Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 96 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 256096
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεύτερη συνάντηση με κοπέλα του γραφείου και πρώτη φορά με την Σοφία, η ημερομηνία είναι ενδεικτική αλλά η συνάντηση έγινε πολύ πρόσφατα στο γνωστό μέρος των ΝΠ. Η επικοινωνία με το γραφείο ήταν ξανά πολύ καλή και εύκολη χωρίς κανένα πρόβλημα. Η Σοφία έκανε την εμφάνισή της 10-15 λεπτά πιο νωρίς και μόλις άνοιξα την πόρτα αντίκρισα αυτό ακριβώς που περίμενα από τις φωτογραφίες και τις περιγραφές των συναγωνιστών Καπέλο
Πρόσωπο σέξυ & ζωηρό, μου έβγαλε μια ζεστασιά & μια αγριάδα (με την καλή έννοια) ταυτόχρονα, μου άρεσε πολύ! Και το ξανθό καρέ που είναι επίσης από τα αγαπημένα μου! Το σώμα της είναι πολύ ωραίο, δέρμα απαλό, με τα πιασίματα που πρέπει, ο κώλος ειδικά στα 4 Ναι! και το στήθος της απαπά ζημιά Κουλ, μια αρμονία! Στα συν για μένα τα tattoos που της ταιριάζουν επίσης, τόσο όσο.
Στα του αγώνα, κατάλαβα από την αρχή αυτό που έχουν πει πολλοί ότι ξέρει να σε διαβάζει και το επιβεβαιώνω! Ξεκίνησε με γλείψιμο από μεριάς της από κάτω μέχρι πάνω και ξανά, με πολλές πρωτοβουλίες που με εντυπωσίασαν και δεν είχα ξαναδοκιμάσει (πχ τα δάκτυλα των ποδιών κλπ)..συνέχεια με την Σοφία από πάνω, πέρασμα περικεφαλαίας και ρυθμούς GFE με φιλιά, γλειψίματα σε λαιμούς όπου με έλιωσε και ήρθε το πρώτο τέλος.
Στο δεύτερο γύρο είχαμε μία από τα ίδια, αυτή την φορά σειρά μου να ανταποδώσω το γλείψιμο με μεγάλη χαρά..αλλαγή στα 4 όπου η θέα είναι φοβερή και τα στησίματα της τέλεια και τελείωμα ιεραποστολικά που το απόλαυσα επίσης. Ένας συνδυασμός GFE/PSE μαζί.
Να αναφέρω ότι η Σοφία είναι πεντακάθαρη, μπανάκι στην αρχή και μετά το τέλος κάθε γύρου. Στα επίσης πολύ σημαντικά, η άψογη συμπεριφορά της, πολύ φιλική & ευχάριστη, να κάνεις κουβέντα (Σόφι σε ευχαριστώ πολύ και για τις συμβουλές!) και γενικά πολύ άνετο και όμορφο κλίμα.
Όχι ότι η Σοφία έχει ανάγκη μια ακόμα κριτική, αλλά ήθελα να μοιραστώ την δική μου εμπειρία μαζί της που ήταν στο σύνολο πάρα πολύ καλή!!
Θα την συναντήσω σίγουρα όταν έρθω ξανά Αθήνα (για να δοκιμάσω anal & duo).
Καλές γιορτές σε όλους μάγκες με υγεία πρώτα και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 08, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
225€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Οκτ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
218
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, hornyasfuck και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού