Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 67 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 210715
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απεκλεισα το πρωκτικο για λογους που δεν θα αναλυσω τωρα αλλα η κωλαρα της ειναι αψογη και σιγουρα οσοι γαμανε το εντερο πρεπει να το δοκιμασουν μαζι της.
Η εμφανιση της ειναι πολυ καλη για γυναικα κοντα στα 35, κρατιεται πολυ καλα και το πνευμα της ειναι σιγουρα μια δεκαετια νεοτερο. Απο την αλλη η εμπειρια της κοντα στο αξεπεραστο σαν εσκορτ, τα κανει ολα και τα υπομενει χωρις να δυσκολευεται και στην πιο μεγαλη δοκιμασια.
Ηταν διασκεδαστικο το σοσιαλ μαζι της αλλα και σεξουλιαρικο, το βλεμμα διαρκως να γινεται πονηρο και να κοιταει την πουτσα σαν να προσπαθει να την καυλωσει με τα ματια. Τα χαδια της μου προκαλεσαν αμεσως στυση, ηταν λιγο πριν αρχισουμε τα φιλια και πεσανε κατευθειαν πανω στον πουτσο μου. Τα φιλια εντονα με πολυ γλωσσα και βαθια, τοσο που δεν το περιμενα. Μου πεταξε τις ενισχυμενες βυζαρες και τις εγλειψα καλα και τις δυο. Ειχε ηδη αρχισει να γουσταρει και με περιποιηθηκε με ενα τσιμπουκι απο τα καλυτερα με βαθυ λαρυγγι και γλειψιμο στα παπαρια. Συνεχισαμε με ενα ισπανικο κατα το οποιο καταφερε και με τελειωσε με τα κολπα της και γεμισα τα βυζια της με σπερμα.
Περιττο να το πω αλλα παλι με τσιμπουκι με καυλωσε και αυτην την φορα της εκανα και εγω ενα καλο γλειφομουνι. Εβγαλε ολη της την θηλυκοτητα στα βογγητα, ημουν πλεον σιγουρος οτι το απολαμβανε και της εκανα ενα γαμησι στην συνεχεια το οποιο μου βγηκε με πολυ παθος και ενταση. Δεν σας κρυβω οτι ημουν πιεστικος αλλα σε τιποτα δεν δυσανασχετησε και συνεχισε να το απολαμβανει. Η κωλαρα της για τους λατρεις του πρωκτικου και μη ειναι πολυ ωραιο θεαμα. Το μουνι ηταν αρκετα στενο και εβαλε πολυ λιγο τζελ, ισα ισα στην εισοδο. Η διαρκεια ηταν σιγουρα μεγαλη γιατι ο πρωτος γυρος ηταν συντομος και οταν εχυσα ειχαμε μολις λιγα λεπτα πριν κλεισουμε την μια ωρα. Σαν εμπειρια ηταν κορυφαια γιατι εκτος των αλλων, εχει μεγαλη δοτικοτητα και αψογη συμμετοχη.
Απολαυστε την αφοβα κατα την γνωμη μου, δυσκολο να περασει καποιος απο τα χερια της και να μην ειναι ευχαριστημενος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 09, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mounoxalastis00
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.152
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, shiny, linear και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού