Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ηταν μια απο τις εσκορτ με τις οποιες ηξερα οτι μπορει να φαω τα μουτρα μου αλλα δεν μου λειπει η αυτοπεποιθηση και κατα βαθος ηθελα μια προκληση, ηταν ας πουμε η περιπετεια που εψαχνα τελευταια.
Η Ναστυα ειναι ενα καυλακι με λιγο πιο μεγαλη ηλικια, πολυ καλο σωμα και κατα τα γουστα μου ενα μετριο προσωπο το οποιο ομως στο τσιμπουκι μου αρεσε ακομα περισσοτερο.
Οσον αφορα τον χαρακτηρα της, με εμενα ηταν αρκετα ηρεμη, με μια ταση για κυριαρχια αλλα με το που την κοιταζα στα ματια ηρεμουσε και επιζητουσε την επικοινωνια.
Ξεκινησαμε τα προκαταρκτικα μετα απο σοσιαλ μικρης διαρκειας και φανηκε απο την αρχη οτι με το στομα της εχει την επιθυμια να εκφραζει οση περισσοτερη καυλα μπορει. Η γλωσσα της στα φιλια εμπαινε πολυ βαθια και τα χερια της αμεσως πιασανε την πουτσα και την χαιδευανε απαλα.
Ηταν καθαρο το μωρο και ειχε ωραιο δερμα πραγμα που με ωθησε στο να την γλειψω με μεγαλη καυλα απο τον λαιμο μεχρι και το μουνι. Τα βυζια της ηταν πολυ ωραια αλλα και τα μουνοχειλα καλα ξυρισμενα ενω η περιοχη ευωδιαζε. Μπηκε και δαχτυλο στην μεση και αρχισε να της αρεσει πολυ το γλειφομουνι. Ακολουθησε τσιμπουκι αφου ανταλλαξαμε θεση στο κρεβατι. Ξαπλωσα ενω εκεινη ξεδιπλωσε το ταλεντο της με εκφραση ευχαριστησης στο προσωπο.
Το καλυτερο κομματι ηταν στον πρωτο γυρο που μετα την πιπα ανεβηκε πανω μου και μου εκανε ενα καβαλημα γεματο ενταση. Της εβγαινε μια καυλα που μονο σε γκομενες που ειναι εθισμενες στο σεξ εχω δει. Ηταν επιμονο το καβαλημα παρολο που ενιωθε να την κυριευουν οι καυλες και να χανει που και που την δυναμη της. Ξεσκιστικε πανω μου μεχρι να χυσω και της πηρε αρκετο χρονο.
Στο διαλειμμα υπηρξα ευγενικος αλλα οι καυλες δεν ειχαν σταματησει οποτε ξεκινησα και δευτερο γυρο με προκαταρκτικα. Καπου εκει μου σηκωθηκε και η Ναστυα πηρε το μηνυμα να στηθει στα τεσσερα. Συνολικα σε οτι εγινε στην συνεχεια, η συμμετοχη της και περισσοτερο απο ολα τα στησιματα της, ηταν απο τεχνικης αποψης τελεια. Οι αντοχες της στο πισωκολλητο δεν εχουν ταβανι και της αρεσει το δυνατο γαμησι.
Κατεθεσα το σπερμα μου πανω στην πλατη της και της και την φιλησα αλλη μια φορα στο στομα πριν επισημως ληξω το ραντεβου περιπου πεντε λεπτα πριν κλεισουμε μια ωρα μαζι.
Τελικα σε καμια περιπτωση δεν εφαγα τα μουτρα μου μαζι της, οχι οτι ειναι μια συνηθισμενη γκομενα αλλα χειριστηκα οπως πρεπει τον τυπο της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
17 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.189
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Mojo Risin, Kontopodis και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού