Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το λοιπον μαγκες, ως λατρης στις petite-tiny πιτσιρικες επιλεγω παντα απο γραφεια οτι πιο πιπινακι υπαρχει! Αυτο που ειδα με την μικρη οταν ανοιξα την πορτα ηταν περα απο καθε φαντασια! Βλεπω μπροστα μου ενα πιτσιρικι, υψος 1,55, πολυ πιο μικρο κ αθωο απ'οτι φαινοταν στις φωτογραφιες, σωμα τελειως παιδικο, στηθος Α- με μικρες ρωγες (που καβλωνουν ομως αψογα), κωλαρακι ορορφο μικρο που χωρουσε ανετα στις χουφτες σου, μουνακι ομορφο, στενο ξυρισμενο!!! Απο προσωπο η μικρη ειχε μια εξωτικη ομορφια, σχιστα ματια, μαυρο μακρυ μαλλι, τελειες αναλογιες (σε σχεση με το υψος της). Δεν μπορουσα να πιστεψω οτι ηταν 21 χρονων με τιποτα και επεμενα ρωτωντας της 2-3 φορες για την ηλικια της, ηταν απιστευτο ποσο μικροεδειχνε! Στα του αγωνα τωρα, η μικρη ηταν κουμπωμενη, την πετυχα στην πρωτη της ημερα στην Ελλαδα, αλλα δν με πειραζε καθολου! Αρχισα να την περιποιουμε αργα, περνωντας απο ολο το σωματακι της με φιλια και γλωσσα , για να καταληξω στο τελος σε γλειφομουνι, οπου μετα απο λιγο χαλαρωσε και αρχισε να το απολαμβανει, βγαζοντας μικρες κραυγουλες ηδονης και αναστεναγμους! Οταν ηρθε η σειρα της ξεκινησε με μια πιπα (με λιγο χερι βεβαια), προσπαθουσε φιλοτιμα να με ευχαριστησει και το παλευε με διαφορους τροπους! Την σταματησα καποια στιγμη, γιατι η εικονα που ειχα μπροστα μου με ειχε καβλωσει απιστευτα και την εβαλα να με καβαλησει για να βλεπω ολη την εικονα και την καβλα της! Προσπαθησε σιγα-σιγα να τον παρει μεσα της κ η αισθηση ηταν απιστευτη, ηταν τελειως στενο το μουνακι της οποτε κ εγω το πηγα στην αρχη σιγα-σιγα γιατι εβλεπα οτι την ενοχλουσε το μεγεθος. Οταν αρχιζε να συνηθιζει λιγο την κατεβαζα ολο κ πιο βαθεια μεχρι που το πηρε ολο μεσα της! Αφου την κρατησα για λιγη ωρα ετσι, την ξαπλωσα ανασκελα οπου και μπηκα μεσα της σε ιεραποστολικο. Ζοριζοταν παλι λιγο στην αρχη αλλα σιγα-σιγα (κ με λιγο λιπαντικο) βρεθηκα να την καρφωνω δυνατα κ βαθεια , οπου κ εφτασα σε ενα επικο τελειωμα!!!
Μαγκες στα τοσα χρονια στην πιατσα, πρωτη φορα μου ετυχε τετοιο πιτσιρικι (στην εικονα κ στην ηλικια) και ακομα νοιωθω την καβλα της!
Παμε στα μειον τωρα, η μικρη δν σκαμπαζει γρι απο αγγλικα (μερικες προτασεις ξερει μονο) οποτε η επικοινωνια ειναι ανυπαρκτη! Εγινε και μια παρεξηγηση στην αρχη, οταν μπηκε και στις πρωτες κουβεντες (ο θεος να τις κανει κουβεντες) οταν την ρωτησα 2-3 φορες την ηλικια της, αυτη μου απαντουσε μονοτονα και συνεχως οτι θελει 20 ευρω για ταξι! Βρε να της εξηγω οτι αλλο ρωταω κ οτι το ταξι περιλαμβανεται στη τιμη του ραντεβου (με τα χρηματα του ραντεβου μπροστα της) , αυτη το δικο της, 20ευρω για ταξι!!! Μετα απο 15' ανεπιτυχους συνεννοησης κ αυτη να ειναι ντυμενη οπως μπηκε στο δωματιο, αποφασισα να της δωσω 20ευρω να δω που το παει! Παιρνει το εικοσαρικο, μου ενα "ναις του μιτ γιου" και παει να φυγει!!!!!
Την σταματαω, παιρνω το γραφειο μηπως κ καταφερουμε να συννενοηθουμε, μιλαω μαζι τους (btw. το γραφειο αψογο), της δινω το τηλεφωνο να μιλησει κ αυτη και τελικα συνεννοηθηκαμε!!!! Η μικρη ειχε καταλαβει οτι δεν μου εκανε και την εδιωχνα και ηθελε χρηματα για το πηγαινε-ελα για το ταξι!!!! Οποτε εν κατακλειδι μαγκες αφηστε την συνεννοηση και τα σοσιαλ και με την γλωσσα του σωματος χαρειτε αυτο το απιστευτο πιτσιρικι!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Odin_
Ανώτερος
Εγγραφή:
1 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
19.336
Πόντοι:
5.896
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Ντουνταράς, Quarantaris, mancunian1986 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2023
Μύστη μας κατακαβλωσε η περιγραφή.
Λάτρης κι εγώ του σωματότυπου αυτού. Όντως δείχνει κουκλί.
review reaction 1 Quarantaris, hornyasfuck
11 Δεκεμβρίου, 2023
Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Ευχόμαστε παντα να περνάτε έτσι καλά ΠΑΝΤΟΥ ❤️❤️
review reaction 1 Quarantaris, hornyasfuck, Pa Luki Luk και 1 ακόμα μέλος
11 Δεκεμβρίου, 2023
Κάτι δεν μου κολλάει σωστά. Αναφέρεται πώς είναι 1.62 και 57 κιλά, που σημαίνει θα είναι γεματούλα για το ύψος της. Εσύ τη λες πιο κοντή και δίνεις 10ρι στο σώμα της, άρα είναι αδύνατη.

Τώρα τι να πιστέψουμε;
review reaction 1 Quarantaris, Bartender 74, Score73 και 1 ακόμα μέλος
11 Δεκεμβρίου, 2023
kala δεν εισαι ειδε που ειχες καβλωσει με την παρτη της?
γιατι νομιζε οτι ηθελες να τη διωξεις ? Χαχαχα!Χαχαχα!Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 1 review reaction 3 Quarantaris, Bartender 74, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
11 Δεκεμβρίου, 2023
@bigmountain, περιμενε ακομη μια-δυο κριτικες για να βγαλεις τα συμπερασματα σου, αμα δεν σου κολλαει κατι καλα.
review reaction 1 Quarantaris, mad_max, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5