Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 12 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ενα κοριτσι που μου εδωσε κατι παραπανω απο ενα γαμησι με εσκορτ με αποτελεσμα να ανεβουν τα επιπεδα της ενεργειας και της διαθεσης μετα την ληξη του ραντεβου. Τα ματια μου ειχαν πεσει πανω της και την προηγουμενη φορα αλλα τοτε δεν την προλαβα οποτε τωρα μου δοθηκε η ευκαιρια να πραγματοποιησω την επιθυμια μου.
Δεν το συζητω.. το γραφειο αψογο οπως παντα και το κοριτσι ηταν ετοιμο την ωρα που ειχαμε κλεισει το ραντεβου.
Ειναι κατωτερη των φωτογραφιων αλλα εξωτερικευει την διαθεση της που ειναι πολυ καλη και με το χαμογελο στο προσωπο την βλεπεις γλυκια και σεξυ. Απο το σωμα παραδεχομαι οτι εχει πολυ ομορφα βυζια αλλα και μερικα κιλα που ναι μεν δεν τα λες ασχημα λογο του οτι δεν ειναι ακριβως περιττα αλλα δεν τα εχει στις φωτογραφιες κιολας για να το ξερεις απο πριν. Ηταν απο καθε αποψη περιποιημενη και ατομο με σταθερη ψυχολογια, σαφως ανεπτυγμενη η ψυχολογικη της δυναμη που την εβγαλε σε καθε ευκαιρια στο σοσιαλ.
Ετσι λοιπον πολλαπλασιαστηκαν οι καυλες μου και οταν μου εδωσε και τα φιλια στο στομα καταλαβα ποσο δικαιωθηκα που την πηρα. Εχει πολυ καλη συμμετοχη, απιστευτα αληθινη, λες.. σιγουρα με γουσταρει η γκομενα. Χωρις την παραμικρη καθοδηγηση η να της ζητησω κατι συνεχισε τα προκαταρκτικα εχοντας με κυριευσει, με φιλια και γλειψιματα. Μου εκανε πιπα με πολυ καλο γλειψιμο στα αρχιδια και εντονες ματιες. Μετα ηταν σειρα μου και της εγλειψα το μουνι με μανια καθως το βρηκα απεριγραπτος καθαρο.
Γαμηθηκαμε πολυ ερωτικα λες και ημουν με την γκομενα μου σε στιγμες εντονου παθους. Την πρωτη φορα καναμε μονο ιεραποστολικο και μετα το χυσιμο απολαυσα πολυ το διαλειμμα μαζι της κουβεντιαζοντας. Την δευτερη φορα καναμε και πισωκολλητο και cow με το τελευταιο να μου αφηνει μια πολυ ομορφη εικονα στο μυαλο. Εκανε οτι θεωρω πως θα εκανε με καποιον γκομενο της, η συμμετοχη αριστη και οι αντοχες πολυ καλες επισεις.
Πριν φυγω φιληθηκαμε αλλη μια φορα με παθος, ενα ακομα αναμνηστικο που αξιζε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 08, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Antonis78
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
4.737
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, THV, mancunian1986 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού