Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 29 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 71832
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Θα επρεπε να τρομαξω απο την τελευταια κριτικη αλλα διαβασα πιο κατω και ειδα εναν καλο μεσο ορο και αφου ειχα ορεξη για χαλαρη φαση και με λιγο μασαζακι αν γινεται, την εκλεισα για μια ωρα.
Fast forward στο δοματιο με περιμενε με κοφτερο βλεμμα και προσωπο σχεδον χαμογελαστο. Για την εμφανιση δεν θα σχολιασω πολλα, εμενα μου αρεσε, δεν εχει το συνηθισμενο προσωπο αλλα η ομορφια εχει πολλα στανταρ, ετσι το βλεπω εγω...
Προσπαθησα να κερδισω την συμπαθεια της και δεν ηταν κατι το οποιο ηθελε πολυ προσπαθεια. Ηταν καλη στην επικοινωνια και ειχε ορεξη για κουβεντα. Πανω στην κουβεντα την ρωτησα αν ξερει καλο μασαζ και μου προσφερθηκε αμεσα για να αποδειξει τις ικανοτητες της. Ηδη ειχα εισπραξει πολυ καλη συμπεριφορα και προθυμια οποτε ενιωθα να εξελισσεται πολυ ωραια το ραντεβου. Μου εδωσε αρχικα ενα φιλι στο στομα το οποιο συνεχισε πιο κατω στο λαιμο και μετα στο στηθος. Μου πιπιλισε τις ρογες με το καταλληλοτερο ρουφηγμα που θα μπορουσε και μετα αρχισε με τα χερια τα χαδια και το μασαζ. Η πουτσα ειχε γινει ηδη πετρα αλλα για λιγο με αφησε να κανω υπομονη. Οταν την επιασε στα χερια μου εκανε ενα απαλο τσιμπουκι με πολυ καλο γλειψιμο στο καυλι αλλα και βαρβατο περασμα στις μπαλες οπου μπορω να πω οτι το παρακανε λιγο... μεγαλη αγαπη τους εχει παντος.... Περιττο να πω οτι το απολαμβανα τοσο που δεν ηθελα να κουνηθω απο την θεση μου και της ζητησα να με καβαλησει. Προσεχωντας μην πεσει με ολο το βαρος πανω μου εκανε με σεξυ κινησεις αυτο που της ζητησα. Το πολυ 5 λεπτα αργοτερα ειχα χυσει.
Στο δευτερο γαμησι σχεδον ολη η προσπαθεια εγινε απο εμενα, ετσι οπως το ηθελα δηλαδη... Μου υποταχθηκε ολοκληρωτικα στημενη στα τεσσερα με το κεφαλι στο μαξιλαρι. Η ομορφη κωλαρα ηταν πολυ καθαρη και το μουνακι περιποιημενο ομοιως. Της εβαλα πρωτα την γλωσσα μεσα στο ζεστο μουνι και εγλειψα τα υγρα της που ειχα ουδετερη γευση. Την σειρα της ειχε η πουτσα μου και αρχισα ενα ωραιο ρυθμικο γαμησι με τα χερια μου να εχουν πιασει δυνατα την μεση της. Αρχισε να με ενθαρρυνει με την φωνη της αλλα και με μικρες κινησεις της λεκανης. Τα χερια της ειχαν γραπωσει το μαξιλαρι και συνεχως εδινα ολο και πιο δυνατα πονο για να την φερω μεχρι τα ορια της. Τελικα ορια δεν ειχε, οχι οτι την ξεσκισα αλλα το γαμησι μου δεν ηταν καθολου μαλακο.
Τελειωσα πανω στο κωλομερι αφου εβγαλα βιαστικα την καποτα και αυτη ηταν η πινελια που φαντασιωνομουν πανω στον καμβα του κωλου της.
Κλεινοντας να πω οτι παρολο που εδωσα τα λεφτα στο τελος ηταν, πολυ καλη σε οτι καναμε και τα τιμησε τα λεφτα που πηρε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
21 Ιουλ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.132
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, TOMCRUISE, sapiokoilias και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού