Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 4 10
Call-Girls 20592
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είχα δεν είχα την έκανα τη μαλακία μου.....
Μου είχε μπει στο μυαλό να τη συναντήσω πολλές μέρες πριν όταν στο ρόστερ δεν υπήρχε κάποια άλλη να μου κάνει κλικ από τις φωτογραφίες και μόνο.
Σήμερα κατάφερα να τη βρω διαθέσιμη αν και έφαγα σχεδόν μια ώρα για να ανταλλάξω μηνύματα με το γραφείο και να κλείσω.
Εμφανησιακά είναι μια όμορφη 40φεύγα ουκρανή από αυτές που τις έχουμε φάει με το κουτάλι, κορμί κορμάρα για την ηλικία της και πρόσωπο με τις συνηθισμένες παρεμβάσεις που κάνουν όλες οι γυναίκες και έχουν την εντύπωση ότι τις κάνουν πιο ελκυστικές.....Κεφάλι σε τοίχο!
Τέσπα, στο θέμα του τί έγινε στο δωμάτιο θα πω ότι απλά δεν έγινε τίποτα από την πλευρά της για να μου μείνει αξέχαστη.
Όλη σχεδόν τη δουλειά την έκανε ο μικρός μαλλιάς, η μπουμπού έκανε μόνο τα απολύτως απαραίτητα για να πάρει τη βάση (στην πίπα κόβεται) και να βγάλει ένα ξεκούραστο ραντεβού.
Εννοείται ότι έτσι δεν βοηθάει την κατάσταση να τελειώσει ο παρτενέρ της γρήγορα οπότε παίχτηκε ένας μεγάλος σε διάρκεια γύρος όπου τον έληξα εγώ και έφυγα άχυστος.
Για να μη την αδικώ, πιο πολύ με χάλασε το ότι δεν προσφέρει cim ή οτιδήποτε άλλο έξτρα και ήταν απόλυτα αρνητική σε αυτό.
Εντάξει, δικαίωμά της αλλά η συμπεριφορά της λίγο πριν ολοκληρώσω δεν δικαιολογείται για εργαζόμενη με την εμπειρία της, αφού της είπα οκ χαλάρωσε, δεν θα το κάνω, να κλείνει το στόμα της και να τραβιέται μην για να μην το κάνω.....
Τί θέλεις μωρή, να τα ρίξω στα ντουβάρια;Κεφάλι σε τοίχο!
Άντε της λέω έλα να συνεχίσουμε σεξ μήπως και το λήξουμε ισοπαλία.
Αφού κατάφερε και πέρασε νέο λάστιχο στη χαμένη μου στύση την έβαλα στα 4 και συνέχισα για λίγη ώρα χαζεύοντας πιο πολύ το κινέζικο φωτιστικό του μικροσκοπικού δωματίου παρά αυτήν και αναρωτήθηκα τί γυρεύω εκεί και για ποιό λόγο προσπαθώ με το ζόρι να πετύχω κάτι με άλλη μια τύπισσα που κάνει αγγαρεία οπότε και σταμάτησα.
Βγήκα από το μπάνιο στο 40 και την είδα ντυμένη στο κρεβάτι να χασμουριέται.
Της λέω δικό σου το μπάνιο αλλά δεν κάνει καμία κίνηση να σηκωθεί, θεωρώντας δεδομένο ότι δεν θα ξανακάνουμε κάτι στην ώρα που απέμεινε, οπότε ξεκίνησα να ντύνομαι.
Κάθησα μέχρι να κλείσει η ώρα, εκείνη κοίταζε την τηλεόραση ενώ εγώ αντάλλαζα μηνύματα με το γραφείο αν υπάρχει άλλη διαθέσιμη κοπέλα εκείνη την ώρα για μισαωράκι, μη φύγω άχυστος.
Δεν ξέρω ποιά με εξυπηρετούσε εκείνη τη στιγμή αλλά τουλάχιστον ήταν έντιμη για τις επιλογές που είχε διαθέσιμες και την ευχαριστώ γι'αυτό.
Όταν πήγα προς την πόρτα με ρώτησε αν είμαι νευριασμένος, δεν ξέρω πως της ήρθε να με ρωτήσει κάτι τέτοιο, ήμουν παντελώς αδιάφορος.
Είμαι τόσο αδιάφορος για το σημερινό που δεν θυμόμουν καν πως τη λένε όταν έψαχνα την καρτέλα της εδώ για να γράψω κριτική.....Money MouthMoney MouthMoney Mouth

Καλά βόλια σε όλους...Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
mallias20
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
182
Likes:
23.976
Πόντοι:
33.598
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Strapatsadas, GALLAS, delipas και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού