Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 47 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 191659
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας διαβάσει τους διθύραμβους εδώ πέρα είπα να την κλείσω για να δοκιμάσω. Κλεισμένη συνεχώς, το γραφείο με εξυπηρέτησε κλείνοντας μου ραντεβού δύο μέρες μετά σε γνωστό ξενοδοχείο στα νότια.
Μπήκε στην ώρα της με πολύ καθωσπρέπει ρούχα, πολύ elegant, και αέρα μοντέλου. Ερωτεύσιμη πραγματικά. Προσωπο ότι βλέπεται στις φωτος με κόκκινα μαλλιά κοντά καρέ και πανέμορφα μάτια. Βυζάκι λίγο μεγαλύτερο από τις φωτος και κωλαράκι τουρλωτό και μαλακό για πολλές σφαλιάρες. Έμεινε με τα πολύ σέξυ εσώρουχα που την κολακεύουν και ξεκίνησε τα φιλιά για να σπάσει ο πάγος αφού της έκανα 2 κοπλιμέντα. Πηγε για ντουσάκι και γύρισε με τα εσώρουχα όπως ζήτησα καθώς ήθελα να τα βγάλω εγώ. Έγλειψα το μυρωδάτο μουνάκι της, έπεσαν πολλά φιλιά και γενικά πολύ GFE κατάσταση. Της τον έδωσα πίπα όπου ήταν πραγματικά καλή, sloppy με αρκετό σάλιο και προσπάθεια για dt αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να τον πάρει όλο μέσα. Με κοιτούσε στα μάτια την ώρα της πίπας και καύλωνα αλλά μετά από λίγο ένιωσα ότι κάτι στο βλέμμα της χάνεται. Την έβαλα από πάνω και ξεκίνησε ένα ωραίο cow girl όπου έπαιζε το δικό της ρυθμό αν και σε κάποια σημεία ένιωθα να τεμπελιάζει και να με βάζει εμένα να σπρώξω. Πάλι ένιωσα να χάνεται το βλέμμα της, λίγο σαν να είναι σε σκέψεις, λίγο σα να βαριέται, λίγο σαν να θέλει να βλέπει τον εαυτό της στο καθρέφτη γενικά λίγο αλλού. Δεν βοηθούσε ότι δεν έδινε ρυθμό και έκανα όλη τη δουλειά. Τη γύρισα στα 4 να πιάνω το ζουμερό κωλαράκι της που έριξα λίγες σφαλιάρες και τελείωσα δυνατά.
Ντουσάκι και μου επιτέθηκε άμεσα για το 2ο γύρο με μηδενικό σόσιαλ. Αφιερώθηκε στη πίπα με πλήρη περιποίηση πάνω και κάτω (με το εξτραδάκι της), με έκανε τούρμπο καθώς κουνούσε το κωλαράκι της ενώ με έγλειφε. Την πήρα σε όλες της στάσεις, τις έδενα τα χέρια πίσω και έδινα πόνο, έπαιζα με τις ρόγες της ενώ την έπαιρνα από πλάγια, γενικά δεν είπε όχι πουθενά και ήταν δεκτική σε όλα. Απλά δεν ένιωσα να παίρνει κάποια πρωτοβουλία και ήταν κάπως παθητική και με το βλέμμα λίγο αλλού. Τελείωσα με ωραίο γλείψιμο και μαλακία, με σκούπισε με μωρομάντηλο και πήγε γα ντουσάκι και να ντυθεί. Της πήρε λίγη ώρα να ντυθεί όπου και πάλι φάνηκε να μην έχει όρεξη να μιλήσει ενώ φάνηκε να ξέρει αγγλικά.
Γενικά ήταν καλή εμπειρία και σε καμία περίπτωση δεν κλαίω τα λεφτά μου, ειδικά με τέτοιο κορμί μοντέλου. Πάντως διαβάζοντας τις κριτικές περίμενα το απόλυτο 10. Δεν πήρα αυτό καθώς φάνηκε λίγο κουρασμένη, λίγο παθητική, δίχως όρεξη για καμία επικοινωνία (όχι ότι είναι απαραίτητο αλλά είναι ένα μεγάλο + αν η κοπέλα απέναντι σου είναι επικοινωνιακή). Με ικανοποίησε σεξουαλικά πλήρως αλλά δεν πήρα το τέλειο που περίμενα γιαυτό και ο τίτλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, kosamf, Γιώργος Παπ. και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού