Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 66 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα τύποι, με το καλό να υποδεχτούμε σε λίγες ώρες το νέο έτος.

Έχοντας περισσότερο χρόνο στη διάθεση μου απ’ότι συνήθως έπιασα τον εαυτό μου να έχει αυτή τη γνώριμη φαγούρα για εξεύρεση κάποιου μιλφοθησαυρού με δικό του χώρο για μερικές στιγμές υγείας και ευεξίας.
Μετά από άπειρες ώρες ψακτικής έχοντας ξεσκαρτίσει 10αδες fake και παραπλανητικές αγγελίες κατέληξα σε 5-6 υποψήφιες εκ των οποίων μόνο η Ελβίρα ήταν ενεργή.
Παρόλο που απάντησε με την πρώτη και κανονίσαμε η επικοινωνία ήταν προβληματική, μου ζήτησε να τη καλέσω μία ώρα πριν το ραντεβού για επιβεβαίωση και έτσι έκανα αλλά δεν απαντούσε στις κλήσεις με αποτέλεσμα να με ζώσουν τα φίδια, μετά από σύντομη σύσκεψη με το κάτω κεφάλι αποφάσισα να το ρισκάρω και να ξεκινήσω για το σημείο που μου είχε πει ότι βρίσκεται, καθ’οδόν δεν απαντούσε σε όσες κλήσεις της έκανα. Όταν έφτασα και βρήκα εκεί κοντά να παρκάρω και ενώ επεξεργαζόμουν τις ανύπαρκτες εναλλακτικές που είχα τελικά απάντησε, στην ερώτηση μου για το τι έγινε μου είπε ότι είναι στο χώρο της ακόμα κι αν θέλω να πάω! Της είπα ότι είμαι εκεί δίπλα και μου λέει πάρε με όταν είσαι από κάτω.. Φτάνω από κάτω και την καλώ και μου λέει δεν είμαι εκεί αλλά λίγο πιο κάτω.. Θυμός πήγαινε παρακάτω και κάνε αναπάντητη όταν είσαι απέξω να σου ανοίξω, φτάνω και περιμένω δίπλα σε κάτι μπαρμπάδια που συζητούσαν την επικαιρότητα (ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΒΟΛΟ)Money Mouth , μπαίνω στη πολυκατοικία και συνειδητοποιώ ότι δεν μου ανέφερε σε ποιον όροφο είναι οπότε κι εγώ το κόβω με τα πόδια και κοντοστέκομαι σε κάθε όροφο σαν τον Ινδιανο ιχνηλάτη να αφουγκράζομαι εξω από κάθε πόρτα ελπίζοντας ότι θα ακούσω τον λατρεμένο ήχο από γόβες μέσα από κάποιο διαμέρισμα, με τα πολλά έφτασα στην γη της επαγγελίας κάτι παραπάνω από ανακουφισμένος που αυτή η περιπέτεια είχε λήξει αισίως. Η Ελβίρα με υποδέχτηκε μόνο με ένα στριγκάκι, ζαρτιέρες και τακούνια, εμφανισιακά ήταν όπως στις φωτο και όπως την περίμενα, πρόσωπο όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά από κορμί..κορμάρα, ειδικά για γυναίκα της ηλικίας της, μόνο μια μικρή χαλάρωση στη περιοχή της κοιλιάς πρόσεξα. Περάσαμε στα ενδότερα και μου πρόσφερε σφραγισμένο μπουκάλι νερό. Ήρθε από το μπάνιο πλυμένη και έχοντας απλώσει κάτι κρέμες στο κορμί της, ξαπλώσαμε και προσφέρθηκε να μου κάνει μασάζ αλλά δεν ήμουν εκεί για κάτι τέτοιο. Η πίπα της είναι καλή, αυτό που με έκανε τουρμπο όμως ήταν που λάδωσε τα κορμιά μας και ξεκινησε να γλιστράει πάνω στο σώμα μου, θύμισε λίγο nuru η φάση και το απαλό της δέρμα μαζί με τις εξαιρετικές σε αφή φτιαγμένες βυζάρες της με τέντωσαν για τα καλά. :smiling-face-with-heart-eyes:
Στο ψητό ενώ ξεκινήσαμε πολύ ωραία με συμμετοχή και τόσο-όσο λόγια κτλ σε κάποια στιγμή μου έγινε πλήρως αντιληπτό ότι η φάση είναι 2-3 στάσεις χύσιμο και όξω από δω, το τέλος στα βυζιά της ήταν ευχάριστο μεν, αχρείαστα πρόωρο δε.. Θα ήταν πιο δίκαιο να αναφέρεται στο χρόνο που προσφέρει σαν μισάωρο πρόγραμμα, άντε 40-45 λεπτά αν βάλουμε και το μασάζ που δεν πήρα ή κάτι άλλο. Μια ώρα πρόγραμμα δεν ήταν. Επίσης φιλιά δεν.. να πω ότι με υποδέχτηκε αμέσως μετά από προηγούμενο ραντεβού? (πολύ πιθανό), να πω ότι για κάποιον λόγο δεν γούσταρε? Να πω ότι γενικά δεν τα προσφέρει στο πρόγραμμα της? Όπως κι αν έχει θα έπρεπε να ενημερώσει. Τέλος το πιο κουφό, στο ιεραποστολικό απέφυγε πεισματικά το eye contact.. τι να πω, στο επόμενο ραντεβού μου θα έχω και μια σακούλα μαζί καλού-κακού.
Συνοψίζοντας, αν ήταν πιο ακριβής στο θέμα των υπηρεσιών που παρέχονται και της διάρκειας τους καθώς κι αν δεν γινόταν αυτό το μπέρδεμα στην επικοινωνία θα το σκεφτόμουν για επανάληψη, αλλά τώρα θα μπει στα μια φορά για την εμπειρία.
Στη διάρκεια έβαλα αυτό που ειπώθηκε στο τηλ, στη πραγματικότητα είμαστε πιο κοντά στο μισάωρο, η βαθμολογία για διάθεση /συμμετοχή με δίχασε γιατί ενώ υπήρχε ήταν με συγκεκριμένο χρονοδιακόπτη.

Κρατάω κορμί κορμάρα, υπέροχο στήθος και μια γνωριμία με έναν ευγενικό, ευχάριστο και καλοσυνάτο άνθρωπο.

Καλά, δυνατά και μπόλικα γαμήσια για το 2024 εύχομαι Έτσι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
50€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
woopsie
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
1.970
Πόντοι:
486
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, mancunian1986, travestolagnos και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2023
Ποτέ δεν προσέφερε φιλιά η Ελβίρα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Επίσης, είναι αστείο να χαρακτηρίζεται escort, πόρνη σε ιδιόκτητο στούντιο είναι η κοπέλα (one woman show)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1