Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Άννα την είχα βάλει στο μάτι απο το καλοκαίρι αλλα δεν την πρόλαβα.Βρήκα τώρα λοιπόν τον χρόνο και πέρασα απτον χώρο της.
Χτυπάω την πόρτα της και μου ανοίγει ριχνοντάς μου ένα βλέμμα πρόστυχο αλλά γεμάτο αυτοπεποίθηση. Με υποδέχτηκε με ένα φορεματάκι λεοπαρ μέχρι να γυρίσω να αφήσω μπουφαν να πούμε 2 πράγματα το βγαζει απτις απ τις τιράντες αφήνοντάς το να πέσει στο πάτωμα και μένει έτσι όλο γυμνή. Γυρνώντας εγώ σκαλώνω για λίγο και εκείνη το καταλαβαίνει και γελώντας πηγαίνει στο κρεβάτι και μου κάνει νόημα να πάω. Πηγαίνοντας εκεί με ξεκινάει κατευθείαν σε βαθιά παθιάρικα φιλιά και η γλώσσα της εγλειφε το λαιμό μου. Η γυναίκα βγάζει το απόλυτο πάθος και το ζει προσπαθώντας να ευχαριστήσει τόσο τον εαυτό της οσο και τον παρτενέρ της.
Η βυζάρες της ωραίες και μεγάλες τις απόλαυσα. Μόνη της κατέβηκε ξεκίνησε να μου κάνει μία πίπα ρουφώντας και γλείφοντας με μανία. Την γυρισα απότομα να ξαπλώσει και αρχισα να τρώω την μουνάρα της η τυπισσα ειχε καβλώσει έλεγε τα δικά της με την καβλοφωνάρα της και αυτό με φούντωνε.Μου ζητησε να βάλω προφυλακτικό γιατι γουσταρε να γαμηθει. Άνοιξε τις ποδαρες της και μου λέει "come" και γω δεν ειμαι για τέτοια. Με το που μπαινω μέσα της ξεκινάει να βογκητα και τα αναστεναγματα και καποιε φορές με κοιτουσε. Με κράταγε και προσπαθούσε να με φέρει όσο πιο κοντά της γίνεται. Η κάβλα είχε φτάσει στα κοκκινα. Με κάρφωνε μέσα της και κουναγε την λεκάνη της κυκλικά. Όταν την γύρισα στα 4 έγινε χαμος καρφωνόταν σχεδον μονη της. Με τις ματιες που μου ριχνε συν τα βογγητά της με έκανε και τελείωσα βαθειά μέσα της. Πηγα για ντουζ όπου μετά ακολουθησε και η ίδια. Μόλις βγηκε όμως αμέσως έβγαλε την πετσέτα κ ηρθε διπλα μου που παλι ξεκίνησε να με φιλάει. (Να πω κιολας ότι ειναι η δευτερη κοπελα που μου κανει τύπου "φιλοφρόνηση "για την αναπνοή μου και μαλιστα απο διαφορετικά γραφεία. Με ρώτησε αν καπνίζω κλπ. Οκ εγω δεν καπνιζω απλώς όσοι καπνιζετε ή πίνετε μην απορείτε. Ουτε που φαντάζομαι τι συναντάνε.)
Για συνέχεια το μενού είχε πίπα μέχρι τελική πτώσης.
Δικής μου όχι δικής της.
Η Άννα κατα την γνώμη μου τα σπάει προσφέρει μια συνάντηση που άνετα κοντράρεται με μια άλλη κοπελα απτα παλια.
Επανάληψη επιβάλλεται αλλα πάνω απο ώρα για φουλ απόλαυση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
FIDEL Sk
Ανώτατος
Εγγραφή:
9 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
7.220
Πόντοι:
11.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Quarantaris, mancunian1986, maradona7 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2023
όταν λές χώρος της.....τί ακριβώς εννοείς? στο ξενοδοχείο προφανώς!
review reaction 1 hornyasfuck
11 Δεκεμβρίου, 2023
Ναι ακριβώς
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2