Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 10 10
Call-Girls 32292
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Άλλη είχα προγραμματισμένη για σήμερα όμως λόγω κάποιου απρόβλεπτου μου προτάθηκαν 5 άλλες . Η πλειονότητα των οποίων δε με είχε ενθουσιάσει από τις κριτικές και μόνο χωρίς να τις ξέρω . Η vlada ήταν άγνωστη τελείως σε μένα και οι κριτικές της ήταν από το 2021 λίγες αλλά καλές.
Μετά το σημερινό ραντεβού απορώ πως έχει μόνο τόσες λίγες κριτικές ενώ θα πρεπε να είναι δεκάδες δεδομένου ότι έρχεται συχνά αλλά για διαστήματα μέχρι δυο βδομάδων τη κάθε φορά . Έρχεται τρισήμιση χρόνια όπως μου δήλωσε εναλλάξ Αθήνα Θεσσαλονίκη
Ουκρανή στη καταγωγή δουλεύει στο γράφειο μαζί με τη αδερφή της την οποία έχω στα υποψι ήδη . Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που έφτασε στη Αθήνα το πρωί και ήμουν στους πρώτους της πελάτες αν όχι ίσως ο πρώτος . Μου κάνει εντύπωση επειδή έχω πάρει τέσσερις ουκρανεζες τελευταία πως παρόλο ότι συμβαίνει στη χώρα τους είναι πολύ ορεξάτες στη δουλειά χωρίς να κλαίγονται η να παραπονιούνται και πιο τρελές η θερμές αν μπορώ να το πω από αρκετές Ρωσίδες που ξέρω .
Έφτασε στη ώρα της ακριβώς άλλωστε από το γραφείο αυτό δε παίζει να υπάρχει καθυστέρηση . Πρώτη εικόνα άριστη . Μετρίου αναστήματος ξανθό μαλλί στυλ Barbie , με ένα μινακι μαύρο , μαύρες γόβες και μαύρο καλσον .
Κάτσαμε πέντε λεπτά να μιλήσουμε της πρόσφερα ένα κρασάκι να χαλαρώσει και πριν το καταλάβω με είχε καβαλήσει ντυμένοι ακόμα και οι δυο και είχε αρχίσει τα γλωσσόφιλα με πάθος και διάρκεια που αν δε τη σταματούσα κάποια στιγμή παίζει να φιλιομασταν ακόμα .
Στα του αγώνα από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει βαθια ως το λαρύγγι και χωρίς χέρι . Παράλληλα γλύψιμο από μόνη της όλη τη κάτω περιοχή και ξανά πίπα . Σεξ σε διάφορες στάσεις και ρυθμούς , έστω και ψεύτικα σου έδειχνε πως συμμετείχε . Ντουσακι σε κάθε τελείωμα ήταν πεντακάθαρη και φαινόταν από τη αρχη. Θα αναφέρω σα θετικό ότι δε έκανε καμία αναφορά για χρήματα μέχρι τη λήξη του ραντεβού και ας πέσουν κάποιοι στα σχόλια να κρίνουν έμενα και όχι τη κοπέλα . Εγώ το βλέπω σα θετικό και θέλω να επιβραβεύω τα κορίτσια που το κάνουν αναφέροντας το . Άλλους δε τους νοιάζει δικαίωμα τους .
Έφυγε ακριβώς στη λήξη του χρόνου χωρίς να φάει ούτε ένα λεπτό . Επίσης από τη στιγμή που μπήκε παράτησε το κινητό στο τραπεζάκι και δε το ξαναείδε ως το τέλος του ραντεβού . Να αναφέρουμε και τα λίγα κορίτσια που μας σέβονται .
Ελπίζω να τη ξαναδω αν και θα ήθελα να γνωρίσω και τη αδερφή της .
Επαναλαμβάνω απορώ γιατί δε έχει κριτικές πολλές .
Ευχάριστω και πάλι τη Νικολ από το γραφείο για τη πρόταση και τη οργάνωση της .
Προλάβετε γιατί φεύγει σε δυο βδομαδες

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 27, 2023
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
4.678
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Skorpio93, mancunian1986 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2023
η αδερφη της ποια ειναι?
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Quarantaris, Ωρίων
28 Δεκεμβρίου, 2023
Η αδελφή της ποια είναι;
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Quarantaris, Ωρίων
28 Δεκεμβρίου, 2023
Ωραίος, φίλε. Ποια είναι η αδερφή της;
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Quarantaris, Ωρίων
28 Δεκεμβρίου, 2023
Η ριτα τζίντζερ
review reaction 1 hornyasfuck, Quarantaris
28 Δεκεμβρίου, 2023
Δεν εχει πολλες κριτικες γιατι λιγοι αναφερουν το σωμα....ειναι κοντουλα???το στηθος ειναι καλο ή πεσμενο??? Το κωλαρακι??? Οι περισσοτεροι αναφερουν μετρια εμπειρια.Χαιρομαι που περασες καλα αλλα αν γινεται καποιες πληροφοριες σωματικα αιαθητικες πχ θα ηταν πολυ καλο να τις ειχαμε...
review reaction 1 hornyasfuck, Quarantaris
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5