Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 10 10
Call-Girls 70158
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
H Adel ήταν μια επιλογή που έγινε μετά από μπέρδεμα... είχα άλλη στο μυαλό η οποία όμως δεν ήταν διαθέσιμη. Η συνάντηση μας έγινε μια ώρα μετά το τηλεφώνημα στον χώρο του γραφείου.
Περίμενε με ήρεμη διάθεση στο δωμάτιο, όχι εντελώς γυμνή αλλά τα έβγαλε όλα στα πρώτα λεπτά της συνάντησης. Εμφανισιακά από την πρώτη στιγμή μου άρεσε. Μίλφ μεν αλλά όμορφο και ειδικά στο σώμα δεν την αντάλλαζα εύκολα με άλλη. Ήταν απλή στην συμπροφορά, χωρίς κόμπλεξ και χωρίς περιττές συμπεριφορές επαγγελματία, κάτι ανάμεσα σε φιλική και σέξι γυναίκα. Οι καμπύλες της ήταν ήταν το δεύτερο που τράβηξαν το βλέμμα μου μετά από τα μάτια της. Οι ομορφιές της μου προκαλέσανε μια αίσθηση ευφορίας και κατάλαβα ότι θα περάσω καλά μαζί της. Τα βυζιά και μετά ο κώλος της ήταν τα πρώτα που χούφτωσα. Λίγο σκληρά πάνω και σφιχτά στο υπόλοιπο σώμα Παίξανε φιλιά με πάθος και η συμμετοχή της ήταν ικανοποιητική.
Μύρισα την καθαριότητα της και άρχισα τα γλειψίματα σε όλες τις επίμαχες περιοχές. Με ακολούθησε μέχρι που φτάσαμε στο μουνί και στην πούτσα οπού αποφασίσαμε να κάνουμε 69. Έκανε πολύ καλό τσιμπούκι και πολλές φορές σταμάτησα το γλειφομουνι απλά και μόνο για να την απολαύσω. Παρολαυτα και εγώ της έκανα ωραίο στοματικό γιατί ήταν καθαρή και η περιοχή πολύ καλά περιποιημένη. Κάπου εκεί άρχισε να καυλώνει πολύ και να φαίνεται από τις κινήσεις της.
Την γάμησα σε στάση ιεραποστολικό και με γέμισε ξανά φιλιά, της αρέσανε πολύ μαζί μου και τα έδινε ωραία. Στον πρώτο γύρο μου έδειξε ότι ξέρει πολύ καλά να προσφέρει gfe και εγώ το έπαιξα εραστής της προσπαθώντας να της κάνω ωραίο γαμήσι. Ήταν ωραία η αίσθηση μέσα της και συνολικά η εμπειρία πολύ καλή.
Ο δεύτερος γύρος ήταν περισσότερο δικός της. Με καβάλησε με πολύ άνεση για ένα δεκάλεπτο με τον ωραίο τρόπο της χωρίς να κουράζεται και μετά την πήρα στα τέσσερα. Προλο που το απολάμβανα ήθελα να την βλέπω στα μάτια όσο το κάναμε και επιστρέψαμε στο cow. Συνέχισε μέχρι να χύσω ξανά χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση.
Το ενδιάμεσο ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνουμε διάλογο ενώ την επαναφορά της καύλας την κατάφερε με το εξαιρετικό τσιμπούκι που ξέρει να κάνει.
Με έφτιαξε πολύ καλά και νομίζω ότι αυτό μαζί με την εμφάνιση της δικαιολογούν την πληρωμή της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 02, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sapiokoilias
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
1.607
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, JOSSS, Rebirthed Sapiens Sapiens και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού