Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 152385
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Από τις λίγες φορές που επέλεξα έσκορτ να έρθει στον χώρο μου και καλά έκανα γιατί όλα μαζί της πήγανε καλά. Ήταν ουσιαστικά οι φωτογραφίες της που μου κάνανε το κλικ, ένα σύνολο στην εμφάνιση που μου προκάλεσε καύλες από την αρχή.
Έκανε την εμφάνιση της με 5 ασήμαντα λεπτά καθυστέρηση και με βρήκε να χαλαρόνω και γεμάτο όρεξη για έρωτα. Το ντύσιμο πολύ καλό, ακριβά ρούχα που τα είχε ταιριάξει όπως πρέπει και το τακούνι την έκανε ότι πρέπει σε ύψος.
Ένιωσε την θετική ενέργεια και την καλή μου πρόθεση απέναντι της και άρχισε την κουβέντα χαλαρή αλλά και με νάζι στην ομιλία που κατευθείαν έκανε το καυλί μου να κουνηθεί από την θέση του. Τα αγγλικά της ήταν καλά και όπως κοίταζα τα χείλη της η φαντασία μου άρχισε να δουλεύει και να φαντάζεται το τι θα γίνει σε λίγο.
Πέρασε για φρεσκάρισμα στην τουαλέτα και επέστρεψε χωρίς ρούχα να απολαύσουμε τον χρόνο μας. Κοιτάζοντας την στα μάτια τα οποία τα έχει ιδιαίτερα όμορφα πλησίασα για ένα φιλί και με ρούφηξε η ρουφιάνα λες και το ήθελε περισσότερο και από εμένα. Τα χέρια μου χαιδεύανε το απαλό δέρμα αλλά οι βυζάρες αν και όμορφες είναι πιο σκληρές από ότι θα τις ηθελα. Εξέλιξε το φάσομα γρήγορα σε στοματικό με πολύ όρεξη για να γλείψει και το καυλί και τις μπάλες. Δεν θα μπορούσα στην περίπτωση της λόγο της καθαριότητας αλλά και του ότι φαίνεται πως σε μεγάλο βαθμό απολαμβάνει το σεξ να μην της κάνω ένα πολύ καλό γλείψιμο ανάμεσα στα πόδια. Και οι δυο τρύπες ήταν άτριχες και ρούφηξα με μανία ενώ η γλώσσα σπατουλάρησε σχολαστικά. Μου εξέφρασε λεκτικά αλλά και με την γλώσσα του σώματος την ικανοποίηση από το στοματικό.
Για τον πούτσο μου ήταν ένα καλό διάλειμμα αλλά όχι ότι χάλασε η στύση. Αρχίσαμε με gfe, φιλιά, ιεραποστολικό και χαλαρό ρυθμό πράγμα που αρχικά έβλεπα ότι ήταν καλό αλλά σύντομα και οι δυο θέλαμε ένταση οπότε έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα το κοπάνημα. Έκανε ωραίο στήσιμο, ειδικά στην συνέχεια στα τέσσερα και έδειξε τις ίδιες καύλες και τον ίδιο ενθουσιασμό σε όλη την διάρκεια του σεξ.
Στον δεύτερο γύρο μου έκανε καβάλημα με δική της πρωτοβουλία και από ότι κατάλαβα είναι η αγαπημένη της στάση. Έδειχνε ερωτισμό στο πρόσωπο και το σώμα της έκανε πολύ καλό δούλεμα στην πούτσα μου.
Στο τέλος πηγαίναμε να ξεπεράσουμε την ώρα αλλά με περιποιήθηκε με ένα ακόμα τσιμπούκι και έληξε η φάση εγκαίρως.
Τίμια κοπέλα θα την έλεγα, με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να αξίζει τον τίτλο της και με αδιαμφισβήτητη ομορφιά.
Να περνάτε καλά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 14, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Μαρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
823
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Yatoputso, andronikos3 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού