Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 19 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έλειπα από την Αθήνα κοντά ένα μήνα και είχα γυρίσει με καύλες και γεμάτο πορτοφόλι. Ρώτησα διάφορα γραφεία για συγκεκριμένες επιλογές αλλά δεν βόλευαν στην ώρα εκτός από το συγκεκριμένο γραφείο που μου έδωσαν άμεσα 3 επιλογές ισάξιες στο μυαλό μου. Επέλεξα την πιο κοντινή που ήταν η Τόρι και κατευθύνθηκα στο χώρο της.
Ανοίγει την πόρτα με τα ροζ εσώρουχα των φωτογραφιών, κάνω γρήγορο ντουσάκι και βουρ στον πατσά. Πολύ κοντά στις φωτογραφίες χωρίς την λάμψη βέβαια. Όμορφο πρόσωπο, καλοφτιαγμένο βυζί με μοναδική παραφωνία τις ουλές κάτω από τις θηλές και ωραίο κωλαράκι (αν ήταν λίγο πιο μεγάλος θα μιλούσαμε για 10).
Με χάλασε που δεν έδινε φιλιά με γλώσσα αλλά με ικανοποίησε με την πίπα της. Αισθησιακή, με παιχνιδάκια με την γλώσσα και προσπάθειες για deepthroat. Με άφηνε να πιάσω το κεφάλι της και να κάνω το mouthfuck που μου αρέσει, αν και στο πρώτο γύρο η πίπα δεν κράτησε όσο θα ήθελα καθώς πήρε σχετικά γρήγορα την πρωτοβουλία για σεξ. Πρώτος γύρος τελείωσε σχετικά γρήγορα με ιεραποστολικό και τελείωμα στις βυζάρες της.
Γρηγορο ντουσάκι και ακόμα καυλωμένος την έβαλα πάλι στην πίπα. Ακόμα καλύτερη περιποίηση με παιχνιδάκια της γλωσσας στις μπάλες. Έμεινε για ώρα εκεί και μετά την πήρα σε ότι στάση μπορούσα να σκεφτώ. Δεν παραπονέθηκε σε τίποτα παρά σε ένα από τα πολλά σκαμπίλια στο κωλαράκι της που μου έφυγε πολύ δυνατή καθώς είχα χαθεί στην στιγμή. Έχυσα μουγκρίζοντας σαν ζώο μετά από την ωραία πίπα της στο στόμα. Αράξαμε και με χάιδευε μέχρι να ηρεμήσω και να επιστρέψουν οι καρδιακοί ρυθμοί στο κανονικό.
Πολύ ωραίο ραντεβού, χωρίς πολύ σόσιαλ, μίλησαν τα κορμιά και η καύλα μου. Με ικανοποίησε πλήρως αλλά γενικά σπάνια ξανασυναντώ την ίδια κοπέλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, hornyasfuck, Atroxistos και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού