Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 20643
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κάποτε είχα βαρύ εθισμό στο πρωκτικό και όσο να'ναι κάπου κάπου και πάλι θέλω να θυμηθώ τα παλιά.
Βασικός μου σκοπός σαν κωλογαμιάς δεν ήταν να γαμήσω μια γυναίκα που θα σκίζει στην ομορφιά αλλά αν είχε ωραίο κώλο και στενή κωλοτρυπίδα που να αντέχει το σκίσιμο μου ήταν αρκετά. Να προσθέσω επίσης και την καθαριότητα που όπως και να έχει στην περίπτωση της Luna είναι ότι πρέπει.
Για να λέμε τα πράγματα με την σειρά... μπήκε στο δωμάτιο με την έκφραση που βλέπετε στις φωτογραφίες της, εκεί που φαίνονται οι φακίδες της και που είναι η φωτογραφία που την δείχνει στο 100% όπως είναι. Το σώμα της αν είχε τα κιλά που λέει στο προφίλ θα ήταν αριστούργημα αλλά αφού έχει τις προδιαγραφές που πρέπει, θα το πω ένα σωστό εργαλείο για πρωκτικό.
Ήταν φιλική και πολύ καλή με τα αγγλικά, μια από τις πουτάνες που μπορείς να έχεις για παρέα και για πολλές ώρες μάλιστα. Από ηλικία δεν την έκανα πάνω από 30, και δεν πέφτω έξω σε αυτά. Έβγαλε τα ρούχα και μια την κοίταζα στα μάτια και μια στα βυζιά. Έχει πολύ όμορφα στήθη τα οποία είναι φυσικά και αυτά και σε πολύ ικανοποιητικό μέγεθος. Τελευταίο να αναφέρω ότι έχει αυτά τα τατουάζ που φαίνονται στις φωτογραφίες που εγώ τα βρήκα πολύ ωραία.
Αρχίσαμε με φιλιά στο στόμα, βαθιά και συνεχόμενα, μια καλή προσπάθεια να με καυλώσει που ήταν επιτυχής. Το τσιμπούκι της μου άρεσε, αλλά ακόμα δεν είχαμε φτάσει εκεί που ήθελα και ήδη είχα αρχίσει να ανυπομονώ. Μετά από λίγο ισπανικό άρχισα να την γαμάω στο μουνί σε ιεραποστολικό με τα ποδιά στους ώμους. Είναι ευλύγιστη για τα κιλά της και άρχισε πολύ γρήγορα να δείχνει ότι καύλωνε.
Ακολούθησε ένα σύντομο πρωκτικό για να βγάλω τα πρώτα χύσια. Το ενδιάμεσο ήταν μια προετοιμασία καθαριότητας για τον δεύτερο γύρο. Χωρίς να χάσουμε χρόνο έγινε η επαναφορά και της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα. Η κωλάρα όμορφη, η κωλοτρυπίδα αλειμμένη με λιπαντικό και μπήκα με πρόθεση να την σκίσω όπως και έκανα. Ανέβαζα σταδιακά τον ρυθμό και έβλεπα ότι όχι μόνο δεν μάσαγε αλλά το ευχαριστιόταν όλο και περισσότερο. Με λίγα λόγια η τύπισσα αυτό ακριβώς θέλει, ένα σαδιστικό σκίσιμο στη κωλοτρυπίδα και πραγματικά την βλέπεις να χύνει από την καύλα. Απαραίτητα ήταν τα μπατσάκια στον κώλο και τα γούσταρε και αυτά, μια κίνκι κατάσταση που είχα καιρό να ζήσω.
Την χαρακτηρίζει μια πλήρης υποταγή και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τις αντοχές όταν γαμιέται στον κώλο. Την γάμησα για τουλάχιστον 30 λεπτά στον κώλο και με δύναμη, ανελέητα, αλλά δεν είδα ούτε να κουράζεται ούτε να δυσκολεύεται.
Η τιμή στα 190 με το πρωκτικό είναι δέκτη λόγο του επιπέδου της στην δουλειά. Το καλύτερο από όλα ότι αν και δεν είμαι πελάτης στο γραφείο, δεν μου ζήτησε λεφτά από την αρχή, περίμενε μέχρι το τέλος αλλά και τα πήρε με το σπαθί της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 22, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.082
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Alexander81, xagnostos2006, C.G.A και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2023

πόσο θα συμφωνήσω
review reaction 1 tsitsigos, hornyasfuck
24 Δεκεμβρίου, 2023
Το σώμα της αν είχε τα κιλά που λέει στο προφίλ θα ήταν αριστούργημα

πόσο θα συμφωνήσω
review reaction 1 tsitsigos, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2