Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα έντονη την ανάγκη θηλυκής συντροφιάς για να ζεσταθώ λιγάκι, καθότι πήρε να κρυώνει ο καιρός κ δεν είχα όρεξη για πέρα δώθε βραδιάτικα. Πήρα τήλ. στο γραφείο και μετά από 2 ώρες τσουπ, το κορίτσι ήταν σπίτι μου. Ούτε να κλείσω 3 μέρες πριν , ούτε να ξεροσταλιάζω στο τηλέφωνο για διαθεσιμότητα. Όπως πρέπει να γίνεται δλδ. Είμαι κ μεγάλος άνθρωπος κ δεν μπορώ τις μεγάλες αναμονές, ούτε τις αναβολές, ούτε τις πολλές κουβέντες. Μάλλον κωλόφαρδος ήμουν εδώ που τα λέμε !

Εμφάνιση: Η κοπέλα της διπλανής πόρτας θα έλεγα. Ντυμένη απλά, τζηνάκι, μπλουζάκι κ γόβες. Mid20's ηλικία, ωραίο χαμόγελο, χωρίς πλαστικά, χαλκάδες, τατουάζ, σημαδούρες, ψεύτικα νυχάρες, extension στα μαλλιά και άλλα τέτοια. Όπως θα έπρε να είναι μια κοπέλα της ηλικίας της, πράγμα που σπανίζει πλέον. Όμως από πλευράς σώματος, αρχίζει να βάζει κιλά. Έχουν προστεθεί σε βυζιά, περιφέρεια κ μπούτια. Το 56 κιλά στην καρτέλλα της δεν ισχύει, την κόβω για 62-63 τουλάχιστον. Σε άλλους θα αρέσει αυτό, σε άλλους όχι. Γούστα είναι αυτά. Εμένα με ψιλοχάλασε να πω τη αλήθεια, γιατί είναι κ λίγο αγύμναστη. Το γράφω για να ξέρει τι θα συναντήσει ο επόμενος. Στο πρόσωπο μπορεί να έχει κάνει κάτι. Δεν μπορω να πω με σιγουριά, δεν είμαι και ειδικός, μπορεί να φταίει απλά ότι πήρε βάρος. Απαλό, σφιχτό, λευκό δερματάκι, χαμογελαστή, μυρωδάτη, καθίσαμε στον καναπέ για τα περαιτέρω.

Συμπεριφορά: Την κέρασα ένα χυμό κ αρχίσαμε το μπλα μπλα. Γνωρίζει αγγλικά τόσο όσο να συζητήσεις μερικά θέματα κ να μην κάθεστε σαν παγωκολόνες. Έχει κ γνώσεις περί διαφόρων θεμάτων, όχι επιδερμικές, γνωρίζει αρκετά. Οπότε είναι καλή περίπτωση για μεγαλύτερα ραντεβού. Καθόλου ψωνισμένη που έπαιζε σε τσόντες, αν και νομίζω ότι αυτή την περίοδο την έχει αφήσει πίσω στη ζωή της, και κοιτάζει να μαζέψει κάποια χρήματα μπας κ κάνει κάτι δικό της. Ελληνίδα με το δικό της background πάντως θα ζητούσε 50 ευρώ να της πιάσεις τον κώλο, 50 ευρώ να της βάλεις πάνω από 10 πόντους μέσα της, 50 ευρώ να την χουφτώσεις δυνατά κ πάει λέγοντας. Κάνα τριακοσάρι σίγουρα. Θετική εντύπωση μου άφησε. Απλή κοπέλα χωρίς ύφος. Δεν θα σου σπάσει τα αρχίδια δλδ.

Υπηρεσίες: η κοπέλα είναι δεκτική στιο μπαλαμούτι, φάσωμα, χούφτωστην - χούφτωστην, χαϊδολόγημα, φιλιά, δάκτυλο, γλείψιμο. Δεν γκρινιάζει του στυλ μην μου πιάνεις το βυζί, με γαργαλάνε τα γένια σου, μη το δάχτυλο εκεί. Δεν στρίβει το πρόσωπό της όταν πάς να την φιλήσεις, δεν βιάζεται να σε ξεπετάξει. Η αίσθηση μέσα της είναι καλή (φοβόμουνα μήπως ήταν πηγάδι για κάποια λόγο, αλλά όχι), τζελ δεν χρησιμοποίησαμε καθόλου, το μουνάκι της υγραίνεται αρκετά, το οποίο είναι με μικρά μουνόχειλα κ ψιλοκλειστού τύπου, ευχάριστη έκπληξη αυτό. Θα την έλεγα όμως λίγο παθητική κ μηχανική σε ένα βαθμό, όχι υποτακτική, παθητική όμως ναι. Χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι αρνητικό, σε κάποιους από εμάς αρέσει η γκόμενα να παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες. Ανάσκελα κ doggy δοκιμάσαμε. Δεν την έβαλα από πάνω καθόλου γιατί έχω κ ένα θέμα με τη γαμω-δισκοκήλη στη μέση κ δεν ήθελα να τρέχω βραδιάτικα. Πιο πολύ παθητικό gfe θα έλεγα τη φάση. Δεν είναι κ τόσο για αγαπούληδες πάντως, κάποιες στιγμές πήρε να "αγριέψει" αλλά σαν να έβαζε κόφτη από μόνη της. Μπορεί με κάποιους να βγάζει και πιο "άγρια ένστικτα".....
Επιτέλους και μια φορά που δεν ζητάνε τα λεφτά μπροστά ! Συνενόηση με το γραφείο άψογη, όπως πάντα.
Αυτά τα ολίγα. Καλά να περνάτε !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
11.484
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, TOMCRUISE, THV και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2023
Μήπως γνωρίζεις το καλλιτεχνικό της ονομα στις ταινιες;
review reaction 1 hornyasfuck
17 Δεκεμβρίου, 2023
Elen Betsy
review reaction 1 Borgia21, hornyasfuck
18 Δεκεμβρίου, 2023
Η κράτηση προ τρι΄ών ημερών φαντάζομαι αφορά και τη μπέμπα.Ματάκι Υπήρχε εδώ βέβαια και ο κίνδυνος ακύρωσης την τελευταία μέρα.Κουλ

Ως Ellen Betsy την αναγράφει το Legalporno (7 σκην΄ές βρήκα, όλες σε κυκλοφορία το 2018), καθώς και το IAFD. Αμφότερα σημειώνουν ότι ειναι 30 ετών (γεννηθείσα στις 25.9.1993)*. Years Active: 2017-2022. Συνολικά 53 σκηνές. Έτσι!
Το γραφείο σημειώνει οτι είναι 24 ετών, δηλ η ηλικία που είχε οταν ξεκίνησε το πορνό.Χεχε!

Ας κανόνιζες με τη Μαγδάλω, που σαφώς είναι μ΄όνο 22 ετών και κλάσεις ανώτερη απο την Bella/Ellen,Χεχε! αν πιστέψεις τους χειροκροτητ΄ές της και όσους λένε ότι ζητάει ασήμαντο ποσό. Εγώ τους πιστεύω. Ασχέτως που μετά ομολογούν ότι τους κουτσομπολεύει.Χαχαχα!

* https://www.iafd.com/person.rme/perfid=ellenbetsy/gender=f/ellen-betsy.htm
review reaction 3 review reaction 1 Aragorn135, bigmountain, hornyasfuck
18 Δεκεμβρίου, 2023
Τελικά μπορεί και να υπάρχει ελπίδα!
Η Stacy Cruz είναι γεννημένη το 1999 αρα 24ων πάμε για 25 ετών....
Αυτό μπορεί και να σημαίνει ότι το 2030 μπορεί και να πηδιέται
στο Glamour με 220ε (τιμή προσαρμοσμένη)!!
Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 1 hornyasfuck, Borgia21, andronikos3 και 1 ακόμα μέλος
19 Δεκεμβρίου, 2023
Καλή η Stacy Cruz, αλλά ας ερθει και η Mea Melone τωρα που δεν γυριζει σκηνές.Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 review reaction 3 Aragorn135, hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5