Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 19 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 88641
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ίσως ήταν η πιο δύσκολη συνάντηση από όλες που έχω κάνει με τη έννοια ότι δε δούλευε το τελευταίο διάστημα συχνά παρά λιγες μέρες και ενώ τη ειχα κλείσει δυο παρασκευές από νωρίτερα γτ είχε ενημερώσει το γραφείο πως θα εργαζόταν κάτι της τύχαινε και δε εργαζόταν καθόλου . Τελικά μετά από πολύ αναμονή η οποία άξιζε έγινε το πολυπόθητο ραντεβού . Ήρθε ακριβώς στη ώρα της και με το που άνοιξα τη εξώπορτα πραγματικά έμεινα στήλη αλάτος όταν κοίταξα το πρόσωπο της πριν πάω παρακάτω στο σώμα . Είχε υπέροχα καταπράσινα μάτια που με μαγνήτισαν και δε με ένοιαζε τπτ άλλο μετά . Μου θύμισε ένα μοντέλο που δε έβρισκα το όνομα στη αρχή τελικά το θυμήθηκα ήταν σα τη στελλα γιαμπουρα στο πρόσωπο . Της το είπα και μου είπε ότι όντως της το λέγανε και άλλοι .
Φοραγε ένα μινακι καρό με μπόρες μαύρες και κάτι σα γουνάκι άσπρο από πάνω .
Είπαμε δυο κουβέντες και περάσαμε στα ενδότερα αφού φρεσκαρίστηκε στο μπάνιο αν και ήταν πεντακάθαρη παντού και φαινόταν .
Φιλία φουλ χωρίς τσιγκουνιές , πίπα από τις πολύ καλές που μου έχουν κάνει με λίγες προσπάθειες για πιο βαθιά , αλλά με γλύψιμο της κάτω περιοχής στις μπάλες και φιλία σε όλο το σώμα και στο στομα έναλαξ
Σεξ σε διάφορες στάσεις , της αρέσει της ίδιας στα τέσσερα.
Γενικά είναι μια κοπέλα που δε ενδυκνειται κατά τη ταπεινή μου άποψη σε όσους θέλουν αγριάδες και ανωμαλίες (κάναμε και σχετική συζήτηση για γούστα βίτσια κλπ) αλλά είναι από τις κορυφαίες σε πιο αγαπησιαρικες - γούτσου γούτσου καταστάσεις για οποίον δλδ θέλει μια εμπειρία που θα είχε με μια πιθανή κοπέλα του . Είναι για μένα στις καλύτερες επιλογές . Δυνατό όνομα του γραφειου δοκιμασμένο από πολλούς παλιότερους από εμένα . Είχα διαβάσει τις κριτικές της γενικά ήταν καλές εκτός από μια που έλεγε ουι θέλει πρόσοχη γιατί μπορεί να φάει ώρα στο μπάνιο . Ήμουν πονηρεμένος από τη κριτική και το έλεγξα αλλά τελικά δε ισχύει σε καμία των περιπτώσεων . Ήταν τίμιοτατη και στους χρόνους της και σε ότι είχε συμφωνηθεί . Έφυγε ακριβώς στη λήξη ίσως και μερικά λεπτά αργότερα. Σε όλη τη συνάντηση ούτε που ασχολήθηκε με το κινητό της αξιοσημείωτο καθόλου . Είναι αποκλειστικά για τον πελάτη από τη αρχή ως το τέλος . Μου είπε ότι πλέον θα δουλεύει συχνότερα και θα φροντίσω να τη ξαναδω το συντομότερο .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος
500€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
4.645
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, mancunian1986, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2024
Ποιο μοντέλο ρε; Πολύ μέτρια και σε κορμί και σε φάτσα και σε απόδοσηΘυμός
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain, petran 19866266
04 Φεβρουαρίου, 2024
Δάχτυλα αφήνει μπρος πισω ;
review reaction 1 hornyasfuck
04 Φεβρουαρίου, 2024
Δεν την έχω πάρει για να έχω άποψη, αλλά έχω ενστάσεις στο αν έχει σώμα και πρόσωπο μοντέλου.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, petran 19866266
04 Φεβρουαρίου, 2024
Φιλε με τη στελλα πηγαινα μαζι στο λυκειο αντε ενα 20% να τις μοιαζει. Αλλα πολυ μετρια για εσκορτ τον 160 ευρω. Απο ηλικια ποσο την κανεις? τις ραγαδες στο λαιμο τις ειδες? παντος να ξερεις εχει γραψει πολλα χλμ και ηλικια 38 σιγουρα..... α ξεχασα στο ραντεβου παντα να φυγει 10 λεπτα νωριτερα και το γαμημενο το κινιτο να βαραει συνεχεια.....την ψαχναν οι φιλες αχαχααχ και δωστου τα μηνυματα 30 λεπτα εφευγαν ετσι. Εγω την πηρα 2 φορες και τερμα και ξαναλεω πολυ πονηρο νομιζει οτι τρωμε κουτοχορτο...........Για 80 ευρω καλη ειναι.....Ξυπνατε!!!
review reaction 3 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4