Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 28 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ραντεβού πριν από αρκετό καιρό, όταν ήταν στα 100 ευρως η 1 ώρα. Ακούω τα τακούνια και γρατζουνισμα στην πόρτα, η καρδιά μου πάει να σπάσει! Επειδή είμαι ντροπαλός στην πρώτη επαφή, είχα χαμηλά το βλέμμα και με αυτό που είδα έγινε ανύψωση ηθικού! Ψηλές γόβες με κορδόνια γύρω από τις γάμπες που ήταν 2 μέτρα. Μινι φορέματακι μαύρο τέλεια σιλουέτα κ ωραίο μπούστο όλα τέλεια κ συνεχίζω το ανέβασμα του βλέμματος μου στο πρόσωποοο. Έχει ξανά ειπωθεί από πολλούς, ότι δεν είναι και η ομορφοτερη με μικρό μέγεθος προσωπου και μεγαλουτσικη μυτούλα, ενώ το μαλλί είναι κοντό αγορέ. Θυμίζει πολύ, την πορνοστάρ Ρόζα Ροζίτα στα πρώτα της βήματα με ξανθό κοντό μαλλί.
Στα σεξουαλικά τώρα, την έβαλα να κάνει πασαρέλα στο δωμάτιο κ πόζες στον καθρέφτη, ενώ μου έκανε στριπ αποκαλύπτοντας την κορμάρα και τα μωβ εσώρουχα, είχα γίνει κατάρτι με τέτοιο κορμί! Τίποτα! Καποτα κατευθείαν Στρινγκ στο πλάι και στα τέσσερα με δυνατό σφυροκόπημα και ξυλιες στο κωλαρακι απίστευτο θέαμα, ενώ αυτή θα έλεγε ρε με τι μακακα έχουμε μπλέξει! Λίγο μπρούμυτα δυνατά με βογγητα, ίσως λίγο πιο δυνατά από ότι έπρεπε και μεγαλοπρεπές τελείωμα πάνω στον κωλο-πλατη με μεγάλη ποσότητα.
Ντουζακια διάλειμμα κ συζήτηση για γκομενικα κι άλλα θέματα, ενώ τριβόταν πάνω μου δεν ήθελα και πολύ για ανέγερση! Να πούμε κ μερικά μείον γιατί γράφουμε κριτική κι όχι σενάριο Τσοντας. Το στοματικό της λίγο αγαρμπο κ μηχανικό, όπως επίσης με το ζόρι πέρασμα από μπάλες κ πέριξ. Είμαι φυσικά πάντα καθαρός και ξυρισμένος. Μουνοκωλοτρυπιδακι όχι πολύ ωραία μορφολογικά, την σώζει η κορμάρα και επίσης λίγο υπερβολικά βογγητα όχι αληθοφανή τουλάχιστον! Στον 2ο γύρο καναμε ιεραποστολικό, καβαλα ίσια κ ανάποδα κ τελείωμα στα τέσσερα (η ιδανική στάση μαζί της) εντός ελαστικού με ιδρώτα.
Σε γενικές γραμμές ήταν καλά και μου έβγαλε ένστικτα για δυνατό σεξ λόγω του σώματος της, αλλά επειδή είμαι φαν του ιεραποστολικου και θέλω να βλέπω τις εκφράσεις στα πρόσωπα των κοριτσιών, με την συγκεκριμένη δεν μου το έβγαζε αυτό. Στα τέσσερα όμως το κορίτσι είναι τσόντα! Όσοι πιστοί προσέλθετε, έχει γίνει κ μια μικρή αύξηση νομίζω στα 120. Πρωκτικό φιλιά δεν έκανα, επίσης δεν μου τα έβγαζε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.576
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV, Yatoputso και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού