Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με τη λειλα εκ Ουκρανίας Παρασκευή όπως αναφέρω και η κοπέλα έχει μόλις μια μέρα στη πόλη , συννενόηση εύκολη μέσω whatsup με τρία τέσσερα μηνύματα στα αγγλικά το τελευταίο για επιβεβαίωση της ώρας . Φθάνω κάτω απ το rbnb σε κεντρικό σημείο της πόλης και της στέλνω μήνυμα πως είμαι από κάτω για να ανοίξει . Ανοίγει και αντικρίζω ένα από τα ομορφότερα μουνια που έχω δει από κοντά , παιδιά η μάπα της τα χαρακτηριστικά της είναι τόσο λεπτά που από μέσα σου λες δες τι φτιάχνει ο θεός όταν έχει κέφια !!! Λέω από μέσα μου αν έχει και καλές υπηρεσίες γίναμε !!! Ξεκινά ο αγώνας με γλωσσόφιλα στη πόρτα δυο τρεις ατάκες αναγνώρισης με έβαλε να πλύνω τα χέρια γιατί όπως είπε ( και είχε δίκαιο τα χέρια μου ήταν παγωμένα ) και της κρύωνα το προσωπάκι (προσωπαρα) για την ακρίβεια με το που πλένω τα χέρια αρχίζω βγάζω ρούχα όπου με βοήθησε γιατί ήμουν ντυμένος σα κρεμμύδι και ανεβαίνει στο πάγκο της κουζίνας όπου έπεσε ανελέητη σπάτουλα στο μουνακι της όπου ήταν κλάμα τελειώνουμε σε ένα πεντάλεπτο και πάμε κρεββάτι βγάζει και σουτιέν και βγαίνουν οι βυζαρες της με τρομερή ρόγα που καλύπτει το μισό βυζι λίγα κιλάκια παραπάνω ίσως λόγο εορτών αλλά παιδιά δε τη χαλάνε καθόλου μιλάμε για γκομενα που αξίζει να τη γλύφεις ένα μισάωρο ξεκινά ο αγώνας με αυτήν από πάνω και αφότου κουράστηκε λίγο την έβαλα στα τέσσερα όπου μετά από σφυροκόπημα όπου το αντέχει τελείωσα στο σκούφο , σοσιαλ κάνα τρίλεπτο και ξεκινά ο δεύτερος γύρος με τρομερή πίπα με σάλιο και deepthroat ξανά στα τέσσερα και για πρώτη φορά στη ζωή μου δεύτερο τελείωμα χώρις σχεδόν διάλειμμα …. Είμαι 39 καπνίζω σα τον αραπη και με τις διάφορες φόλες που πέφτουμε κατά καιρούς ποτέ δε μπόρεσα να τελειώσω τόσο σύντομα …. Για μένα μια συνάντηση που θα μου μείνει σα μια από Τις ποιο ωραίες εμπειριες της ζωής μου και σε αυτό συμβάλει και η εμφάνιση της λειλα που είναι σπάνιο φαινόμενο σήμερα ειδικά στη πόλη μας αλλά και οι υπηρεσίες της …. Συνδυασμός σπάνιος στα χάλια της πόλης … αυτά και καλή χρόνια και καλα γαμησια !!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 12, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
horhitto4
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
31 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
820
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, Yiannis888, mancunian1986 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιανουαρίου, 2024
Με εψησες καρντάσι, βάζω πλώρη για το κορίτσι. Μια ερώτηση, μπάνιο σε έβαλε να κάνεις πριν ξεκινήσετε;
review reaction 1 horhitto4, Quarantaris, TOMCRUISE
15 Ιανουαρίου, 2024
καπνιζω σαν τον αραπη Χαχαχα!Χαχαχα!
επικη κριτικη και πραγματικα πολυ ωραια περιγραφη!
come to athens also baby!!!
σπατουλαρουμε ωραια κ μεις στην αθηνα Έρωτας
review reaction 3 review reaction 1 Gigifiogkos, bigmountain, horhitto4 και 3 άλλα μέλη
16 Ιανουαρίου, 2024
ειχα κανει πριν παω αδερφε!
review reaction 1 Johnny Red2
16 Ιανουαρίου, 2024
Και εγώ κάνω πάντα μπάνιο ακριβώς πριν το ραντεβού και πριν ανέβω στο δωμάτιο η διαμέρισμα πάω στην τουαλέτα του ξενοδοχείου ή αντίστοιχα παρακείμενης καφετέριας (για ανεξάρτητες), βουρτσίζω δόντια, βάζω Listerine και λίγο άρωμα (ακριβό όχι κάνα πατσουλί). Δηλαδή οταν φτάνω στο ραντεβού μοσχοβολάω από την κορυφή ως τα νύχια και αποπνέω καθαριότητά. Παρόλα αυτά αισθάνομαι πάντα καλύτερα όταν μου ζητάει η κοπέλα να μπω στο μπάνιο γιατί έτσι ξέρω ότι το ζητάει και από όλους τους άλλους ανεξάρτητα του πόσο καθαροί φαίνονται.
review reaction 4 review reaction 2 Gigifiogkos, BisexualWannabe
22 Φεβρουαρίου, 2024
Εμενα απλα με ρωτησε αν εχω κανει μπανιο και μου ειπε απο μονη της πως δεν χρειαζεται αν ειμαι καθαρος... Επισης δεν εκανε μπανιο ουτε στην αρχη ουτε ενδιαμεσα ουτε στο τελος απο τους 2 γυρους....
review reaction 3 review reaction 4 review reaction 1 Gigifiogkos, BisexualWannabe, Johnny Red2
13 Μαρτίου, 2024
#dokze γι αυτο σου ειπε οτι δε χρειαζεται να κανεις ουτε εσυ!!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6