Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 53880
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συνάντηση πριν από τις γιορτές καθως πήγαινα για Σοφία αλλά δεν ήταν διαθέσιμη και μου πρότεινε τη Δέσποινα σαν αναπληρωματική καθώς κάνουν παρόμοιο πρόγραμμα (και ντούο μαζί για όποιον ενδιαφέρεται). Δέχτηκα και τη συνάντησα στα νότια. Ήρθε και έσπασε τον πάγο άμεσα καθώς είναι πολύ επικοινωνιακή και θερμή. Πολύ καθαρή και την άφησαν κάνει παιχνίδι. Ξέρει ακριβώς τι θες και σε έχει πασά.
Πρόσωπο ότι βλέπεται στις φωτογραφίες, σώμα έχει μια χαλάρωση στην κοιλιά καθώς είναι μανούλα αλλά για την ηλικία της είναι μια χαρά. Είναι η έκφυλη μιλφάρα που θες να σκίσεις. Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο στήθος αλλά καλύτερα το φυσικό από το να βάλει σιλικόνες.
Εξαιρετικη τσιμπουκάρα από τις λίγες και περιποίηση σε όλη την περιοχή, με έκανε τούρμπο και ανέβηκε απάνω μου όπου έδωσε πόνο μέχρι που παρέδωσα πνεύμα. Είχε έρθει προετοιμασμένη για όλα τα σενάρια καθώς μου είπε κάνει και αυταρχικό. Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι και την έβαλα να μου κάνει μασάζ που μου είπε έχει δουλέψει κιόλας παλαιότερα. Πολύ τίμιο και με τα χαδια της και τα γλειψίματα της με καύλωσε άσχημα και πήγαμε καπάκι 2ο γύρο. Την ζόρισα λίγο στα 4 αλλά δεν μασάει και φαίνεται ότι γουστάρει αυτό που κάνει. Τελείωσα δυνατά και μου είχε βγει η ανάσα. Έκανε ντους και λίγη κουβέντα όπου είπαμε διάφορα κουτσομπολιά της show biz και με αποχαιρέτησε. Πέρασα εξαιρετικά και θα πρέπει πιστεύω να θεωρείται από τα βαριά χαρτιά του Μάγου και όχι μια αναπληρωματική

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, doc_lin, Γιώργος Παπ. και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού