Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ταπεινό χαμομηλάκι με πολλαπλές προσωπικότητες.

Για όσους δε γνωρίζουν, το παραμύθι "ταπεινό χαμομηλάκι" αφορά την αυτοεκτίμηση.

Σε έναν κήπο άνθισε κάποτε μια τριανταφυλλιά. Οι διαβάτες συνήθιζαν να σταματούν για να απολαύσουν την ομορφιά της, όμως δεν μπορούσαν να ακούσουν τους γεμάτους απόγνωση αναστεναγμούς της. Εξίσου "κουφοί" ήταν και οι "γονείς" της, το ηλικιωμένο ζευγάρι που ήταν οι ιδιοκτήτες του κήπου και που κάποια στιγμή τους νίκησε ο χρόνος και έφυγαν από αυτόν τον κόσμο.

Η τριανταφυλλιά όμως στέκεται περήφανα στον κήπο ενώ κατά βάθος της σκέφτεται ότι νιώθει παραμελημένη και εύχεται να είχε γεννηθεί κάτι άλλο. Έχει τσακισμένη αυτοεκτίμηση, όμως κάνει τα πάντα για να δίνει ομορφιά. Μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να εκτιμάμε αυτό που είμαστε αλλά κι αυτόν ή αυτήν που έχουμε δίπλα μας.

Στην περίπτωση της Ariel, ίσως θα επιθυμούσε περισσότερη προσοχή γιατί ένιωθε παραμελημένη και λόγω αυτού, παρουσιάζει πολλαπλές προσωπικότητες.

Συνάντηση με την Ariel λοιπόν, το γραφείο άριστο, δεν αρνήθηκε κάτι.

Πρώτη εντύπωση θετική, είναι το κορίτσι των φωτογραφιών, η 8η και 14η ανταποκρίνονται πλήρως, είναι μια γλυκιά κοπέλα με φακίδες και όμορφα πράσινα μάτια. Για κάποιον περίεργο λόγο, με τις πρασινομάτες έχω κάνει τα καλύτερα ραντεβού. Εκ πρώτης όψεως είναι ελαφρώς γεμάτη, με πιασίματα.

Ρωσιδάκι και μητέρα, με περιορισμένα αγγλικά αλλά συνεννοείται μια χαρά.

Φαίνεται ντροπαλή αλλά δεν είναι, θα γδυθεί και αποκαλύπτεται ένα καλό σώμα με ωραία στηθάκια, γενικά το σύνολο δεν είναι άσχημο, αρκετά κοντά στις φωτογραφίες. Μαλλάκια μέχρι τους ώμους περιποιημένα και μοσχομυριστή.

Η πολλαπλή προσωπικότητα έγκειται στο γεγονός ότι φαίνεται ελαφρώς στον κόσμο της και ανάλογα τις ορέξεις της θα δείξει την καλή της πλευρά, μέχρι να καταλάβει ότι πρέπει να χαλαρώσει. Φιλάει αρχικά επιφανειακά, σιγά σιγά όμως θα ξυπνήσει και θα γίνουν βαθιά με γλώσσα και θα αφεθεί.

Θα κατεβεί γρήγορα για στοματικό, ερασιτεχνικό μεν αλλά καλό, κάνει τίμιες προσπάθειες για καταδρομικές και προσπαθεί για πιο βαθιά, δείχνει να θέλει να μάθει. Εντύπωση έκανε όταν τον είχε μέχρι εκεί που μπορούσε, προσπαθούσε βαθύτερα κι ένιωθες τις αμυγδαλές της να παραμερίζονται.

Η πολλαπλή προσωπικότητα της βγάζει διαφορετικές διαθέσεις στη συμμετοχή, όμως στο τέλος θα παραδοθεί κανονικά, συμμετέχει ενεργά και δεν βάζει φρένο, γραπώνεται πάνω σου και δείχνει πόσο πολύ το θέλει. Για κάποιον περίεργο λόγο είχε αφεθεί πλέον, τα φιλιά έγιναν βαθύτερα, ξύπνησε η σεξουαλικότητα μέσα της.

Η συνέχεια στο υπέροχο κωλαράκι της, χωρίς τζελ, είναι εντυπωσιακή η ευκολία, έδειχνε να το προτιμά, ενώ θα επιδιώξει να γλείψει στο ενδιάμεσο.

Στο τέλος αφήνει να θαυμάσεις το anal gape της, ενώ ξεκλειδώθηκε το πειραχτήρι μέσα της. Ένιωσε ασφάλεια πια, θα επιχειρήσει δαγκώματα και νυχιές, κάτι σαν ενθύμιο από εκείνη, ενώ το πειραχτήρι μέσα της ήταν αρκετό για δεύτερο γύρο αποκλειστικά στο κωλαράκι της. Προτιμούσε βαθιές διεισδύσεις και με τα χέρια της παρακινούσε κι άλλο, αλλά πόσο κι άλλο να πάει;

Η Ariel είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έχει πιθανώς χαμηλή αυτοεκτίμηση, αλλά ξέρει τι να προσφέρει. Είναι το κορίτσι που νιώθει παραμελημένο και ψάχνει έρωτα για την προκαθορισμένη ώρα. Στο τέλος ρωτάει αν πέρασες όμορφα.

Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία αλλά δε θα την έβλεπα πάλι, λόγω του διπολικού χαρακτήρα της, καθώς και δεν επιτρέπει δαχτυλάκια.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 06, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
220€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
116
Likes:
27.324
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kontopodis, andronikos3, th0dor1s και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2023
ειμαστε που ειμαστε τερμα κουρασμενοι μην αντιγραφετε κ τιτλους στις κριτικες σας απο συναγωνιστες που εχουν γραψει κριτικη με τον ιδιο τιτλο πριν απο 3 μερες (https://www.bourdela.com/escorts/discussions/review/?id=104339) γιατι στο τελος θα χασουμε τη μπαλα με το ποια κριτικη εχουμε διαβασει κ ποια οχι Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 1 review reaction 3 old boy, picha123, Annapurna και 9 άλλα μέλη
07 Δεκεμβρίου, 2023
@Tomcruise Ἡ μπάλα ἔχει ἤδη χαθῆ γιά πολλούς
review reaction 1 old boy, picha123, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
07 Δεκεμβρίου, 2023
Στην επόμενη κριτική περιμένω τίτλο το κοριτσάκι με τα σπίρτα
είναι και Χριστουγεννιάτικο.

ΥΓ. Αν και με αυτά τα κοριτσάκια εμείς θα μείνουμε χωρίς σπίρτα!
review reaction 1 review reaction 3 Rensten, picha123, Johnny Red2 και 8 άλλα μέλη
07 Δεκεμβρίου, 2023
@HoneyVoskos ωραία ιδέα έδωσες! Κάτσε να τη βρούμε πρώτα!
review reaction 1 review reaction 3 Rensten, TOMCRUISE, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
07 Δεκεμβρίου, 2023
Πελούσιε ξεκινήσαμε τα χαμομηλάκια τώρα ??? Χεχε!
review reaction 3 review reaction 1 TOMCRUISE, horeytis, srek7 και 3 άλλα μέλη
07 Δεκεμβρίου, 2023
Ματίνα Μανταρινάκη (κλεμμένο)
Y
ydroxoos7
review reaction 1 Rensten, hornyasfuck
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6