Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το όνομα Βενέρα ήταν που με τράβηξε αρχικά, οι φωτογραφίες σε δεύτερη φάση και τελικά η επιβεβαίωση ότι είναι ίδια από την κριτική. Στα νιάτα της η κοπέλα, με ότι συνεπάγεται αυτό, όμορφη, φρέσκια με καλό δέρμα αλλά τα χείλη με την περίεργη επέμβαση.
Τα πράσινα μάτια και η γλυκιά συνεννόηση με καυλώσανε αφάνταστα, ειδικά σε κάποιες στιγμές αμηχανίας που την έπιασα, ήθελα να την σκίσω αμέσως. Το βαθύ φιλί ήταν ότι πρέπει για να σπάσει ο πάγος αλλά και για να με κάνει να χαρώ λόγο του ότι μου δόθηκε από την αρχή απλά και στεγνά. Τα χάδια στο δέρμα της σε πρώτη φάση και το καλό γλείψιμο σε δεύτερη φάση την κάνανε να καυλώσει αρκετά. Τα βυζιά της και οι ρόγες της πιπιλήθηκαν και γλείφτηκαν μέχρι που να μην αντέξει αλλά εκφράστηκε με όμορφο τρόπο.
Έμπειρη δεν την λες αλλά το ένστικτο του σεξ το έχει λίγο πιο μεγάλο από το συνηθισμένο άρα το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά καλό σε όλες τις διαστάσεις του πράγματος. Το γλείψιμο στο καυλί το έκανε προσεκτικά αλλά και με αληθινή επαφή γλώσσας, πράγμα υπέροχο να το βλέπεις και να το νιώθεις. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να της γλείφεις το μουνί, το ευχαριστιόταν και δεν το έκρυβε. Το μουνί της ήταν αρκετά στενό και λίγο τζελ ήταν απαραίτητο. Αποφάσισε να μου κάνει καβάλημα για αρχή, μια πρωτοβουλία αυτή που δεν περίμενα αλλά και το αποτέλεσμα ήταν καλό. Το νιώθει το σεξ και την έβλεπα να καμαρώνει για τις επιδόσεις της. Η θεά ήταν καλή όπως και στο πισωκολλητό. Το κωλαράκι της ήταν λαχταριστό και καθαρό αλλά καμία ελπίδα για άναλ στην παρούσα φάση. Από αντοχές την βρήκα πρόθυμη να δεχτεί ότι γουστάρεις αλλά στην υπερβολή δείχνει ότι ζορίζεται χωρίς όμως να λέει πολλά. Ο πρώτος γύρος έληξε κάπως απότομα, δεν ξέρω πως αλλά μου ήρθε να χύσω και το έκανα.
Στην επανάληψη μου έκανε πίπα για να μου τον σηκώσει και στήθηκε ξανά στα τέσσερα. Το κορμί της τραντάχτηκε από τις πουτσιές πράγμα που την έκανε να βογκάει ανεξέλεγκτα.
Σίγουρα είναι από τις περιπτώσεις που αξίζουν τα λεφτά τους, ακόμα και το θέμα με τα χείλη, επειδή φιλάει ωραία δεν έχει καμία σημασία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.082
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mysterious, doc_lin, mancunian1986 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού