Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 69 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 215198
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιστροφή από σεξοτουρισμό στις μασατζούδες της Βουδαπέστης, οι οποίες δεν με άφησαν σε τίποτα παραπονεμένο εκτός από το σεξ. Συγκεκριμένα με άφησαν με μεγάλη επιθυμία για φυσικές βυζάρες κοκκινομάλας. Γνωρίζοντας λοιπόν το site του μάγου καλά, ήρθα κατευθείαν στην Βανέσσα. Δεν διάβασα ούτε κριτικές ούτε τίποτα. Έχω άλλωστε δει άπειρα βίντεο που ανεβάζει η ίδια στο forum.
Άρχες Δεκέμβρη λοιπόν, κρύο ακόμα δεν παίζει, τουλάχιστον όχι σαν αυτό της Ουγγαρίας οπότε λέω θα πάω για incall. Ναυάγησε το σχέδιο γιατί έβγαλε θέμα το αμάξι και οριακά δεν είχα όρεξη για τίποτα αλλά λέω δεν γαμιέται, ας μου φτιάξει λίγο η διάθεση. Οπότε κλείνω εύκολα ραντεβού σπίτι μου αφού πρώτα τσέκαρα ότι είναι στα διαθέσιμα ονόματα το δικό της. Φτάνει η κοπέλα και ένιωσα για 2η-3η φορά στη ζωή μου παίρνοντας την αγκαλιά ότι είμαι γίγαντας. Κλασσικά πρώτο βλέμμα στα βυζιά, τσεκ. Το γνώριζα άλλωστε. Δεύτερο βλέμμα πρόσωπο και εκεί λίγο ξενέρωσα. Πρώτον γιατί δεν ήταν η απόχρωση μαλλιών που είχα κάνει φαντασίωση και δεύτερον το προσωπό της το περίμενα αλλιώς. Λίγο πιο πρόστυχο. Λέω από μέσα μου βυζιά έχουμε οπότε μην κάθεσαι και σκέφτεσαι μαλακίες, προχώρα. Outfit τίποτα τρελό και βρισκόταν στο πάτωμα μόλις λίγα λεπτά μετά την γνωριμία.
Ξεπερνάω λοιπόν την αρχική ξενέρα και αφήνομαι στην πίπα της αφού πρώτα μιλήσαμε λίγο. Γούσταρα λίγο και την φωνή της που για μένα παίζει ρόλο. Πίπα δυνατή, εμπειρική και χωρίς ίχνος καθοδήγησης. Η κοπέλα πολύ νέα αλλα το χει αδιαμφησβήτητα. Μετά απο κει έφυγε και το δικό της τρακ που είχα διαισθανθεί στην αρχή και οι ενδοιασμοί μου και η αρχική αμηχανία των πρώτων λεπτών. Ακολούθησα πολύλεπτο ισπανικό και ολιγόλεπτο doggy οπού και τελείωσα όπως φανταζόμουν να τελειώνω με την μασατζου κοντά στο Κοινοβούλιο της Πέστης. Κρατώντας τις βυζάρες και παίζοντας με τις ρώγες της. Ο δεύτερος γύρος περιλάμβανε ακόμα καλύτερη πίπα με deepthroat και καυλωτικούς ήχους και αρκετά περισσότερο σεξ που με άφησε πτώμα. Εκείνη δεν την είδα τόσο κουρασμένη και με προβλημάτισε καλοπροαίρετα αυτό.
Με εξαίρεση το μαλλί και λίγο το πρόσωπο σε σχέση με τις προσδοκίες μου, ήταν ένα πολύ όμορφο ραντεβού. Άξιζει για 150; Για μια φορά ως δώρο στον εαυτό σας αν λατρεύετε κοντές κοπελίτσες με πιασίματα, ωραίο κώλο και φυσικά βυζιά όσο δύο παλάμες τότε ναι. Εγώ δεν θα επιδιώξω επανάληψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
588
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Thanos1990, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, mancunian1986 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού