Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 29 10
Call-Girls 130204
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Dia... το ομορφο πορνιδιο με τα πλαστικα βυζια που ειναι αποφασισμενο να κανει τους καλυτερους πελατες. Μολις την ειδα φυσικα ενιωσα την εκπληξη που θα ενιωθε ο καθε φυσιολογικος αντρας. Τοσο η εμφανιση οσο και η περιποιηση θα κανανε αυτο το κοριτσι να ξεχωριζει αναμεσα στο πληθος. Επιχειρησα να την γνωρισω καλυτερα στο σοσιαλ αλλα η διαθεση της ηταν περισσοτερο για παιχνιδια παρα για κουβεντα και της εδωσα την αδεια φυσικα να κανει οτι γουσταρει πανω μου. Πρωτιστως τα φιλια της μου αρεσανε πολυ, ο τροπος που τα δινει δειχνει οτι της αρεσει η συγκεκριμενη επαφη και δεν τα διακοπτει μεχρι να το αποφασισεις εσυ. Τα χειλη της ηταν γεματα οπως πρεπει και το βλεμμα της οπως την πλησιασα για φιλια απολυτα φυσικο.
Τα βυζια της εχουν ομορφο σχημα και δεν αντισταθηκε στο πιπιλισμα στις ρωγες. Ηταν πολυ μεγαλυτερη η δικη της ορεξη να πιπιλισει τις δικες μου αλλα και το καυλι μου στην συνεχεια. Δεν μπορω να πω οτι μου εκανε το καλυτερο τσιμπουκι γιατι εχω παρει λυσσαρες και λυσσαρες αλλα ουτε και την λες απλη την πιπα της... προσπαθησε να τον παρει οσο πιο πολυ μπορουσε μεσα στο στομα της και εγλειψε και τα αρχιδια φροντoζοντας να τα δροσισει με λιγο σαλιο και φυσημα.
Απολαυστικοτατο ηταν και το γλυφομουνι που της εκανα. Η καθαριοτητα της αλλα πανω απο ολα το οτι εδειχνε να γουσταρει εκαναν την εμπειρια μου σε αυτην την στιγμη να μετρησει πραγματικα. Τελικα της σηκωσα τα ποδια ψηλα αφου ηταν ευλυγιστη και ευκολα διαχειρισιμη και με θεα τις δυο τρυπες αρχισα να περναω την γλωσσα απο ακρη σε ακρη. Ακουσα ενα διαφορετικο μουγκρητο απο οσα ειχα ακουσει μεχρι εκεινη την στιγμη οταν ακουμπησα την κωλοτρυπιδα της.
Μεχρι εκει οι καυλες μου αλλα και οι δικες της μου ηταν αρκετες και αποφασισα να κανουμε ενα ιεραποστολικο για να δοκιμασω τις επιδοσεις της στο gfe. Η συνεχεια ηταν πολυ καλη, με ηθελε οσο πιο βαθια μπορουσα μεσα της. Το μουνακι της ηταν αψογο απο αισθηση και παρολο που συνηθως χυνω σε πιο γρηγορες ταχυτητες ηταν συντομη η διαρκεια του πρωτου γυρου.
Ο δευτερος γυρος ηταν η συνεχεια του πρωτου, αρχισαμε με την ιδια σταση αλλα συνεχισαμε με καβαλημα και μετα πισωκολλητο. Οι βυζαρες της αλλα και το προσωπο της ηταν θεαμα ακρως καυλωτικο οπως και στα τεσσερα ο κωλος της. Η συμμετοχη της ηταν πολυ καλη με συνοδεια βογγητων και δεν μου εφερε αντισταση για τιποτα απο οσα ζητησα.
Συνοψιζοντας, και απο οποια πλευρα και να το δω με την Dia, ειναι μια περιπτωση που αξιζει τουλαχιστον μια επισκεψη, η τιμη της δικαιολογειται απο την εμφανιση της και μονο...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 16, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mounoxalastis00
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.152
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, mysterious και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού