Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 43 10
Call-Girls 76870
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Όταν μια συνοδός έχει μέσο όρο μεγαλύτερο του 8 σε 42 κριτικές, δεν υπάρχει στατιστικό λάθος, υπάρχει βεβαιότητα. Παρασκευή απόγευμα μου προκύπτει κενό, λέω από μέσα μου δεν το χάνω με τίποτα, είναι μέρα αυτοπεριποίησης. Επικαιροποιώ τον αλγόριθμό μου, βγαίνουν με κατάταξη οι 5 πιό skinny μη-λατίνες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις κριτικές του αγαπημένου μου πρακτορείου, στέλνω ερώτημα για άμεση διαθεσιμότητα, πετυχαίνω Angie στην εξυπηρέτηση, σκάω βαθύ χαμόγελο ανακούφισης γιατί με Angie είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει επιτυχία. Πρώτη επιλογή διαθέσιμη, Ινέσα στο χώρο της.

Φτάνω στο δωμάτιο, με υποδέχεται η γυναίκα όπως είναι στις φωτό ίδια και απαράλλαχτη, με μακρύ ξανθό μαλλί με παιχνιδιάρικη μπούκλα, χαμόγελο όλο τσαχπινιά και ζουζουνιά, βλέμμα βουτηγμένο πολύ βαθιά στον ωκεανό της ηδονής, skinny κορμάρα υπερθεόμουνο, καβλιάρικα διακριτικά τατού στο ύψος της ζαρτιέρας, υπέροχη στην επικοινωνία και πολύ άνετη. Παρθένος στο ζώδιο, εντελώς αντιπροσωπευτικό είδος της κατηγορίας λιώνω για ανδρικό μόριο και ικετεύω, είμαι γεννημένη για αυτό, σε παρακαλώ δώσε μου το καβλί σου γιατί απλά το θέλω. Οκ, μένω για λίγο άφωνος, χάνομαι στο βλέμμα της και την καρφώνω επεξεργάζοντάς την τί σπάνιο είδος είναι αυτό που μου έτυχε πάλι, ανεβαίνει η libido και γδύνομαι.

Της προσφέρω στοματικό, η γκόμενα όχι απλά συμμετέχει, αλλά με κατευθύνει όπως αυτή γουστάρει για να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο, είναι μέσα στη στιγμή και δίνει πόνο, κατά διαστήματα με πνίγει με τους μηρούς της με κεφαλοκλείδωμα από την καύλα (respect για τους προσαγωγούς της). Αλλάζουμε και μου δίνει στοματικό, απλά τέλεια τεχνική χωρίς δόντια με deepthroat, respect. Τη ρωτάω αν είναι οκ να της γλείψω τον κώλο σε 69, απαντάει θετικά εντελώς χαρούμενη με την πρόταση, τη φέρνω 69 και ξεκινάω να της κάνω βαθιές διεισδύσεις με τη γλώσσα μου, αρρωστημένο μωρό με απόλυτη θηλυκότητα, έχω πετάξει ήδη και είμαι έτοιμος για σεξ.

Στο σεξ η γκόμενα τα δίνει όλα χωρίς σταματημό, πάρτε βιταμίνες και ανάσες γιατί θα τις χρειαστείτε, γουστάρει με όλο της το είναι το σεξ, μια γυναίκα τέλεια στο ρόλο της ως παρτενέρ. Εκτίμησε από την πλευρά της το δυνατό οργασμό μου, που όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν οφείλεται στο ότι έχω κόψει το χαλινό μου σε ατύχημα στο σεξ, με αποτέλεσμα να απογειώνομαι από την ηδονή. Το διασκεδάσαμε δεόντως, τελείωσα 2 φορές όπως ήθελα. Στην αλληλεπίδραση η γυναίκα μένει εντελώς πιστή στο ρόλο της, άνετη και συνδετική, σέβεται τον παρτενέρ και δίνει όλο της το είναι. Γεννημένη για να γαμιέται με τύπους που ξέρουν να της δώσουν ό,τι είναι διατεθειμένη να δώσει και αυτή. Σίγουρα μου έβγαλε ότι αντέχει και πιό kinky καταστάσεις εντός ορίων. Οκ, respect τεράστιο γι αυτό, βγάζω το καπέλο, ένα μεγάλο μπράβο. Πέρασα υπέροχα, σίγουρα στο top 5 των GFE εμπειριών του πρακτορείου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναγωνιστές που πλέον έχω φτάσει σε σημείο να αξιοποιώ τη βοήθεια που προσφέρουν, και ένα ρουφηχτό φιλί με πολύ θόρυβο στην Angie που παραμένει η κορυφαία entertainment manager σε αυτή τη δύσκολη αγορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 08, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 monogamous, Kontopodis, TOMCRUISE και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2023
Είναι όντως σαν τον Αλιεν από τις πλαστικές στη μαπα όπως βλέπουμε στην κοντινή φώτο που έχει; παναγία μου!! Ήταν πάντα έτσι; όχι ε; τι μαλακίες πάνε κ κάνουν τα ζωα!
review reaction 3 review reaction 1 srek7, Johnny Red2, Yagulas και 2 άλλα μέλη
12 Δεκεμβρίου, 2023
Συγγνώμη, μιά μικρή λεπτομέρεια "ἐπεξεργαζόμενος", ὄχι "ἐπεξεργάζοντας"... ἀλλά διαβάζοντας τὴ συγκεκριμένη πρόταση θά'λεγα ὅτι ἔπαθες λίγο σαρδάμ ἐκεῖ...
review reaction 3 review reaction 2 review reaction 1 CaptainK, TOMCRUISE, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
12 Δεκεμβρίου, 2023
@poustalekos: είναι όπως στις φωτό, με τα δικά μου μάτια είναι εντελώς ανεπεξέργαστες.

@hornyasfuck: έχεις δίκιο, όπως πάντα σε ευχαριστώ για τις διορθώσεις, όταν γράφω μη επαγγελματικό κείμενο μερικές φορές κάνω παιδικά λάθη συντακτικού.
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
12 Δεκεμβρίου, 2023
Ο γνωστός τύπος του...γραφειου!
"Μεγαλο μπράβο","πέρασα υπέροχα","στο τοπ 5","ευχαριστω",
Περάστε κοσμε κλπ
(και με μια αρνητικη κριτικη πρόσφατα για ξεκαρφωμα)
review reaction 3 review reaction 1 srek7, hornyasfuck, EscortsDriver και 3 άλλα μέλη
12 Δεκεμβρίου, 2023
@gnnakos: συναγωνιστή 3 πηγές σεξ έχω σε αυτό τον κόσμο ως αρσενική ύπαρξη. Yourangels, Βριλησσού και τα προσωπικά μου ραντεβού. Από αυτά τα 3, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανένα να ξέρει τις εμπειρίες μου στα τελευταία 2.
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
13 Δεκεμβρίου, 2023
Και γιατί μόνο your angels και όχι τα άλλα γραφεία;

Εγώ πάντως δεν πείστηκα.
review reaction 3 hornyasfuck
13 Δεκεμβρίου, 2023
@chaoserevos Νά μήν ξέρουμε γιά τὰ προσωπικά σου ραντεβού σωστότατο καί κατανοητότατο, ἀλλά γιά τὰ μπορδέλο γιατί; Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, chaoserevos
13 Δεκεμβρίου, 2023
@bigmountain: συναγωνιστή το έχω εξηγήσει ήδη (αν και δεν χρειάζεται να εξηγώ οτιδήποτε), με το YA έχω εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Τώρα για το αν πείθεσαι ή δεν πείθεσαι, είναι δικό σου θέμα να διαχειριστείς την πληροφορία που παίρνουμε όλοι εδώ μέσα και το πώς θα ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου βάσει αυτής της πληροφορίας.

@Hornyasfuck: για τα studios της Βριλησσού, το θέμα έχει εξαντληθεί, πρόκειται για όμιλο-ξεπέτα και είναι λύση άμεσης ανάγκης. Οι γυναίκες δεν είναι μόνιμες εκεί μέσα, και ακόμα και αν πρόκειται και για υπερθεόμουνα δεν πρόκειται να έχεις κάποια προσωποποιημένη αντιμετώπιση γιατί το μαγαζί θέλει να σε ξεπετάξει πριν κάν τελειώσει ο χρόνος σου. Άρα εγώ προσωπικά δεν έχω να δώσω κάποια χρήσιμη πληροφορία για αυτές, καθώς είτε γαμάει κάποιος σε ένα glory hole στα τυφλά είτε στα studios της Βριλησσού, από την οπτική που βλέπω εγώ τις ξεπέτες είναι το ένα και το αυτό. Προσωπικά εγώ καταλήγω εκεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, και πίστεψέ με περισσότερο διασκεδάζω όταν τρολάρω τη manager να μου επαναλαμβάνει το πρόγραμμα 4 φορές επειδή κάνω ότι δεν το καταλαβαίνω, παρά από το ίδιο το σεξ.
review reaction 3 TOMCRUISE, hornyasfuck
13 Δεκεμβρίου, 2023
@chaoserevos
ακουσε καραπρομοτορακο, σε ξερουμε και σενα και τους αλλους προμοτορες του γραφειου και τις "εξατομικευμενες" εξυπηρετησεις σας... ηδη σας εχουν παρει χαμπαρι οι περισσοτεροι, θα ερθει η ωρα που δε θα σας δινει κανενας σημασια..
review reaction 3 srek7, hornyasfuck
13 Δεκεμβρίου, 2023
@roughfucker: συναγωνιστή σου προτείνω την υπερβάλλουσα τεστοστερόνη σου να τη βγάζεις εκεί που θα περάσεις καλύτερα, και όχι εδώ μέσα που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, γιατί είμαι σίγουρος ότι κάπου κάνεις λάθος. Αν όντως πιστεύεις ότι δεν κάνεις λάθος για μένα, τότε σου προτείνω μια βραδιά που θα σου οργανώσω εγώ την ηδονή με τις παρτενέρ σου. Τα έξοδα τα αναλαμβάνεις εσύ και οργανώνω εγώ τη βραδιά και για τους 2 μας. Το deal επίσης περιλαμβάνει ότι αν μείνεις ικανοποιημένος, θα απολογηθείς δημοσίως για τον τόνο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς. Τι λές, είσαι μέσα? Κ εμένα με έμαθαν πώς να το κάνω, δεν γεννήθηκα να το ξέρω, ο μέγας διδάσκαλος είναι ο IvanTheGreat
review reaction 3 hornyasfuck
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2