ευχάριστο καθώς η κοπέλα μιλάει καλά αγγλικά.

Μετά από κανά δεκάλεπτο ξεκινάμε για το δεύτερο γύρο. Λίγα χάδια, ρούφηγμα στις ρώγες της και κάποια φιλιά στο λαιμό της και ξεκινάει πάλι την πίπα ίδιου επιπέδου με λίγο παραπάνω χέρι. Προφυλακτικό και στα τέσσερα, χωρίς τζελ. Κωλαράκι, σχετικά χαλαρό, αλλά πολύ όμορφο με ωραίο ήχο και κίνηση στο κοπάνημα. Επίσης απίστευτη πλάτη της κοπέλας. Μετά από λίγα λεπτά κοπανήματος, απλώνει χερακί προς τα πίσω και αρχίζει να μου χαϊδεύει και να τρίβει της μπάλες μου, για να με κάνει να τελειώσω. Ψιλοσπάζομαι και τελειώνω πριν την ώρα μου στο στόμα της. Και κάπου εδώ αρχίζουν τα red flags.

Από τον τρίτο γύρω και έπειτα εντελώς κομμένα τα φιλιά, δεν έκανε πίπα (δεν την ζόρισα ούτε εγώ, αφού δεν είχαμε πρόβλημα ανόρθωσης, αλλά δεν έκανε καν την κίνηση, παίξιμο με το χεράκι και προφυλακτικο και πάμε παρακάτω). Τρίτος γύρος με reverse cowgirl στο οποίο προσπαθούσε να κλέψει αρκετά και πάλι μετά από λίγο πάλι χεράκι στις μπάλες για να προκαλέσει το τελέιωμα.

Στον τέταρτο γύρω πάλι τα ίδια, όχι φιλιά όχι πίπα, ούτε καν χεράκι. Βέβαια, άπλωσε το πατουσάκι της και προσπαθούσε να μου τον παίξει με αυτό. Προφυλακτικό και πάλι στα τέσσερα. Με πάλι προσπάθεια να τρίψει μπάλες και έντονες συσπάσεις με το μουνάκι της για να επέλθει το τέλος, όμως για κακή της τύχη δεν ένιωθα τίποτα και απλά της σφυροκοπούσα την κωλάρα με μανία, χωρίς να την αφήσω να κλέψει καθόλου ξαπλώνοντας μπρουμυτα, όπως πιο πριν. Μετά από λίγο σταμάτησε να προσπαθεί και αφέθηκε να απολαύσει το σφυροκόπημα για περίπου ένα εικοσάλεπτο, μέχρι να τελειώσω, καθώς τελείωνε και ο χρόνος μας. Της πήρε ένα πεντάλεπτο μέχρι να μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι. Πηγε για ντουζ, ντύθηκε και έφυγε.

Από το δεύτερο γύρο μου φάνηκε χωρίς λόγο να κατεβάζει ρολά και να γίνεται πολύ μηχανική και να προσπαθεί να τελειώσει γρήγορα. Την όλη συνάντηση έσωσε ο τέταρτος γύρος, όχι βέβαια από δική της ενέργεια. Όπως και να έχει το μουνάκι της είναι απόλαυση να το πηδάς.

Δεν νομίζω πως θα την ξανάβλεπα. Αν και έχει όλα τα φόντα για να προσφέρει απίστευτες υπηρεσίες με φοβερό κορμί, καλά αγγλικά και μουνάκι ποιημα, δεν ξέρω τι της συμβαίνει. Επίσης ήταν πρώτο ραντεβού της ημέρας και μετά δεν έιχε άλλη συνάντηση από ότι μου έιπε, άρα δεν υπάρχει δικαιολογία της κόπωσης.

Κρίμα..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 04, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
360€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
GeneralWinter
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.948
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, Yatoputso, hornyasfuck και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2024
Τέταρτο γύρο;;;; Τι λες σε θηρίο. Εγώ έχω κάνει τέσσερις γύρους το τελευταίο τρίμηνο. Αυτά είναι τα νιάτα. Τι να σου κάνει και η κοπέλα; Έχει συνηθίσει από εμάς τους μονοβόλους και όλος της έκατσες εσύ ο μαραθωνοδρόμος, έκλασε. Υγεία να έχεις αγόρι μου.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, piko, TRR
05 Φεβρουαρίου, 2024
Έχω μια απορία. 2 ώρες ραντεβού και παίχτηκαν 4 γύροι; Στο πεντάλεπτο τελειώνεις;

Χμμμ;
review reaction 3 hornyasfuck
05 Φεβρουαρίου, 2024
Ούτε στα 20 δεν εβγαζα 4 γύρους στο καπάκι! Μωρε μπράβο καύλες!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3