Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 9 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ήθελα να κλείσει ο χρόνος καλά οπότε ζήτησα από την τηλεφωνήτρια να κάνει καλή πρόταση ανεξάρτητου τιμής. Μου πρότεινε την Florianna την οποία ευχαριστήθηκα καλά από τις φωτογραφίες που δεν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά από την πραγματικότητα.
Από κοντά η γκόμενα προσέφερε την ποιότητα σε όλους τους τομείς του έσκορτινγκ. Πρώτα από όλα έχει πολύ καλή συμπεριφορά με την οποία σε κάνει να νιώθεις ο κύριος της αλλά και ότι είσαι με άτομο επιπέδου. Για την εμφάνιση παρόλο που δεν έχει το καλύτερο πρόσωπο δεν πέφτει η βαθμολογία πολύ γιατί το σώμα της πλησιάζει το απόλυτο δέκα.
Σε επόμενη φάση πρόσεξα την περιποίηση της που ήταν άψογη. Το μουνί πολύ καλά ξυρισμένο, οι μασχάλες κτλ στο ίδιο επίπεδο ενώ στο πρόσωπο το βάψιμο ωραίο και καθόλου υπερβολικό. Η μυρωδιά του κορμιού της ήταν επίσης καυλωτικη και είχε ψεκάσει παντού η τύπισσα.
Μου έκανε μια ευχάριστη συζήτηση στα αγγλικά και σαν να με παραμύθιασε, σχεδόν ξέχασα ότι είμαι με μια πληρωμένη πουτάνα. Υποδέχτηκε το φιλί μου με καλή διάθεση και το ανταπέδωσε με λίγο παραπάνω πάθος από το δικό μου. Πήρε τα χέρια μου και τα έβαλε στις βυζάρες της, πίεσε το σώμα της πάνω στο δικό μου και η πούτσα μου σε λίγα δευτερόλεπτα είχε γίνει πύραυλος.
Την έγλειψα από πάνω μέχρι κάτω και σταδιακά μου έκανε χώρο στο κορμί της για να κάνω αυτό που γουστάρω. Με πολύ καυλωτικες αντιδράσεις μου έκανε εμφανές ότι το γλειφομούνι της αρέσει όσο τίποτα άλλο Στην τρύπα της έβαλα πολύ βαθιά την γλώσσα μου χωρίς να έχω την παραμικρή αμφιβολία για την καθαριότητα της.
Δεν την άφησα να παίξει πολύ με το τσιμπούκι, από την μια επειδή είχαμε ήδη φάει αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά και από την άλλη επειδή είχα σκληρή στύση και ανυπομονούσα να την γαμήσω και να την φιλάω ταυτόχρονος ξανά. Ούτε που κατάλαβα για πόσο βρεθήκαμε σε ιεραποστολικό στην φάση που είχα στο μυαλό μου. Με ήθελε όλον μέσα της και με φίλαγε με τρόπους γκόμενας που με γουστάρει. Δεν είχε πολύ διάρκεια η πρώτη φάση αλλά ήταν ωραία εισαγωγή για την δεύτερη. Για λίγο έμεινα και χαλάρωνα χωρίς να σκέφτομαι κάτι αλλά το τέλος ήρθε με ένα φιλί πρόσκλησης για τον επόμενο γύρο.
Ήταν το ίδιο καυλωμένη και πρόθυμη να γαμηθεί. Ανέβηκε πάνω μου και άρχισε ένα ωραίο χορό μπρος πίσω πάνω στον πούτσο μου. Τον έπαιρνε βαθιά και όλο ζωντάνια ανύψωνε το κορμί της χωρίς να κουράζεται για αρκετά λεπτά. Οι βυζάρες έπαιζαν όμορφο ρόλο στο θέμα αλλά και το ζούληγμα το άντεξε χωρίς πρόβλημα. Στήθηκε μετά στα τέσσερα και έφαγε ένα περιποιημένο γαμήσι με καλό πιάσιμο από την μέση. Βογγούσε διαρκώς στα τελευταία λεπτά όπως και το μουνί της έγινε πιο υγρό, σίγουρα το γούσταρε το γαμήσι και γι αυτό είναι δυνατή στις υπηρεσίες.
Έχυσα μέσα της λόγο του ότι μου άρεσε η αίσθηση στα βάθη του μουνιού της.
Θα την επαναλάμβανα την συνάντηση μαζί της, είναι όντος καλή ακόμα και για τα 200 που ζητάει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.082
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Antonis78, GALLAS και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2023
Τη προτείνω και για τριο
review reaction 1 tsitsigos, GLOCK19, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1