Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 9 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Αν και εχω ξαναγραψει κριτικη για την συγκεκριμένη, γράφω ξανά λόγω της διαφοράς στην απόδοση της. Την προηγούμενη φορά είχα συναντήσει ενα οόμοφο κοριτσάκι που μάλλον ήταν στα πρώτη της βήματα, αλλά κοιτούσε να σε ευχαριστήσει. Αυτό με έκανε να την ξαναεπιγέξω λοιπόν. Ηρθε η Suzanna μας και με το που μπήκε άρχισε να διαμαρτύρεται για το κρύο (στο 22 το καλοριφερ). Το ανεβάζω κι αλλο΄και την ρωτάω αν θα πιει κάτι, επέλεξε χυμό. Πλέον μου λέει δεν πίνει και δεν καπνίζει. Μιλήσαμε λίγο με google translate γιατι αγγλικά γρι. Μου λέει αρχίζουμε; Την οδηγω στο μπάνιο και βγαίνει τυλιγμένη και λέει τι κρύο κτλ κτλ. Την ρωτάω πως γίνεται να κρυωνει τόσο ενώ ειναι από Ρωσια και μου λέει για αυτό την σιχαινεται!! Τέλος πάντων ερχεται διπλα μου και παει κατευθειαν σε πίπα, την πιανω να την φιλήσω και αποφεύγειι πέρα απο κατι επιφανειακα φιλακια και μου λεει είναι τα χερια σου κρυα. Τέλος πάντων την αφηνω να μου κανει μια μετρια πίπα, εν τω μεταξύ μου πιανει τα αρχιδια και παιδια μου τα στίβει!!! σιγα της λεω ποναω, οκ σορρυ λεει. Τελειωνω και τα αφηνει να χυθουν ολα πάνω μου. Κανουμε μια παυση ντουζακια κτλ και μιλαμε πάλι περι ανέμων και υδατων με google translate. Ξεκινάμε για δεύτερο γύρο, αρχιζει παλι να μου τον παίζει και να τον ρουφάει άγαρμπα, ξανα αποφεύγει γλωσσοφιλα ενω καθε φορα που την ακουμπάω κάνε οτι κρυώνει, να παραθεσω οτι στο brake ήταν συνέχεια κολλημενη στο καλοριφερ. Το σπίτι στο ενδιαμεσο φουρνος στους 24. Στο δεύτερο γύρο την εβαλα να κάνει πίπα doggy και τελος εχυσα σε ιεραποστολικό. Ειχε μεινει και κανα τεταρτο οπότε την ρωτησα μηπως θελει κανα τσαι να ζεσταθει, μου λεει yes please οπότε της εφτιαξα και τσαι και εκανε και ενα τσιγαρο, λιγη κουβεντα ακομα και αφου πήρε τα λεφτα και με ευχαριστησε και για το τσαι την εκανε.
Δεν ξερω αν όντως κρύωνε τόσο πολυ (για αυτό και το Ρωσιδα απ'τα lidl) αλλα η όλη φαση πραγματικα μου εσπασε τα νευρα, ενω το να μην δινει πλέον φιλια για μενα είναι μεγα φάουλ, ενω φαίνεται ότι πλεον εχει καταλήξει στο να αποδίδει μηχανικά τις υπηρεσιες και γεια σας.
Προσωπικά, αν είναι να δίνω ενα τέτοιο ποσό περιμενω κάτι καλύτερο, γιατι αν δεν φιλας, δεν μιλας εστω βασικα αγγλικά και κανεις παράπονα (κρύο σπιτι, κρυα χερια μπλα μπλα μπλα) υπάρχουν καλύτερες εκει έξω ή στα δύσκολα και η αγαπητη παλαμη μου. Αυτα από εμένα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 19, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.446
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, mancunian1986 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2024
Βρε βρε τι μου θυμίζει!!! Κάπου τα έχω ξανά διαβάσει αυτά για κρύο σπίτι, κρύα χέρια και κομμένα τα φιλιά. Τι έγινε ρε μάγκες? Περνάνε από βασική εκπαίδευση για το πως θα τη βγάζουν στο ραντεβού ζάχαρη? Και δεν εννοώ το γραφείο, γιατί από όλη αυτή την κατάσταση δεν κερδίζει κάτι. Και η Indira αν και Κορεάτισα στην καταγωγή μας ήρθε από το Καζακστάν. Όταν παραπονέθηκε για την θερμοκρασία, την ρώτησα πόσους βαθμούς έχει στο Καζακστάν το χειμώνα και μου είπε -5. Της λέω και κρυώνεις στους 23? Ε μου λέει εκεί περπατάς και ζεστενεσαι. Μας δουλεύουν κανονικά
review reaction 1 review reaction 3 srek7, hornyasfuck, stylos79 και 3 άλλα μέλη
21 Ιανουαρίου, 2024
Πωπωπω δεν φτανει που παιρνουν εναν σκασμο λεφτα για υπηρεσιες της πυρκαγιας θα μας ερθει κ ο κουκος αηδονι στην θερμανση να πουμε Χαχαχα!
review reaction 3 Yatoputso, srek7, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
21 Ιανουαρίου, 2024
Μετά τις λατίνες από τα Lidl τώρα κ ρωσίδες από τα Lidl....ρε τι τραβάμε ... χα χα..
review reaction 1 review reaction 3 Bartender 74, srek7, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
22 Ιανουαρίου, 2024
@das379 ναι κι εγω το ιδιο σκεφτηκα, μας δουλευουν ψιλο γαζι οπως οταν μια περιοδο ολα τα ουκρανακια βρισκανε την πουτσα μου μεγαλη (not) για ιεραποστολικο. Γι'αυτο μαύρο και μονο γκομενακια που ιδρώνουν την φανελα.
@TOMCRUISE απο εδω και μπρος θα γαμαω μονο ανοιξη φθινόπωρο, να μην τα σκαω σε θερμανση ή air condition!!!Χεχε!
review reaction 1 review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck, das379
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4