Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 101 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πραγματικά δε ξέρω τι να προσθέσω που να μη έχουν γράψει 93 άτομα πριν απο εμένα … όμως θέλω ότι πω να είναι σα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς τη Ιωάννα . Προσπαθούσα στο νήμα της να επικοινωνήσω σε μηνύματα από το φεβρουαριο του 2022 δε έπαιρνα απάντηση. Σήμερα μου εξήγησε ότι δε έχει καμία σχέση και δε απαντάει και ότι είναι κλειδωμένο .
Γύρω στο Νοέμβριο βρήκα το τηλ της από κάποιο δικό μου άτομο (της είχα στείλει και στο ινστα αλλά δε είχε απαντήσει) τέλος πάντων στο Viber απάντησε και μου εξηγησε ότι είναι κλεισμένη μέχρι και σήμερα (3 μήνες) και αν θέλω να το κλείσουμε όπως και έγινε. Κάπου απόρησα γιατί ξέρω τόσες κοπέλες στο χώρο καμία δε προγραμματίζει τόσο καιρό ραντεβού πριν . Βέβαια είχα δει κριτικές και ήξερα ότι αξίζει δε το συζητώ . Όποτε περίμενα να δω τι είναι αυτός ο μύθος εδώ μέσα με το όνομα ιωαννα34. Έγιναν οι απαραίτητες επιβεβαιώσεις κλείστηκε η συνάντηση σε ξενοδοχείο στα νότια. Ήρθε στη ώρα της .
Πρώτη εικόνα πολύ θετική , μικροκαμωμένη σχετικά σώμα το κανείς ότι θες, το πρώτο πράμα που κόλλησα όταν άνοιξα τη πόρτα όμως ήταν τα καταπράσινα μάτια της ούτε σώμα ούτε τπτ. Έμεινα και τα χάζευα. Παραγγείλαμε καφέ γιατί ήταν νωρίς κάτσαμε λίγο να πούμε δυο πρώτες κουβέντες. Ήταν ντυμένη με ένα κοντό φορεματακι μαύρο, μαύρες κάλτσες ψηλές με ζαρτιερες και σεξυ εσώρουχα μαύρα . Όπως μιλάγαμε ντυμένη ακόμα ήρθε και με καβάλησε στη καρέκλα άρχισε να τρίβεται και να με φιλάει στο στομα βαθιά με γλώσσα χωρίς τσιγκουνιές .
Ξεκινήσαμε τα περαιτέρω , η πίπα της διαστημική ρούφαγε τα πάντα , εγλυφε τα πάντα , ήταν σα ηλεκτρική σκούπα . Δάγκωνε απαλά τις μπάλες από κάτω τις ρώγες στο στήθος φιλούσε και εγλυφε τα πάντα με ωραίους αναστεναγμούς εκ μέρους της. Πίπα βαθιά με αρκετά πνιξίματα αληθινά και όχι αληθοφανέστατα.
Φυσικά με τόσα που έχω διαβάσει δε γινόταν να μη δοκιμάσω και αναλ που ήταν υπέροχο . Μετά δοκιμάσαμε και από μπροστά και στα τέσσερα και άλλες στάσεις . Όταν τελείωσα πρώτη φορα δε το κατάλαβε και μου είπε με ναζί και παράπονο : γιατί δε μου το είπες ότι τελειώνεις ; Εγώ τι θα καταπιώ τώρα;
Έσκασα στα γέλια αλλά φυσικά μετά της έδωσα άλλες ευκαιρίες όπου και τα κατάπιε και εγλυφε όλη τη περιοχή μη της ξεφύγει έστω μια σταγόνα .
Είπαμε πολλά … είναι γενικά ροκ τυπακι . Ξέρει να σε κάνει να περάσεις καλά γιατί έχει επίγνωση και σεβασμό στα λεφτά που διαθέτεις για μια κοπέλα . Δε νομίζω να υπάρχει ένας να γράψει κάτι κακό και αν το κάνει θα είναι ψέμα.
Συνοψίζοντας θεώρησα ότι έκλεβα εκλκλησια με τη έννοια ότι στα 120 ευρώ η ώρα τα πρόσφερε όλα χωρίς τσιγκουνιές τη στιγμή που σκάμε 150 και 170 σε άλλες που το παίζουν ντίβες και σου λένε όχι αναλ όχι φιλία η δίνουν περιορισμένα μη με αγγίζεις εδώ μη βάζεις δαχτυλο εκεί .
Για μένα και της το είπα κιόλας καλύτερα να το πάει στα 200 να φύγουν κάτι λιγούρια και φτωχομπινεδες από τη μέση να υπάρχει διαθεσιμότητα ευκολότερη για κάποιον που θέλει όντως να περάσει καλά και να τα δώσει για αυτό το σκοπό. Ενδεικτικά μου δείξε το τηλ της έχει 2070 μηνύματα στο Viber αδιάβαστα. Εγώ και της το πα θα έδινα άνετα 200 για πάρτη της γιατί το αξίζει. Ίσως είναι η κορυφαία ανεξαρτητη αυτή τη στιγμή χωρίς να θέλω να αδικήσω καμία άλλη. Σε εμφάνιση σίγουρα ξέρω ομορφότερες και νεότερες. Σε υπηρεσίες , σεβασμό στα χρήματα του πελάτη, πάθος δε νομίζω από όσες ξέρω να έχω δει κάτι ανάλογο .
Ήδη κλείσαμε το επόμενο ραντεβού και ανυπομονώ να έρθει γιατί ξέρω πως με τη κάθε κοπέλα στο δεύτερο τριτο κοκ λύνεστε και οι δυο ακόμα περισσότερο και περνάτε ομορφότερα και οι δυο .
Ιωάννα σε ευχαριστώ για όλα . Αξίζεις τα πάντα για το χαρακτήρα σου και το ήθος σου πάνω από όλα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 26, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
360€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
4.574
Πόντοι:
5.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, GALLAS, TOMCRUISE και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιανουαρίου, 2024
200 euros , ρε προμότορα , θες να την ανεβάσεις ; Τι ειναι ,stock ?
review reaction 2 review reaction 3 Aragorn135, srek7, txar και 5 άλλα μέλη
27 Ιανουαρίου, 2024
Κ γιατί δεν έδωσες 200/ώρα? Τι σε εμπόδισε?
review reaction 1 review reaction 2 Makedonas1971, Pegging Slave, Aragorn135 και 11 άλλα μέλη
27 Ιανουαρίου, 2024
Μπράβο τυπε, επειδή εσυ έχεις φράγκα που δεν τελειώνουν πηρες στο λαιμό σου και το 90% του Bou που είναι μεροκαματιάρηδες. Συγχαρητήρια. Να γαματε μόνο οι πλουσιοι μωρε! Για παρτη σας ολες! Ασε ρε.... Δε σε βολευει καλυτερα να το παει 250€ την ώρα για να την γαματε 3-4 φραγκατοι σε όλη την Αθήνα και τέλος;
review reaction 1 review reaction 3 review reaction 2 Lucifer_gr37, STAVROS6969, Aragorn135 και 6 άλλα μέλη
27 Ιανουαρίου, 2024
Αυτο που ειπες για τα 200 ευρω ειναι σωστο. Οι τιμες καθοριζονται απο την προσφορα και τη ζητηση. Αλλη κοπελλα 28 χρονων χωρις αναλ ζητα 150 και την παρακαλανε. Δηλαδη τι ειναι η Ιωαννα εκκλησια , να κανει αγαθοεργιες ???
Απο τη στιγμη που εχει τοση ζητηση , χωρις καν να διαφημιζεται στο μπου , ειναι μαλακια να μην κοιτα να φροντισει τον εαυτο της
Ολοι οι λιγουρηδες που την θελουν τωρα , οταν γερασει και αποσυρθει θα τη φροντιζουν τοτε ???
review reaction 3 review reaction 1 bigmountain, Km7699
27 Ιανουαρίου, 2024
Ρε φιλε γιατι δεν της γραφεις κ κανα ακινητο?Μην κανεις μισες Δουλειες....
Ημαρτον (π λεγε κ ο Γεωργιου)
review reaction 2 review reaction 3 Aragorn135, srek7, KALLIMAXOS και 3 άλλα μέλη
27 Ιανουαρίου, 2024
Ενταξει για τους φτωχομπινεδες αφου εισαι φραγκατος το κατανοω , τα λιγουρια ομως ποια ειναι στην προκειμενη περιπτωση ;;;; αχαχχαχαχχχαχαχαχχχαχαχα μηπως αυτος που παρακαλαει να ανεβει η τιμη στο θεο
review reaction 2 review reaction 3 review reaction 1 Aragorn135, srek7, txar και 5 άλλα μέλη
27 Ιανουαρίου, 2024
Αυτό που λέω καταρχήν είναι ότι δε είμαι πλούσιος αν έχω ένα κομπόδεμα στη άκρη να περνάω ευχάριστα δε αφορα κανένα σας
Είπα ότι οι μεροκαματιάρηδες που αναφέρατε εδώ μέσα έχουν άπειρες επιλογές σε χαμηλότερες τιμές με προφανώς κατώτερες υπηρεσίες όπως πχ χωρίς αναλ . Όταν άλλες ζητάνε 170 και δε δίνουν φιλία η αναλ δε μπορεί η Ιωάννα να τα δίνει όλα στα 120.
Υπάρχουν επιλογές για κάθε τσέπη οποίος θέλει φουλ πακέτο υπηρεσιών δε είναι δίκαιο να το παίρνει στα 120 όταν όλες ζητάνε από 150 και πλέον πάνω με λιγότερα να προσφέρουν . Δε μπορεί και εγώ και άλλοι που θελουμε μια αξιοπρεπή συνάντηση να είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε τρεις μήνες αναμονή για κάποιον που δε έχει τη ίδια δυνατότητα και να πιάνονται όλοι από τη Ιωάννα γιατί στο κάτω κάτω είναι εκμετάλλευση και για τη ίδια όταν όλες ζητάνε τα κερατά τους. Επειδή τη βρήκατε εύκολη δε πάει να πει ότι είναι σωστό να τα βρίσκετε όλα στα 120. Ας γίνει λοιπόν μια άνοδος η ίδια είπε ότι θα είναι προσιτή ώστε να γίνει ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και να πηγαίνουν αυτοί που πραγματικά θέλουν κάτι καλό . Οι υπόλοιποι έχουν πολλές επιλογές κάποιες αξιόλογες για εμενα και στα 100 ευρώ και στα 120.
review reaction 1 nakos40
27 Ιανουαρίου, 2024
Αν πάτε να νοικιάσετε ένα αμάξι δε θα έχετε τη άπαιτηση να σας δώσουν ένα Range Rover παράδειγμα 30 ευρώ τη μέρα όταν δίνουν το seat leon στα 50 για παράδειγμα . Αυτό είπα εγώ πως πρέπει ότι πληρώνουμε όλοι μας να παίρνουμε . Μιλάω για το σύνολικο πακέτο εμφάνισης υπηρεσιών συγκρίνοντας Ιωάννα με το ευρύ ανταγωνισμό της . Αυτό είπα και πέσατε όλοι να με φάτε γιατί κοιτάτε μόνο το τι δίνετε για να πάτε μια φορά μαζί της στους τρεις μήνες γιατί ίσως δε σας ενδιαφέρει παραπάνω . Για κάποιον όμως που τον ενδιαφέρει είναι αδικο η τόση αναμονή .
review reaction 1 nakos40
28 Ιανουαρίου, 2024
Έτσι ακριβώς έγινε και με μια άλλη γνωστή και παλιά καραβανα εδώ μέσα. Έκανε αύξηση γιατί τις το είπαν οι πελάτες της. Και ξανά ρωτάω τον τύπο γιατί δεν έδωσε 200/ώρα? Μπουρμπουαρ. Σίγουρα η κοπέλα θα το εκτιμούσε.
review reaction 1 White Othellos, KALLIMAXOS, Johnny Red2
28 Ιανουαρίου, 2024
Σόρρυ φίλε αλλά γιατί να προτείνεις σε κοπέλα να ανεβάσει την τιμή; Δε συμφωνώ καθόλου με αυτό.

Είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει, δε διαφωνώ, 2 φορές την έχω δει, αλλά δυστυχώς ο χρόνος έχει αρχίσει να γίνεται αμείλικτος μαζί της.
review reaction 1 Aragorn135, txar, KALLIMAXOS και 3 άλλα μέλη
23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3