Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 35186
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βλέποντας τις εικόνες της Πατρίτσιας αρχικά αναρρωτήθηκα για ηλικία. Φαινόταν milfαρα και κάτι μου έβγαλε, λέω ας τη δοκιμάσουμε. Με συνοπτικές διαδικασίες είχα κλείσει ραντεβουδάκι στον χώρο μου. Το γραφείο όπως πάντα εκεί με την καλύτερη επικοινωνία και με διαθέσιμα ραντεβού, βρήκα αμέσως.

Σκαει μύτη και βλέπω φρέσκο προσωπάκι και ηλικία 28...ώπ λέω εδώ είμαστε. Φούλ κυριλέ ντυσιματάκι που τόνιζε τα απαραίτητα. Στα συν παιχνιδιάρικη διάθεση και μπίρι μπίρι στο φουλ και υπονοούμενα που έδιναν φούλ στο παιχνίδι. Μιλούσαμε κυρίως αγγλικά και μου λέει καταγωγή Βραζιλία...

Με τα πολλά τα μάτια μου πάνε πάνω στις χειλάρες της. Τι και αν ήταν φουσκωμένα, το κορίτσι ήξερε πολύ καλά τί έκανε. Αρχίσαμε και φιλακια και φασωματάκι και πρίν το καταλάβω τον έχει βάλει στο στόμα της και δίνει ρεσιτάλ. Σούπερ πίπα και το σεξάκι που ακολούθησε όνειρο. Δοκιμάσαμε δυο τρεις στάσεις και ήταν απόλυτα συννενοήσιμη και συνεργάσιμη. Μου έβγαλε σούπερ καύλα και τελείωσα στις βυζάρες τις και φύγαμε για άραγμα.

Μετά από λίγη ώρα φύγαμε για δεύτερο...την πήρα στα 4 για να χαζεύω την κωλάρα της και μούγκριζε σαν το ζώο. Η Βραζιλία βγάζει τα καλύτερα παιδιά σκέφτηκα ενώ έριχνα τα σκαμπίλια μου. Επικό τέλος με cumshot παντού στο σώμα και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το κορίτσι ήταν υπέροχο και ήταν ότι ακριβώς ήθελα. Δέν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω. Με την πρώτη ευκαιρία θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kinky_Savage_69
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιαν 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
762
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, TOMCRUISE, bolivar και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού