Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 14 10
Call-Girls 54401
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι πρέπει να κάνω απλά αντιγραφή τη κριτική της Βλαντά και να μη πω τπτ άλλο .
Μου είχε μιλήσει η Βλαντά για τη αδερφή της είχα διαβάσει και κριτικές και ήμουν σίγουρος ότι θα μου προσέφερε τις ίδιες υπηρεσίες είχα βιώσει για αυτό και χωρίς καν να ρωτήσω για πρώτη φορά το γραφείο τπτ για αυτήν την εκλεισα αμέσως πολύωρο εγκαίρως γιατί ήξερα πως κάθονται λίγο καιρό και ήθελα να τη προλάβω οπωσδήποτε .
Έφτασε ένα τέταρτο νωρίτερα ντυμένη με ένα ωραίο φορεματακι μια καμπαρντίνα μπεζ και μαύρες γόβες . Αφού συζητήσαμε προσφέροντας της και ένα κρασάκι να σπάσει ο πάγος , ζήτησε να πάει για μπανάκι και γύρισε με ένα ωραίο σετ μαύρα εσώρουχα συνοδευόμενο με ζαρτιέρες και μαύρες κάλτσες πάνω στις γόβες της .
Από τη αρχή έδινε φιλία στο στομα χωρίς τσιγκουνιές με γλώσσα και προχωραγε σιγά σιγά και πιο κάτω .
Η πίπα της ήταν φανταστική από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει , εγλυφε παράλληλα όλη τη κάτω περιοχή και με ρώταγε και μήπως είχα πρόβλημα γιατί άλλοι πελάτες δε το θέλουν . Και έκανε και αρκετές προσπάθειες που το πήγαινε μέχρι λαρύγγι . Τα βυζακια της είναι από τα καλύτερα που έχω δει και πιάσει χανεσαι μέσα τους και υπερτερεί της αδερφής της σίγουρα σε αυτό το τομέα. Στο σεξ προτιμούσα το doggy style να βλέπω αυτή τη υπέροχη θέα , ανέβαζε και κατέβαζε στροφές μόνη της πειραματιζόταν γενικά και έβγαζε και κάποιους αναστεναγμούς έστω αν ήταν ψεύτικη . Σου δείχνει όμως ότι συμμετέχει δε είναι ένα αγγουρι δίπλα σου .
Στα διαλείμματα είπαμε πολλά σε άψογη συννενόηση χωρίς βοήθεια Google . Είναι πολύ ευχάριστος τύπος εκ Ουκρανίας καταγωμενη με υπέροχο χαμόγελο και σου μιλάει και σε κοιτάει στα μάτια συνέχεια πολύ σημαντικό για εμένα για τους περισσότερους σίγουρα αδιάφορο . Αλλά η κριτική είναι για το τι άρεσε σε εμένα . Τα λεφτά στο τελος μπανάκι ακριβώς στη λήξη του ραντεβού και υπόσχεση για επαναληπτική είτε τώρα αν τα καταφέρω πριν φύγει αν και δε έχω πολλές μέρες είτε σε λίγους μήνες που θα ξαναέρθει.
Ένα τελυταιο ευχαριστώ στο γραφείο για τη συνέπεια του και τη τήρηση όσων συμφωνήθηκαν από πριν .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 07, 2024
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
4.584
Πόντοι:
5.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sasthelooles, doc_lin, Milfomaniac και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού