Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 10 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάντηση το περασμένο καλοκαίρι. Είναι ανεξάρτητη και όταν είναι διαθέσιμη ανεβάζει το προφίλ της στο escortnews. Λίγο δύσκολος ο κανονισμός συνάντησης καθώς απάντησε μετά από 3 μηνύματα εκ μέρους μου, δεν γνωρίζω γιατί.

Εμφανισιακά το κορίτσι είναι πανέμορφο και φέρνει απίστευτα σε μοντέλο Victoria’s Secret. Πολύ ευχάριστο πρόσωπο και γενικά αψεγάδιαστο όλο το κορμί της. Ηλικιακά είναι γύρω στα 25 (αν και άνετα την έκανες 18-20 λόγω της πολύ περιποιημένης επιδερμίδας και του babyface). Στεγνό σώμα, μοντελέ που λέμε, σφιχτος κωλος που είναι αρκετά πεταχτός για να σε καυλωσει, πολύ όμορφα και μακρυά πόδια, και 175-177 ύψος με 50-55 κιλά. Πολύ καυλωτικη παρουσία το κορίτσι, επειδη με το που την δεις σου γίνεται πέτρα χωρίς να κάνεις τίποτα απολύτως. Πεντακάθαρη και προσέχει και περιποιείται παρά πολύ τον εαυτό της.

Δυστυχώς, τα καλύτερα αρχίζουν και τελειώνουν στην εμφάνιση επειδή το υπόλοιπο της συνάντησης ήταν μετριότατο.

Γενικά κατάλαβα πως το σεξ είναι ψιλό αγγαρεία για αυτήν καθώς ακολουθεί συνοπτικές και μηχανικές διαδικασίες. Πίπα μέτρια χωρίς πολλά πολλά και σε ολες τις στασεις ήταν αμέτοχη. Είναι αρκετά παθητική στον αγώνα και πρέπει ο πελάτης να τα κάνει όλα. Η μόνη φορά που επεμβαίνει είναι όταν νιώθει άβολα η για να σε σταματήσει σε κάτι. Προσπαθεί γενικα να σε ικανοποιήσει και αν της ζητήσεις κάτι, σε λογικά πλαίσια, θα το κάνει. Αλλά από πάθος/πρωτοβουλίες/ενταση μην περιμένετε πολλά πολλά. Και στην επικοινωνία μέτρια τα πράγματα καθώς τα αγγλικά της είναι μέτρια και αν δεν σε πάει δεν θα κάνει και πολύ συζήτηση μαζί σου.

Θεωρώ πως αξίζει να την δει καποιος αν έχει κάποια φαντασίωση να κάνει σεξ με μοντέλο VS (φάση παθητικό σεξ με Gigi Hadid, Candice Swanepoel κλπ). Σίγουρα GFE και θα πρότεινα να σκιπάρουν αυτοί που θέλουν αγριότητα και πορνοστάρ πράγματα.

Δεν με αφήνει το σύστημα αλλιώς θα έλεγα πρόσωπο 8-9 και σώμα 9. Τα υπόλοιπα είναι όλα ακριβές. Ίσως την ξαναδώ κάποτε επειδή είναι για αλύπητο σκίσιμο το μωρό από την στιγμή που δεν πολυ συμμετέχει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 15, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
wargod135
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
578
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, maradona7, Yatoputso και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού