Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Tην ειχα απωθημένο χρόνια απο εποχές στούντιο που δεν είχα λεφτά και ξερογλειφόμουν όταν έβλεπα τις φωτος. Είχα προσπαθήσει να την κλείσω πολλές φορές όταν έρχοταν αλλά όλο κάτι γινόταν και δεν βρίσκαμε την ώρα. Είχα ακούσει ότι είναι δυσκολη, ψυχρή και απόμακρη αλλά οι φωτογραφίες και οι κριτικές των συναγωνιστών με είχαν πεισμώσει. Το απωθημένο φυγείν αδύνατο.
Καταφέρνω μετά από πολλές ακυρώσεις να κανονίσω στο χώρο της σε ένα air bnb. Είσοδος και πρώτη εντύπωση φουλ θετική. ΑΚΡΙΒΩΣ οπως στις φωτος και πραγματικά πανέμορφη. Το μοναδικό 10αρι που θα βάλω ίσως και ποτέ σε πρόσωπο και σωματάρα γυμνασμένη και μοναδικό ψεγάδι η σιλικόνη στα στήθη που είναι λίγο σκληρή, μέτρια δουλειά αλλά ταιριάζει απίστευτα με το σώμα της. Κώλος πραγματικά τέλειο σχημα. Καύλωσα και μόνο που την είδα.
Πολύ καλή επικοινωνία στα αγγλικά, φιλική αλλά φάνηκε πόσο επαγγελματίας ήταν όταν μετά το ντουσάκι, μου ζήτησε τα χρήματα αμέσως. Μικρό φάουλ αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με επαγγελματία οπότε το προσπέρασα καθότι καυλωμένος.
Με ξαπλώνει και ξεκινάει ενα βυζοτρίψιμο στο πούτσο και κάτι φιλάκια στο σώμα. Πάω για γλωσσόφιλο καθώς τέτοιο μουνί κριμά να μην το φιλήσεις και έκανε σκέτο φιλί με κλειστό το σώμα. Ξενέρα αλλά φίλησε λαιμο και ξεκίνησε τίμια πίπα. Στην αρχή με χέρι αλλά της το πήρα και εκεί έδωσε πόνο. Εξαιρετική τεχνική, αργό και αισθησιακο τσιμπούκι. Πήγε και λίγο πιο κάτω όπου έκανε αρχιδογλείψιμο σαν παγωτο με πολύ λίγη επαφή της γλώσσας. Ήμουν ήδη τούρμπο ανέβηκα από πάνω και με κλείδωσε με τα πόδια και έδινε φιλιά στο λαιμό και τριψίματα σε αρχίδια και στήθος. Αισθησιακό και GFE αλλά χωρίς γλωσσόφιλα που είναι λίγο ξενερωτικό. Δεν σε αφήνει να πιάσεις το στήθος και γενικά λίγο απόμακρη και ψυχρή. Πάει με το δικό της ρυθμό και τρόπο. Ανεβαίνει απο πάνω και λέει μη κουνιέσαι θα πάω με το δικό μου ρυθμό. Ξενερωτικό επίσης αλλά τουλάχιστον δεν το πήγαινε και με ρυθμό να σου πέσει, ξαναπήγα απο πάνω για να έχω καλύτερο έλεγχο και τελείωσα μέσα της δυνατά. Μου έβγαλε τη καπότα και κάναμε λίγο συζήτηση όπου φάνηκε να χαλαρώνει και να γίνεται πιο φιλική και λιγότερα ψυχρή. Πολύ επικοινωνιακή πολύ καλό σόσιαλ, μου έκανε και ένα υποτυπώδες μασσαζάκι. Χειρότερο από τις λατίνες των μασσαζίδικων αλλά απλά για να περνάει η ώρα.
Δεύτερος γύρος με λίγο 69, πεντακάθαρο μουνάκι και καλή πίπα για άμεση ανόρθωση. Την έβαλα στα 4 όπου εκεί προσπάθησα να δώσω πόνο ενώ εκείνη μου έλεγε να ΜΗΝ μπαινοβγαίνω πάρα πολύ. Για να μην μου πέσει, την ξάπλωσα και έχωσα βαθιά μέχρι το τελείωμα. Χαιρέτησα και έφυγα.
Λένε be careful what you wish for, you might just get it. Το ήθελα, το πήρα και απογοητεύτηκα. Μιλάμε για την πιο όμορφη escort που έχω δει που με ελάχιστη προσπάθεια θα μπορούσε να είχε μαζέψει όλο το κασέρι. Με λίγα γλωσσόφιλα, λίγο πιο χαλαρή και όχι τόσα μη, όχι και έλεγχο σε κάθε τι που γίνεται, θα είχε όλους τους αγαπούληδες να κάνουν ουρά (μαζί και εμένα). Γιαυτό το λόγο έχει και τη τιμή τόσο ψηλά για να παίρνει το μάξιμουμ με την λιγότερη προσπάθεια. Δεν περίμενα τίποτα ακραίο αλλα δεν πήρα ούτε αυτό.
Αξίζει για μισή φορά ισως για το παλμαρέ, για να λέω ότι έχω γαμήσει τέτοια μουνάρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ntinosam, mancunian1986, Yatoputso και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2024
"μου έλεγε να ΜΗΝ μπαινοβγαίνω πάρα πολύ"
τι αλλο θα ακουσουμε ρε μαγκες να πουμε,ημαρτον πια
να εχεις σκασει μια 200αρου κ η αλλη να σου υπαγορευει ποσες φορες θα βαλεις κ θα βγαλεις την πουτσα σου στη μουνα της,ειναι δυνατον????????????
review reaction 1 review reaction 3 maryland2004, Ωρίων, White Othellos και 4 άλλα μέλη
30 Ιανουαρίου, 2024
Πληρώνουμε 100 και 200 ευρώ να ρίξουμε μια πουτσα και να βγάλουμε τα γούστα μας και μας λένε πως θα γαμησουμε κιόλας οι κύριες...δεν είπα να μην τις σεβαστούμε αλλά αυτό το μην πιάνεις μην χώνεις έχει καταντήσει κουραστικό....
review reaction 1 maryland2004, Vuzolagnos9, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
30 Ιανουαρίου, 2024
Ποτέ πότε ποτέ ποτέ, τα χρήματα αμέσως!
Μετά το πέρας της παράστασης και ΑΝ θέλει.
Αλλιώς μεταβολή και δρόμο.
Χρόνια το εφαρμόζω, χαμένος ΔΕΝ ξαναβγήκα.
Αυτά.
review reaction 1 maryland2004, Johnny Red2, TRAXANOPLAGIAS1234
30 Ιανουαρίου, 2024
Ψωνισμένη και ολίγον ανισόρροπη η κυρία, την είχα πάρει 4 φόρες στα στούντιο. Την υπερεκτιμάτε πολύ εμφανισιακά, όμορφη είναι, σαφώς άνω του μετρίου, αλλά με αυτά που γράφετε μερικοί θα περιμένει να δει κανείς την Σίντυ Κρόφορντ στα ντουζένια της, χαλαρώστε λιγάκι. Και σταματήστε να της σκάτε διακοσάρια, για πάνω από 50 δεν είναι.
review reaction 1 Johnny Red2, TRAXANOPLAGIAS1234, TOMCRUISE
30 Ιανουαρίου, 2024
Η κοπέλα είναι όντως πολύ καλή εμφανισιακά αλλά νομίζω το 10άρι στο πρόσωπο που έβαλες, που σαφώς υποδεικνύει τελειότητα, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, ειδικά για Σλοβάκα (όποιος έχει εξερευνήσει την εν λόγω αγορά, ξέρει...). Φυσικά, ούσα βαμμένη και περιποιημένη, σίγουρα προσεγγίζει την κορυφή, αλλά νομίζω ότι το 10 είναι αρκετά γενναιόδωρο.
Για το σώμα τείνω προς το να συμφωνήσω. Η κοπέλα ξεκάθαρα δε γουστάρει αυτή τη δουλειά και το δείχνει ποικιλοτρόπως στον πελάτη σε βαθμό που ορισμένες φορές με το ύφος της μπορεί να του προξενήσει και αμηχανία. Έχει όμως τη στάνταρ πελατεία της στη χώρα μας σε κάθε επίσκεψή της (κατά δήλωσή της μόνο εδώ "ασκεί" το συγκεκριμένο επάγγελμα, γιατί άραγε...), δίχως και να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να το επιτύχει. Αν την ενδιέφερε να δείξει τη διάθεση για να εξυπηρετήσει τον πελάτη της 100%, θα είχε σίγουρα ολόκληρα καραβάνια ανδρών να περιμένουν έξω από την πόρτα της να τη συναντήσουν. Απλά δεν την ενδιαφέρει.
review reaction 1 Johnny Red2, Vuzolagnos9
30 Ιανουαρίου, 2024
Ε μα και συ ρε φιλε ειναι δυνατον να ηθελες να γαμησεις? Δεν εκτιμας μαλλον την Παριζιανικη ελεγκανς την κοπελας ασουμε.
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, Vuzolagnos9, old boy και 2 άλλα μέλη
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6