Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 43 10
Call-Girls 111859
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το γραφείο την έστειλε όπως πάντα στη ώρα της
Εμφάνιση : 1,75 περίπου και με τα τακούνια κόντευε το 1,85 και πάνω
Φοραγε ένα μαύρο φόρεμα , κάλτσες ψηλές γόβες μαύρες και ενα παλτό .
Ουκρανή στη καταγωγή , ζήτησε ένα κρασάκι στη αρχή και αν μπορεί να καπνίσει το ηλεκτρονικό της . Επίσης από μουσική ήθελε deep house και χόρευε συνέχεια στο υπόλοιπο ραντεβού . Επίσης γέλαγε πολλές φορές και χωρίς λόγο
Σώμα όπως είπα πολύ ψηλό , κωλος παρά πολύ ωραίος , όπως και βυζια προσθήκη σίγουρα και ωραία αφή και στα βυζια και στο κωλο . Πρόσωπο γλυκο αλλά όχι τόσο πρόστυχο όσο στις φωτογραφίες . Μαλλί μελαχρινό ως το ώμο .
Ένα αρνητικό για μένα που φάνηκε από τη αρχή ότι απέφευγε τα φιλία καλά με γλώσσα δε έδωσε καθόλου αν και το γράφει στις υπηρεσίες της . Τώρα κάποιοι πιο κάτω δε ξέρω γιατί το αναεφερουν υπάρχουν όμως και άλλοι που λένε ότι λέω . Και δε τίθεται θέμα υγινεινης σε καμία περίπτωση .
Στο στοματικό πριν ξεκινήσει απολύμανε και σε εμένα με αρωματικά μαντηλακια πολύ σχολαστικά αν και ήμουν πεντακάθαρος και ξεκίνησε . Η πίπα της με χάλασε στο ότι σταμάταγε και το γύρναγε σε χειρομαλάκια και εναλλάξ σε πίπα . Τέλος πάντων τη άφησα να δω πως θα το εξελίξει . Στις επόμενες κάπως το βελτίωσε ίσως επειδή καταλάβαινε ότι σταβωνα . Στο σεξ είχαμε κλασσικες στάσεις όπου έβγαζε αναστεναγμούς και κραυγές ψεύτικους μέν ομως ικανούς να ακουστούν στη πολυκατοικία σε σημείο που έφτασα να της ζητάω να κάνει λίγο πιο σιωπηλά . Το ίδιο έκανε και στα στοματικά τους ήχους αυτούς. Γενικά δε μπορώ να πω πως ήταν ένα από τα καλύτερα ραντεβού μου για το συγκεκριμένο γραφείο γιατί με έχει συνηθίσει σε υψηλότερα Στάνταρντ να έχω . Από τη άλλη σίγουρα δε έκλαψα τα λεφτά μου και πέρασα όσο μπορούσα καλύτερα . Δε ξέρω ίσως να μη ήταν η μέρα της ίσως να ήταν κουρασμένη αλλά βλέπω και σε από κάτω κριτικές ότι δε ήμουν ο μόνος . Το ίσως το έβαλα γιατί δε τη θεωρώ φόλα σε καμία περίπτωση έχει πολύ όμορφο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο όμως έχω άλλες σαν πρώτες επιλογές. Μπορεί όμως ξανασυναντηθούμε .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 21, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
4.648
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, TOMCRUISE, elpotero και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού