Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 14 10
Call-Girls 54404
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας διαβάσει καλές κριτικές πήγα καθώς ήθελα να παίξω με αυτά τα βυζιά. Ευκολη συνεννόηση με το γραφείο και έφτασα στο δωμάτιο της την συμφωνημένη ώρα. Πρώτη εντύπωση θετική με πρόσωπο ακριβώς όπως των φωτο, που προσωπικά το βρήκα πολύ ελκυστικό. Έκανα ντουσάκι και βγήκα έτοιμος να ορμήξω, αλλά με έκοψε καθώς ζήτησε τη πληρωμή. Αυτο με φρέναρε αλλά δεν χάλασα χατίρι.
Στη συνέχεια, είχαμε και τα πρώτα φιλιά, ωραία βαθιά και ασθησιακά όπως θα ήταν με την κοπέλα σου. Βγάζει το σουτιέν και εκεί ψιλοξενερώνω. Πολύ κρεμαστά βυζια και κάπως μικρότερα από τις φώτο. Παραμένουν μεγάλα και χορταστικά αλλά κρέμαγαν παραπάνω από οτι περίμενα και είχα φτιαχτεί για να πνιγώ στα βυζιά. Σε κάθε περίπτωση τα ρούφηξα αχόρταγα και την έβαλα να μου κάνει ισπανικά. Ευτύχως εκεί δεν απογοήτευσε και της έδωσα μετά από λίγο πίπα.
Στην πίπα όμως έβαζε μόνο το κεφαλάκι και πολύ χέρι. Πολύ λίγο προσπάθησε για πιο βαθιά, δεν ξέρω αν δεν μπορούσε λόγω μεγέθους ή ήταν κουρασμένη. Τουλάχιστον έβαζε αρκετό σάλιο και έκανε πολύ καλό αρχιδογλείψιμο για να με κάνει τούρμπο. Γλωσσοφιλούσε τις μπάλες με περισσότερο πάθος από ότι έπαιρνε πίπα.
Την έβαλα από πάνω για να βλέπω τα βυζια να πάλλονται και να ρουφάω τις ρόγες. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσπαθούσε πολύ στο cowgirl και έδινα περισσότερο εγώ από κάτω μέχρι να τελειώσω δυνατά στη μούνα της.
Με καθάρισε και κάναμε χαλαρή συζήτηση που φάνηκε έξυπνη κοπέλα με πολύ καλά αγγλικά και ευχάριστη παρέα. Μόνη της έδωσε το έναυσμα για το 2ο γύρο με λίγο από τα ίδια, βελτιωμένη πίπα με λίγο περισσότερη προσπάθεια για γλείψιμο, ποικιλία στάσεων που βέβαια φάνηκε στα 4 να δυσκολεύεται αλλά δεν παραπονέθηκε. Την έβαλα να γλείψει μπάλες και όταν ήμουν έτοιμος την έβαλα αν ρουφήξει δυνατά μέχρι να πάει να τα φτύσει.
Γενικά περίεργη συνάντηση καθώς για κάθε ένα καλό είχε και ένα κακό. Κανένα όμως αρκετά μεγάλο για να σε ξενερώσει. Μου φάνηκε λίγο κρύα και μηχανική. Λίγο επαγγελματίας που δεν πολυγουστάρει αυτό που κάνει αλλά δίνει όσο μπορεί. Δεν πολυταίριαξα ίσως εγώ ίσως δεν την βρήκα ξεκούραστη όπως οι προηγούμενοι συναγωνιστές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, mancunian1986, doc_lin και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού