Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 36 10
Call-Girls 172387
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ο πρώτος τελικός της νέας χιλιετίας (ή ο τελευταίος της προηγούμενης αν προτιμάτε) φιλοξένησε 2 Ισπανικές ομάδες. Ήταν η πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν ομάδες από την ίδια χώρα. Η φιναλίστ ήταν η μεγάλη Βαλένθια, με Κούπερ στον πάγκο, βαψομαλλιά Κανιθάρες κάτω από τα δοκάρια, τιτανοτεράστιο Μεντιέτα στα χαφ και Ανγκούλο στην επίθεση, μεταξύ άλλων. Είχε φιλοδωρήσει 5 μπαλάκια τη Λάτσιο και 4 τη Μπαρτσελόνα και σε τοπ φόρμα αντιμετώπιζε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τον αγώνα τον μετέδιδαν ο Σωτηρακόπουλος με το συγχωρεμένο το Διακογιάννη. Πριν αρχίσει ο αγώνας είχε σχολιάσει για αυτούς που έλεγαν ότι η Βαλένθια θα κάνει μια χαψιά τη Ρεάλ ότι όπως και να έχει είναι η βασίλισσα και εδώ είναι τελικός. Έτσι και έγινε λοιπόν, η Ρεάλ χώρις να παίξει το θεαματικό ποδόσφαιρο πήρε με σχετική ευκολία το ματς με 3-0. Εύλογα θα αναρωτηθείτε τι σχέση έχει ένας ρετρό τελικός στη σελίδα των κριτικών της συγκεκριμένης κορασίδας. Η Μάγια λοιπόν είναι η Βαλένθια του 2000 και αν θέλετε να σηκώσετε κούπα πρέπει να παίξετε σαν Ρεάλ και όχι σαν και εμένα που έφερα με το ζόρι ένα Χ. Πάμε για τη σέντρα λοιπόν.
Είσοδος στο δωμάτιο με ένα φόρεμα που έμοιαζε με μαγιό και κατευθείαν φουλ επίθεση με ρουφηχτά γλωσσόφιλα. Με το ζόρι σχεδόν την έσυρα στο κρεβάτι όπου πριν με ρουφήξει ολόκληρο κατάφερα να τη βάλω να παίξει με την πληθώρα sex toys που είχαμε στη διθεσή μας. Στη συνέχεια αφέθηκα στην άκρως φορμαρισμένη και ευρεία γλωσσική περιποίηση από την πλευρά της που κατέληξε σε ένα doggy πριν σφυρίξουμε τη λήξη του α’ ημιχρόνου στο δεκαπεντάλεπτο. Στο half time show είχαμε ακόμη περισσότερο παιχνίδι με sex toys και ένα β’ ημίχρονο στους ίδιους εξοντωτικούς και άκρως απαιτητικούς σε φυσική κατάσταση ρυθμούς. Λήξη αγώνα στο σαραντάλεπτο. Post game show με χαζοκουβεντούλα και αποχώρηση της Μάγιας στα 55 λεπτά σύνολο.
Όπως θα καταλάβατε λοιπόν ναι μεν πέρασα πολύ όμορφα αλλά την άφησα να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της και στο τέλος να λέω στον εαυτό μου ότι έπρεπε να κάνω καλύτερη συντήρηση δυνάμεων για να το ευχαριστηθώ καλύτερα. Σε καμιά περίπτωση η κοπέλα δε έχει αυτούς τους ρυθμούς με σκοπό να κλέψει χρόνο. Είναι απλά το τρελό νεανικό στυλ της. Σε εσάς πέφτει η ευθύνη να τη φρενάρετε ακόμη και αν αντέχετε να ρίξετε 2 πιστολιές. Για εσάς που είστε της μιας δε το συζητώ καν, δεστε την αν χρειαστεί, ίσως και να της αρέσει χεχε. Στο θέμα συμπεριφοράς η Μάγια είναι ευγενέστατη, γλυκύτατη και πεντακάθαρη. Συζήτηση θα κάνετε για σεξουαλικά θέματα, μη περιμένετε να ακούσετε φιλοσοφίες ή γεωπολιτικές αναλύσεις.
Την εμφάνιση την άφησα για το τέλος, γιατί αναρωτιέμαι με τι γκόμενες συνευρίσκονται κάποιοι εδω μέσα που δε γουστάρουν το πρόσωπο της Μάγιας, μάλλον από Μακρυπούλια και πάνω. Η κοπέλα έχει ένα γλυκό, λεπτεπίλεπτο πρόσωπο και δυο απίστευτες πράσινες ματάρες. Δεν τη λες θαμώνα του μεγάρου μουσικής αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πάνω από το μέσο όρο. Τα τατουάζ για εμένα είναι αδιάφορα. Αν έπρεπε να την παρομοιάσω με κάποια celebrity θα έλεγα ότι θα μπορούσε να είναι η ανηψιά της sex editor Ειρήνης Χειρδάρη. Για μένα το πρόβλημα είναι άλλο. Η κοπέλα είναι ναι μεν αδύνατη αλλά είναι πάρα πολύ χαλαρή, είδικα αν συνυπολογίσουμε τους 22 Δεκέμβρηδες που κουβαλά. Δε μπορεί να έχει σχεδόν τα μισά χρόνια από Ιωάννα34, Σίνθια καλά για νεράιδα δε το συζητάμε και να την βάζουν κάτω για πλάκα. Είναι κρίμα πρωτίστως για την υγεία της. Στο τέλος ας κάνει 2 ραντεβου λιγότερα την ημέρα, να σφίξει, να κόψει και τις καταχρήσεις και να είναι σούπερ για όσα χρόνια γουστάρει να κάνει αυτή τη δουλειά. Ακούει το γραφείο; Και η ίδια βεβαιως-βεβαιως. Αυτά τα λέω με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι ως κριτική, να εξηγούμαστε. Φερθέιτε της καλά και θα περάσετε απίστευτα. Κάλα ματσάκια και πολλά γκολ εύχομαι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.690
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2023
ωραία κριτική!
απο περιέργεια : πως εννοείς το "να κάνει δύο ραντεβου λιγότερα τη μερα, να σφίξει"??
review reaction 1 hornyasfuck, Rensten
17 Δεκεμβρίου, 2023
έχεις δίκιο razor. ξέχασα να γραψω για να αφιερώνει αυτό το χρόνο σε γυμναστική.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Rensten, razorxt
18 Δεκεμβρίου, 2023
Mπλά, μπλά.... Οὐσία μηδέν.... ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
review reaction 1 HoneyVoskos
22 Φεβρουαρίου, 2024
Μακάρι να γυρίσει πίσω το κορίτσι
review reaction 1 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4