Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 65 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 210924
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με την Meri είχα τελευταία 2 συναντήσεις. Η μία καλύτερη από την άλλη.
Το σώμα είναι για την ηλικία της σε καλή κατάσταση, εξαίρεση η κοιλίτσα. Μάλλον έχασε κιλά και έχει πέσει λίγο. Αλλά τίποτα που σε χαλάει.

Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της και όπως το ζήτησα στην ενδυμασία.
Με το που μπήκε στο χώρο υπάρχει αμέσως χημεία. Βαθιά φιλιά και όλα πάνε καλά. Μετά από λίγο πάρε δώσε της βγάζω τα ρούχα και ότι βλέπω μου αρέσει απίστευτα. Ωραία εσώρουχα και να μοσχομυρίζει.

Με το που έβγαλε και αυτά πήγε για γρήγορο ντουζάκι και έρχεται μόνο με τις κάλτσες. Τι καυλα θεέ μου.

Και εκεί αρχίζει το παιχνίδι. Βαθιά παθιασμένα φιλιά, αγκαλιές σφιχτές τα σώματα κολλημένα, τα χαιδευματα να πηγαινοέρχονται. Ακριβώς αυτό που θέλω σε ένα τέτοιο ραντεβού.

Αρχίζει να γλύφει τον πούτσο μου και με τρελαίνει. Πριν με τελειώσει στο λεπτό την κόβω και αρχίζω εγώ να γλύφω το μουνακι της. Περπατημένω αλλά πανέμορφο. Με τον χρόνο αρχίζει να καυλώνει όλο και περισσότερο μέχρι που παραδίδεται τελείως στα χείλη μου. Αρχίζει να σπαρταράει και να πιάνεται από τα σεντόνια. Εκεί σηκώνεται με κοίτα στα μάτια και μου λέει θέλω τώρα να με πηδήξεις.

Τι να πω ,πάντως δεν είπα όχι. Μιας και είχα καυλώσει και εγώ. Και αρχίζει μια μάχη που είχα χρόνια να δω. Την πηδούσα με πηδούσε δεν ξέρω ποιος ποιον. Πάντως το απόλαυσα μέχρι εκεί που δεν πάει. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι γαμιώμαστε για 50 λεπτά. Τέτοια μάχη είχα να δώσω από τα 20 μου. Δεν ξέρω αν ήταν όντως έτσι αλλά νομίζω ότι τελειώσαμε μαζί. Αν ήταν θέατρο, ήταν πολύ καλό και μου άρεσε.

Μπανάκι μαζί και επιστροφή στο κρεβάτι. Δεν με άφησε να πάρω ανάσα. Βρε κοπέλα δεν υπάρχει περίπτωση για δεύτερο ματς. Εκείνη όμως δεν ήθελε να σταματήσει και με την μια έκανε πάλι τούρμπο. Ο δεύτερος γύρος αμέσως πίσω από τον πρώτο. Με τρελό σφυροκόπημα. Έχει τρελή θέα το κωλαράκι της. Κατάθεση στον σκούφο και τα πόδια να τρέμουν.

Σηκώθηκε πήγε ευγενικά για μπανακι. Με το που βγήκα και εγώ ήταν έτοιμη για αποβίβαση. Της έδωσα το δωράκι και είπα τελειώσαμε. Ο οδηγός την πηρε και της είπε ότι θέλει μερικά λεπτά λόγω κίνησης.

Μέχρι που να το πάρω χαμπάρι μου τραβάει και μια πιπα που με κατάφερε σχεδόν για τρίτη φορά. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Μου λέει μόνο και μόνο γιατί της φέρθηκα σαν κυρίως.

Τι άλλο να πω για αυτή την γυναίκα απλά τέλεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
57
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Kontopodis, linear και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού